Bu tahliller niçin istenio?Bende pcoyum ama hiç hormon tahlili falan istemedi Dr.Canım doktorumla görüştüm sonuçlardan çok memnun kaldı. Ilk defa progesteron baktırmıştık. Pcos sun ama hiç desteğe ihtiyacın yok yumurtlama gerçekleşiyor. 6 ay doğal yolla denemeni öneriyorum dedi. 0.29 bence de yükselmez cnmama önümüzdeki aylar için umutluyum en azından
Hayırlı akşamlar hanımlar..
Bugün çatlatma iğnemi oldum, geldim..
Rabbim inşallah bu ay nasip eder..
Ve bu ay nasip etti Yüce Rabbim. .
sen 3 senedir mi korunmuyordun canim?yani 3 senedir deniyordunuz dimi korunmadan???
Evet sadece 6 ay korunma hapı içtim o da 12 ayıma mal oldu canım..
Adet düzenlensin diye içmiştim, bir işe yaramadı..
ha bir de 6 ay klomen kullandım,
9 ay da şeker ilacı...
Gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindimVe bu ay nasip etti Yüce Rabbim. .
slm kızlar bende pkos hastasıyım benımkı rahımde kistler şeklinde degılde hrmon bozuklugu şeklinde 1 yılı gecmesıne ragmen hamıle kalamadım 3 aydırda klomen ve catlatma ıgnesıyle tedavi gördüm ama snuc olumsuz şimdide klomenle degılde karından ıgneler şeklınde tedavıye başlıycaz şuan adet lmayı beklıyorum hastalanayım 3. gunu başlıycaz inşallah Allah hepımıze anne olmayı nasıp eder inşallah
Teşekkür ederim, Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. (Amin..)Gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim
Canım bhcg 21. Günde 0.2 idi ya bugün tekrar baktırdım 1.16 çıktıCnm inşallah yükselir ama kendini olumsuza hzrlaki hayal kırıklığı yaşama, inşallah müjdeli hbri paylaşırsın
Bu tahlil yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor cnm. Eğer yumurta takibi yaptırıyosan ultrasonla görüyosa doktor gerek yok bakmaya ben geç kaldım yumurtlama zamanında gidemedim o yüzden hormonla baktı doktor yumurtlama olmuş mu anlamak içinBu tahliller niçin istenio?Bende pcoyum ama hiç hormon tahlili falan istemedi Dr.
Bu tahlil yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor cnm. Eğer yumurta takibi yaptırıyosan ultrasonla görüyosa doktor gerek yok bakmaya ben geç kaldım yumurtlama zamanında gidemedim o yüzden hormonla baktı doktor yumurtlama olmuş mu anlamak için
Pcoyum canım ama adetlerim dönem dönem sapıtıyor. Aslında direk kilomla ilişkili olduğunu yeni çözdüm.65 in üstüne çıktığım gibi arası açılıyor adetlerimin. Şu an 31 günde falan oluyorum. Ama 60 gün olmadığım da oldu77 kiloydum o zaman. Bir tek o Zaman ilaç kullandım bi kere. Şimdi 68 im işte 31 -32 günde oluyorum 57 kilo iken tıkır tıkır 28 günde oluyodum. Kilo vermek lazımsende mi pkosun canim.bnde pkoyum.ilacsiz adetim glmez ve cok sayida ufak kistler.sende durum nasil??
kilo verince kistlerde küçülüor mu? saçma bir soru oldu ama kusura bakma daha ban dün pko teşhisi kondu da bilgim çok az?Bnde kilo vermeye çalışıyorum bir ayda diyet ve platesle 60 dan 56.6 ya indim şuan kilomu korkuyorm ama bayramdan sonra tekrar yeni egzersizler ve diyetle dvm edecgm son gttgm doktor prof. Ve özellikle karın bolegn zayiflamnnlazim dedi ve boyuna gore kilometre çok fazla olmadiginhalde bu kistlerde ne kdr zayıflık okdr iyi arkdslar
Yok saçma değilde açıkçası bunu bilmiyorum ama zaten polikistik over çok sayıda minik kistin over yanı yumurtalık etrafında oluşmasıyla gerçekleşen vücutta farklılıklara sebebiyle oluyor önemli olan kistlerin küçülmesi değilde bunu kabul ettim beslnme ve sporla yaşamına dikkat edip hem hormonları gme adeti hem kisrin diğer etkilerini azaltmak. Sonuçta bu kistlerde zamn zamn geçiyor ama tamamen yok olmuyor bn ilk adetlerimin düzensizliğinde öğrendim ve 10 yildr bununla yaşıyorumgtmedgm doktor uygulamadan şey kalmadı ama geçmiyor hala adetlerim düzensiz şimdi cocukda olmuyorkilo verince kistlerde küçülüor mu? saçma bir soru oldu ama kusura bakma daha ban dün pko teşhisi kondu da bilgim çok az?
dün doktorun dediğine göre kistten çok hormon değerleri önemliymiş. kist doğuştan diyor. o zaman ilk bebeğimde değerlerim normalmiş ki hamile kaldım. bu seer ne çıkacak bakalım. Allahım kadın olmak ne zorYok saçma değilde açıkçası bunu bilmiyorum ama zaten polikistik over çok sayıda minik kistin over yanı yumurtalık etrafında oluşmasıyla gerçekleşen vücutta farklılıklara sebebiyle oluyor önemli olan kistlerin küçülmesi değilde bunu kabul ettim beslnme ve sporla yaşamına dikkat edip hem hormonları gme adeti hem kisrin diğer etkilerini azaltmak. Sonuçta bu kistlerde zamn zamn geçiyor ama tamamen yok olmuyor bn ilk adetlerimin düzensizliğinde öğrendim ve 10 yildr bununla yaşıyorumgtmedgm doktor uygulamadan şey kalmadı ama geçmiyor hala adetlerim düzensiz şimdi cocukda olmuyor
Pcoyum canım ama adetlerim dönem dönem sapıtıyor. Aslında direk kilomla ilişkili olduğunu yeni çözdüm.65 in üstüne çıktığım gibi arası açılıyor adetlerimin. Şu an 31 günde falan oluyorum. Ama 60 gün olmadığım da oldu77 kiloydum o zaman. Bir tek o Zaman ilaç kullandım bi kere. Şimdi 68 im işte 31 -32 günde oluyorum 57 kilo iken tıkır tıkır 28 günde oluyodum. Kilo vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?