- 2 Kasım 2015
- 198
- 121
- 23
- 34
sen ne yaptın canım varmı senin cephede bir gelişmeeCnaım sen daha cok yeni öğrenmişssin ben 10 yıldır falan ugrasıyorum bıktım cidden Allah şifamızı versin senin hafiftir belki daha yeni kendimi göstermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne yaptın canım varmı senin cephede bir gelişmeeCnaım sen daha cok yeni öğrenmişssin ben 10 yıldır falan ugrasıyorum bıktım cidden Allah şifamızı versin senin hafiftir belki daha yeni kendimi göstermiş
Hersey aynı canım yok hiç bir gelişme sogan kürümü tamamlayıp doktora gittim doktor hala var kistlerin istediğin kadar sogan kürü iç kurtulamazsın böle yaşamayı öğren falan dedisen ne yaptın canım varmı senin cephede bir gelişmee![]()
Ederim tabi cnm.Allah isteyen herkese nasip etsinCanım inşallah bize de böyle kolay hamilelikler nasip olur bizede dua et bebeğini sağlıkla al inşş kucağına
Evet doktorlar bu kistler seninle böyle gider demeyi çok iyi biliyorlarrr.... bir doktorla kalma benim ilk doktorum 2 ay adet görmedim diyince eve git adet olmayı bekle hormonlarına öyle bakıcaz dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim böyle saçmalık olamaz 2ayı geçmiş senin testlerini yaptırabilirdi dedi (kii adetin 3.günü yapılan hormon testleri gerek görüldüğü zaman adetli olmadığınız zamanda yapılabiliyormuşş) ve kendisi yaptı testler temiz çıktı kistlerimde yokmuş benim probllemimde yumurtalıklar tembel şuan onunla uğraşıyorm klomen verdi doktorm yumurtamda gelişmiş ilişki tarihi verdi haftaya kontrolm var inşallah iyi bişeyler duyarım.. demem o ki umutsuzluğa kapılma 3 ay önce ağlıyodum kistlerim var çocuğum olmuycak diye ama moral çok önemli doktorun motivasyonu çok önemli benim doktorum 3ay içinde bekliyorum diye motive ediyor beni o heycanla bekliyorumHersey aynı canım yok hiç bir gelişme sogan kürümü tamamlayıp doktora gittim doktor hala var kistlerin istediğin kadar sogan kürü iç kurtulamazsın böle yaşamayı öğren falan dedi
Canım gerçekten dediğin gibi doktor cokönrmli ben derdimi anlatıyroum doktora uzun süre adet göremiyorum cok gerginim saçlarım dökülüyor şöyle oluyor böyle oluyor sogan suyu içtim faydası olmuşumdur flaan sen istediğin kadar iç kistlerinden asla kurtulamıcaksın asla normal kadınlar gibi adet olamıcaksın bunu kabul et diyo demesi kolay tabi bir sürü sorunu beraberinde getiriyor adet göremememk doktor cok moralimi bozdu ama doktor seçme sansım yok doğuda küçük bir yerdeyim görevim gereği, bende au an hayıt içmeye basladım +adaçayı da içiyorum umarım bir faydası olur burdaki doktorlardan ümidimi kestim ben Allah hepimizin gönlüne göre versinEvet doktorlar bu kistler seninle böyle gider demeyi çok iyi biliyorlarrr.... bir doktorla kalma benim ilk doktorum 2 ay adet görmedim diyince eve git adet olmayı bekle hormonlarına öyle bakıcaz dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim böyle saçmalık olamaz 2ayı geçmiş senin testlerini yaptırabilirdi dedi (kii adetin 3.günü yapılan hormon testleri gerek görüldüğü zaman adetli olmadığınız zamanda yapılabiliyormuşş) ve kendisi yaptı testler temiz çıktı kistlerimde yokmuş benim probllemimde yumurtalıklar tembel şuan onunla uğraşıyorm klomen verdi doktorm yumurtamda gelişmiş ilişki tarihi verdi haftaya kontrolm var inşallah iyi bişeyler duyarım.. demem o ki umutsuzluğa kapılma 3 ay önce ağlıyodum kistlerim var çocuğum olmuycak diye ama moral çok önemli doktorun motivasyonu çok önemli benim doktorum 3ay içinde bekliyorum diye motive ediyor beni o heycanla bekliyorum
bendede polıkıstık over kıstı var ama hamıle olmayı cok ıstıyordum 1 bucuk senedır ve cok sukur suan 6 haftalık hamıleyımCanım hikayeni paylasir misin. Bizler yeni öğrendik pkolu olduğumuzu.
merhaba herhangi bir tedavi gördünüz mübendede polıkıstık over kıstı var ama hamıle olmayı cok ıstıyordum 1 bucuk senedır ve cok sukur suan 6 haftalık hamıleyım
hayır hıc bır tedavı gormedım cnmmerhaba herhangi bir tedavi gördünüz mü
İkna olmuyor tıp çok gelişti tedaviyle olur hemen falan dıyo yeni evliyiz borclsrımz var diyor hazır değilim diyor çokıüzülüyorum bana bu konuda dua edermisin lütfen ? İki arada kaldım yani bende daha erken diyor senin yaşın kaç bu arada arkadasım?
Ben öyleyim adetim bekarken 1 gün bile şaşmazdı hormon testlerimde temiz çıktı geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı şimdi de yumurtalıkların tembel dedikızlar bir şey sorcam banada doktor pkolusun dedi ama ben adetlerimi günü gününe oluyorum hiç aksaamaz bütün hormon testlerini yaptı hersey temiz dedi. sizin adetler düzenli mi benim gibi olan var mı![]()
Peki 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdiniz sadece glukofenle misöyle canım... bende pkos'luyum 2 yıldır bebek için tedavi görüyorum malaef 1 yıldan fazlası işi bilmeyen birinin elinde heba oldu gitti... bende glukofen kullanıyorum 10 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 2 aşılama oldum her ikiside negatif... ocakta 3. olacak inşallah bu sefer pozitif olur