• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sen ne yaptın canım varmı senin cephede bir gelişmee :KK17:
Hersey aynı canım yok hiç bir gelişme sogan kürümü tamamlayıp doktora gittim doktor hala var kistlerin istediğin kadar sogan kürü iç kurtulamazsın böle yaşamayı öğren falan dedi

Hersey aynı canım yok hiç bir gelişme sogan kürümü tamamlayıp doktora gittim doktor hala var kistlerin istediğin kadar sogan kürü iç kurtulamazsın böle yaşamayı öğren falan dedi
Evet doktorlar bu kistler seninle böyle gider demeyi çok iyi biliyorlarrr.... bir doktorla kalma benim ilk doktorum 2 ay adet görmedim diyince eve git adet olmayı bekle hormonlarına öyle bakıcaz dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim böyle saçmalık olamaz 2ayı geçmiş senin testlerini yaptırabilirdi dedi (kii adetin 3.günü yapılan hormon testleri gerek görüldüğü zaman adetli olmadığınız zamanda yapılabiliyormuşş) ve kendisi yaptı testler temiz çıktı kistlerimde yokmuş benim probllemimde yumurtalıklar tembel şuan onunla uğraşıyorm klomen verdi doktorm yumurtamda gelişmiş ilişki tarihi verdi haftaya kontrolm var inşallah iyi bişeyler duyarım.. demem o ki umutsuzluğa kapılma 3 ay önce ağlıyodum kistlerim var çocuğum olmuycak diye ama moral çok önemli doktorun motivasyonu çok önemli benim doktorum 3ay içinde bekliyorum diye motive ediyor beni o heycanla bekliyorum

C
Evet doktorlar bu kistler seninle böyle gider demeyi çok iyi biliyorlarrr.... bir doktorla kalma benim ilk doktorum 2 ay adet görmedim diyince eve git adet olmayı bekle hormonlarına öyle bakıcaz dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim böyle saçmalık olamaz 2ayı geçmiş senin testlerini yaptırabilirdi dedi (kii adetin 3.günü yapılan hormon testleri gerek görüldüğü zaman adetli olmadığınız zamanda yapılabiliyormuşş) ve kendisi yaptı testler temiz çıktı kistlerimde yokmuş benim probllemimde yumurtalıklar tembel şuan onunla uğraşıyorm klomen verdi doktorm yumurtamda gelişmiş ilişki tarihi verdi haftaya kontrolm var inşallah iyi bişeyler duyarım.. demem o ki umutsuzluğa kapılma 3 ay önce ağlıyodum kistlerim var çocuğum olmuycak diye ama moral çok önemli doktorun motivasyonu çok önemli benim doktorum 3ay içinde bekliyorum diye motive ediyor beni o heycanla bekliyorum
Canım gerçekten dediğin gibi doktor cokönrmli ben derdimi anlatıyroum doktora uzun süre adet göremiyorum cok gerginim saçlarım dökülüyor şöyle oluyor böyle oluyor sogan suyu içtim faydası olmuşumdur flaan sen istediğin kadar iç kistlerinden asla kurtulamıcaksın asla normal kadınlar gibi adet olamıcaksın bunu kabul et diyo demesi kolay tabi bir sürü sorunu beraberinde getiriyor adet göremememk doktor cok moralimi bozdu ama doktor seçme sansım yok doğuda küçük bir yerdeyim görevim gereği, bende au an hayıt içmeye basladım +adaçayı da içiyorum umarım bir faydası olur burdaki doktorlardan ümidimi kestim ben Allah hepimizin gönlüne göre versin

İkna olmuyor tıp çok gelişti tedaviyle olur hemen falan dıyo yeni evliyiz borclsrımz var diyor hazır değilim diyor çokıüzülüyorum bana bu konuda dua edermisin lütfen ? İki arada kaldım yani bende daha erken diyor senin yaşın kaç bu arada arkadasım?

Canım bende senin gibiydim çocuk çok istiyordum ama eşim 2 yıl kesinlikle istemiyorum diyordu sonra bir anda bebek istediğini söyledi çok üzerine düşmeye başladı iş yerinde bir tane adam ben yıllarca çocuk istemedim borçlar yüzünden şimdi de çocuk için borca giriyoruz bir sürü tedavi görüyoruz olmuyor diye dert yanmış ondan korkmuş ve istedi. Tesadüfen gidiym kontrollerimi yaptırdım ve pco olduğumu öğrendim şimdi 8 aydır uğraşıyoruz işte inşallah senin eşin de ikna olur. Eşim ikna olmamış olsaydı kim bilir kaç yıl uğraşacaktım hasta olduğumu bilmeden

Arkadaşlar sonuclarimi aldım. Evet doktorun suphelendigi çıktı. Pkoluyum. Bugün infertilite klinigine müracaat ettik. Yumurta takibi yapılacak ilk başta. Esimden de test istediler. Salı sabah 8'de başlayacağım. Yeni bir sürece giriyorum. Dualarinizi bekliyorum. Dün biraz kötüydum. Etkilendim...

kızlar bir şey sorcam banada doktor pkolusun dedi ama ben adetlerimi günü gününe oluyorum hiç aksaamaz bütün hormon testlerini yaptı hersey temiz dedi. sizin adetler düzenli mi benim gibi olan var mı :(

kızlar bir şey sorcam banada doktor pkolusun dedi ama ben adetlerimi günü gününe oluyorum hiç aksaamaz bütün hormon testlerini yaptı hersey temiz dedi. sizin adetler düzenli mi benim gibi olan var mı :KK43:
Ben öyleyim adetim bekarken 1 gün bile şaşmazdı hormon testlerimde temiz çıktı geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı şimdi de yumurtalıkların tembel dedi

Kızlar klomen kullandıktan sonraki 6. Günümde 12 mm yumurta gelişti doktor 5 gün sonra yeniden bakacağım dedi bu durumda ya da benzer durumda olan var mı

canım bende kullanıyorum dün bitti ilacım carsamba gel dedi muaneye carsambayı bekliyorum. ama kasıklarım çok ağrıo ters giden bir şey mi var bilmiorum :KK43:

Pek ağrı olmadı bende yumurtalıklarımda pıt pıt atış gibi bir şey vardı o zamana kadar seninki iyice büyümüş olur

söyle canım... bende pkos'luyum 2 yıldır bebek için tedavi görüyorum malaef 1 yıldan fazlası işi bilmeyen birinin elinde heba oldu gitti... bende glukofen kullanıyorum 10 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 2 aşılama oldum her ikiside negatif... ocakta 3. olacak inşallah bu sefer pozitif olur
Peki 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdiniz sadece glukofenle mi

10.günümde 22 ve 24 mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi oldum bakalım Allahım hayırlısı

16.günümde 27 25 22 23mm yumurtam oluşmuş ama iğne vermedi neden böyle bişey yapmış olabilir sizce

Back
X