• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?
Birsey sorabilirmiyim benimde adetim azaldi ama ultrasona girdim 2 kere kist yoktu bence pco olabilirmiyim adetlerim genelde 28 31 gunde olur

Merhaba hanimlar pko hakkinda bilgisi olanlar yardimci okursa cok sevinirim 2 yasindayim iki yillikta ewliyim bebegimiz olmuyor sebebi pko neden olmadigini arastirmaya erken basladik ama nedenini cok geec ogrendik bi hastanede dr bana bi sorunum olmadigini yumurtalarin biraz kucuk ama sorun olmayacagini soyledi hormon testi de yapti bisey cikmadi aylar snr baska bi dr gittik o ultrasonda minik kistlerim oldugunu soyledi 8 10 tane o dr lada olmadi :) snr bi dr daha denedik o hormon testi snrsi pko oldugumu soyledi klomen ve duphaston verdi bnde kist harici hic bi belirti yok zayif bi bayanim adetlerim de duzenli dr yumurtladigimi fakt yumurtalarimin catlamadigini soyledi onemli bi sey degil korkulacak bisey yok hapla dor ay icinde hamile kalacagini umit ediyorum olmazsa catlama ignesine baslariz dedi sizce durumum gercekten iyi mi ?? :(

Birsey sorabilirmiyim benimde adetim azaldi ama ultrasona girdim 2 kere kist yoktu bence pco olabilirmiyim adetlerim genelde 28 31 gunde olur
Adetiniz kahverengine dönük koyu renkte mi oluyor? Eğer öyleyse sıkıntı var bence. Rengi normal ise miktarının az olması sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum. Hatta kansızlık açısından iyi birşey bu bayanlar için.

Adetiniz kahverengine dönük koyu renkte mi oluyor? Eğer öyleyse sıkıntı var bence. Rengi normal ise miktarının az olması sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum. Hatta kansızlık açısından iyi birşey bu bayanlar için.
Soyle 5 gun suruyor 2 gun kirmizi renk diger e gun sut kahvesi renginde oluyor ama gununde adet oluyorum ve 1 yildir boyle 1 kurtaj oldum bu arada 4 ay once ultrasonda kist vs yoktu

Selam hanimlar size brsey danismak istiyorum. 3 aydir adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay 40. Gunde adetim geldi doktora gittim pko tanisi koydu ve dk verdi. Adetim oldukca yogun ve 5 gun surdu. Adetim bittiginden beri karnimda tuhaf bi sislik var su icsem sisiyorum midede yanma ve hafif bulantim var. Boyle ustune gorme olur mu? Hep kondomla korunuoruz ama insan internette yazilanlari gorunce bi celiskiye dusuyor. Neden olabilir bu sislik?

kızlar ben 24 yasındayım ılk adet oldugum zamandan berı adetlerım duzensız oncelerı hıc takmazdım son 1 yıl takmaya başladım pco teşhisi kondu hafif derece falan dedi nişanlıyım evlenince bebek olmaz dıye korkuyorum baya doktor bu hastalık en basarılı grup hıc korkma pco olup cocuk sahıbı olmak hıc zor degıl dedı kafama cok taktım taktıkca dahaa kötu oldu sonra takmamaya basladım son 4 aydır duzenlı oluyorum doktorada gitmedim.sizce duzelmiş olma ıhtımalı olabılırmı yada bazı seyler kafadamı bıtıyor bu hastalıgı olupta tedavısız hamıle kalan yada iyileşen varmı aranızda

ya bu arkadaşım kız adeti gecikti birlikte gittik adetinin 35. günü dr baktı dedi yum 21 mm 19 mm 2 yumurtan var şok olduk çatlatma iğnesi vermedi kıza kendinin çatlamasını bekleyelim dedi adetin 35. gününden sonra çatlar mı bu yumurta yaa :KK51:
çatlayabilir canım zaten doktor çatlayıp çatlamadıgını anlayabılıo :D benimkine senı garantıye alalım kacırma catlama anını dedı o yuzden ıgne yaptı :)

çatlayabilir canım zaten doktor çatlayıp çatlamadıgını anlayabılıo :KK70: benimkine senı garantıye alalım kacırma catlama anını dedı o yuzden ıgne yaptı :)
bir daha şu gün gel demedi gülüm ilişki günü önerdi sadece 1 dolu 1 boş yapın dedi..rabbim herkese hayırlısını versin inş

bir daha şu gün gel demedi gülüm ilişki günü önerdi sadece 1 dolu 1 boş yapın dedi..rabbim herkese hayırlısını versin inş
canım benım hakkında hayırlısı olsn ama bence yine 2 hafta sonra kontrole git sen. dedıgı gıbı yap gun asırı olsun inşalah Rabbim gönlüne göre verir.

canım benım hakkında hayırlısı olsn ama bence yine 2 hafta sonra kontrole git sen. dedıgı gıbı yap gun asırı olsun inşalah Rabbim gönlüne göre verir.
benim değil arkadaşımın gülüm inş rabbm hepimizin gönlüne göre versinn:KK68:

bende pkoluyum gebe kaldım ama çocuk 5 aylıkken doğdu yaşamadı

bende pkoluyum gebe kaldım ama çocuk 5 aylıkken doğdu yaşamadı

Üzücü bir olay yaşamışsın canım ama Rabbim hayırlısı ile hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip Etsin . Sen duanı , sporunu , doktor kontrollerini eksik etme , Rabbim ne güzel kapılar açar bize inşallah :nazar::KK22:

Üzücü bir olay yaşamışsın canım ama Rabbim hayırlısı ile hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip Etsin . Sen duanı , sporunu , doktor kontrollerini eksik etme , Rabbim ne güzel kapılar açar bize inşallah :nazar::KK22:
amin cnm

kızlar bişey sorcam klomen kullanıp rahim duvarı incelen bunun içinde ayriyeten estrofem diye bi ilacı beraber içen kullanan ve olumlu sonuç alan oldu mu hiç gecen ay benim böyle oldu doktorum bu ayda rahim duvarını kalınlastırmak için bu ilacı verdi

Back
X