Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Tahlil sonuclariniz ne çıkti??

Fsh 6 lh9.5 cikti diaformin ve klomen verdi p.tesi tekrar cagirdi ultrasonla kontrol edecegini soyledi.sizin durumunuz nedir
Evet lh FSH dan büyük olduğu zaman Pko diyorlar ama benim FSH 9.13 lh 5 91 ama ultrasonda öyle görünüyormus anlamadım gitti bana Doğum kont hapı verdi o kadar

[QUOTE="meyrasu123, post:

Bunu duymaya ihyiyacim vardi cok teşekkür ederim. 2. Kez gittim doktorum bana guven verdi Allahim saglikli evletlar nasib etsin bize

kizlar bu ay 3 klomen kullanisim doktor bidahaki ay igneye baslarsin dedi siz kac ay klomen kullandiniz bide catlatma ignesi vermedi artik klomenle catlatma ignesi vermiyolarmis duyan var mi

kızlar 32 yaşındayım 2003yılından beri polikistik over hastasıyım hangi doktora gitsem dıana 35 verdi gönderdi.su zamana kadar içtim.2sene önce evlendim vajinismusu 1ay önce yendim,doktor 2 3 ay çocuk yapmayın,cinsel hayatınız otursun dedi ve yine ilaç içiyorum.bu ayda içip bırakıcam hamile kalırsam bi mucize olacak dua edin bana...

ayy bosver ya hic korunma bisey olmaz bence ins gebe kalda zaten pko da cok zor gebelik ilac kullanmadan

yani iki sene beraberlik olmadimi esinle bir aydr iliski mi var zaten kac sene gecti benimde 9 aydr korunmuyorum olmuyo yani

MRb arkadaslar benımde cok buyuk sorunlarım var dusunmekden artık basım agrıyo sol yumurtalııgımda 7,5 cm kıst var amelıyat dıyolar ustune pko luymusum şok oldum ogrenınce yumurtam tam catlamadıgı ıcın anne olamıyomusum bebek sahıbı olmak ıcın yanıp tutusuyorum varmı bu sekılde olan anne . amelıyat olmakda ıstemıorum kıst ıcın doktorum ılk oncelık kıst dıyo

cnm allh sifa versin ama doktorun ne derse yap cunku tedavi asama asama olur hepimiz istiyoruz bebek ins olur eger kist konusunda icin rahat etmiyosa bi kac doktorada gorun ve beklemeden tedaviye basla bende 9 ay once ogrendim pkolu oldugumu ve 2 sene korunduk bilseydim hic korunmazdim ama herseyin saati belli ol deyince olacak

Buarada pco lu hanımlar bukadar korkmayın ben korkmuyorum şahsen bizde genetetik ablam annem halam teyzem kuzen herkes pcolu ama masallah catırrr catur doğurdular ablam 4ay adet görmezdi 5.ayda bi yumurtlama dönemine denk gelmiş demek pat hamile oyuzden denemekten sabretmekten Ümit etmekten ve en önemlisi hayırlısını dilemekten vazgeçmeyin inş tüm isteyenlerim hamiş haberlerini duyarız

kızlar daha önce de pco oldugumu öğrendiğimi yazmıştım. bebek düşündüğümüzü söylemiştim doktora ve bana sadece duphaston verdı daha yenı düşündüğümüz için baska bi tedaviye gerek duymadık. fakat duphaston u 2 kutu kullandım ve kutu bitewr bitmez 2 gun sonra adet oluyorum ama ben bebek düşünüyorum ıkı haftada bır adet olmam haptan mıdır lutfen bana yardım edın doktorum 3 ay kullanmamı istedi ama ben 3. kutuyu almayı düşünmüyoruım

Kızlar bi bebek düşünmeye başladım bi sürü şey çıktı d vitamini yetersiz pko kist önemli yok ama lh 13 prolaktin hiç 20 yi geçmezdi iki aydır o da 54 ve 122 çıktı yükseldi 122 çıkan regl döneminde değil iki aydır adet olmadım ölçüldü yüksek çıkması normal mi bilmiyorum hasimato troidi çıktı ama tsh normal istenilen seviyedeimis hamilelik olursa ilaç gerekirmiş

Kızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

canm aynen bende de öyle oldu bi başladım düşünmeye neler neler çıktı görsen pko dediler ben şok adetın 3. gunu yapılınca sağlıklı cıkyo hormonlar canm öyle biliyorm

canm aynen bende de öyle oldu bi başladım düşünmeye neler neler çıktı görsen pko dediler ben şok adetın 3. gunu yapılınca sağlıklı cıkyo hormonlar canm öyle biliyorm
hepsi adetin ikinci günü yapıldı şimdiye kadar sadece en son prolaktin yeni yapıldı iki aydır regl olmadım öyle yapıldı bide mide ilacı içmiştim o da etkiliyormuş sanırım 122 çıktı ben de şok hiç yüksek çıkmamıştı

sende de pko var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…