• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende 7 aylık evliyim canm. İst da oturuyorum devlete gideyim söktürücü versin dedim bi turlu gidemedim. Dayanamayıp özele gittim. Bekarken civan percemi icerdim böyle gecikince getirirdi adeti. Şimdi bebek dusundugumuz için icmedim bi zararı olur diye

Insallah tez vakitte bebeginize kavursunuz...Sogan kuruyle hamile kalanlari cok duydum eger denemediysen bence mutlaka denemelisin..Baya temizliyor icerde akinti,iltihap ne varsa sokup atiyor.Civan percemi cok aci ya :( Sogan suyu yaptim simdi icecegim insallah getirir adetimi..

Cok gencim daha ama gogus uclarimda agri var dokununca aciyor hafif belim agriyor,bide usuttum bu aralar insallah adet olurum :/

Insallah tez vakitte bebeginize kavursunuz...Sogan kuruyle hamile kalanlari cok duydum eger denemediysen bence mutlaka denemelisin..Baya temizliyor icerde akinti,iltihap ne varsa sokup atiyor.Civan percemi cok aci ya :KK43: Sogan suyu yaptim simdi icecegim insallah getirir adetimi..

Cok gencim daha ama gogus uclarimda agri var dokununca aciyor hafif belim agriyor,bide usuttum bu aralar insallah adet olurum :/
Âmin canım inşallah. Soğan kuru yaptım bir ay önce adeti de getirmedi kisti de yok etmedi canim . ama bi kaç kere denemek gerekiyor sanırım. Adet olayım yine başlarım belki.. Valla canim civanpercemi 3 günde getiriyordu.nefes almadan iciyordum ardından hemen su :) defne yapragi çayı adaçayı da adeti getiriyor diye biliyorum

Âmin canım inşallah. Soğan kuru yaptım bir ay önce adeti de getirmedi kisti de yok etmedi canim . ama bi kaç kere denemek gerekiyor sanırım. Adet olayım yine başlarım belki.. Valla canim civanpercemi 3 günde getiriyordu.nefes almadan iciyordum ardından hemen su :) defne yapragi çayı adaçayı da adeti getiriyor diye biliyorum

Sogan kurunun puf noktasi acik kahverengi olacakmis canim bide kabuguyla koyacakmisiz ve ac karnina icmek gerekiyormus :/ Bunlari uygulamazsak sonuc vermeyebiliyormus.Bide kilo cok cok onemli cikolota,kahve,kola tarzi sekerli ve hazir seyler kesinlikle yemeyin deniyor gunlukte aksatmadan 30 dk temiz hava almayi oneriyorlar

Peki civanpercemini nasil demleyecegiz tam olarak aktardaki bayan bana kaynat dedi ama internette kaynatmayin yaziyor bide ac mi icecegiz tok mu? Valla cok makbule gecer adet olsam cok dua ederim cunku balon gibi sistim,sakin biriydim asabilestim falan...

Sogan kurunun puf noktasi acik kahverengi olacakmis canim bide kabuguyla koyacakmisiz ve ac karnina icmek gerekiyormus :/ Bunlari uygulamazsak sonuc vermeyebiliyormus.Bide kilo cok cok onemli cikolota,kahve,kola tarzi sekerli ve hazir seyler kesinlikle yemeyin deniyor gunlukte aksatmadan 30 dk temiz hava almayi oneriyorlar

Peki civanpercemini nasil demleyecegiz tam olarak aktardaki bayan bana kaynat dedi ama internette kaynatmayin yaziyor bide ac mi icecegiz tok mu? Valla cok makbule gecer adet olsam cok dua ederim cunku balon gibi sistim,sakin biriydim asabilestim falan...
Soğanı 15 gün yemeklerden on dk önce sabak akşam bir bardak içtim canim ama bi kereliğine fayda etmedi sanırım. Yine denerim :) civanpercemi de kaynatmadim . kaynamış suyun içine attım beş altı dk demlendi.sonra ılık olarak icmistim.sabah akşam birer bardak ac olarak. Bende çok sistim çok kotyum valla. İnşaallah faydasını goursun canm

Soğanı 15 gün yemeklerden on dk önce sabak akşam bir bardak içtim canim ama bi kereliğine fayda etmedi sanırım. Yine denerim :) civanpercemi de kaynatmadim . kaynamış suyun içine attım beş altı dk demlendi.sonra ılık olarak icmistim.sabah akşam birer bardak ac olarak. Bende çok sistim çok kotyum valla. İnşaallah faydasını goursun canm

Cok tesekkur ederim o zaman kaynatmadan iceyim Allah razi olsun insallah hepimizin kalbindeki dilekler hayirlisiyla kabul olur :))

ben de yapmıştım kistler duruyo hala bende faydasını görmedim ama bir ay yaptım sadece ultrasyonda yine kistleri görünce hevesim gitti zaten zorla yapıyodum

kızlar daha oncede yazmıstım catlatma ıgnemın sonucunu aldım ılk catlatma ıgnemde hamıleyım :) 5+1 haftalık :) kesemizi bugun gördük sıra kalp atısında .. darısı sızın basınıza ınsallah dualarımdasnz :)

kızlar daha oncede yazmıstım catlatma ıgnemın sonucunu aldım ılk catlatma ıgnemde hamıleyım :) 5+1 haftalık :) kesemizi bugun gördük sıra kalp atısında .. darısı sızın basınıza ınsallah dualarımdasnz :)
Canim hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah. Senin hikâyen yok mu :) süreç nasıl işledi

maşşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm canım kaç mm di yumurtan iğne verdi dr un

14 mm de bıraktırdı ilacı bana 2 gün sonra gel dedi işte 2 gün ilaç kullanmadan gittim 19.5 mm di o gün yaptırdı çatlatma iğnesini :)
ya bu arkadaşım kız adeti gecikti birlikte gittik adetinin 35. günü dr baktı dedi yum 21 mm 19 mm 2 yumurtan var şok olduk çatlatma iğnesi vermedi kıza kendinin çatlamasını bekleyelim dedi adetin 35. gününden sonra çatlar mı bu yumurta yaa :KK51:

merhaba bayanlar, dün düzen laboratuvarında amh testi yaptırdım sonucum 7.60 çıktı sizlerin ki nasıl dı ?

9. günde yaptır
Testi ne kadara yaptirdin ve kacinci gunu yaptirdin
dım 173 tl ye yapıyorlar . ama amh testinin yapıldığı günün hiç bir önemi yokmuş siklusun herhangi bir gününde yapılabilirmiş çünkü sonuç değişmiyormuş.

Merhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?

Back
X