- 26 Ocak 2016
- 16
- 3
- 1
Tahlil sonuclariniz ne çıkti??Merhaba 8 aydir bebek istiyoruz malesef olmadi dun doktora gittim ultrasonla bakarak polikistik overin var dedi kan alindi sonuclari henuz cikmadi. Adetlerim duzenli kilomumda normal dugunu 5.gunu ilac verecegini soyledi yardimci olurmusunuz lutfen konuyla ilgili bilgim yok uzun bi tedavimi gerek
Fsh 6 lh9.5 cikti diaformin ve klomen verdi p.tesi tekrar cagirdi ultrasonla kontrol edecegini soyledi.sizin durumunuz nedirTahlil sonuclariniz ne çıkti??
Evet lh FSH dan büyük olduğu zaman Pko diyorlar ama benim FSH 9.13 lh 5 91 ama ultrasonda öyle görünüyormus anlamadım gitti bana Doğum kont hapı verdi o kadarFsh 6 lh9.5 cikti diaformin ve klomen verdi p.tesi tekrar cagirdi ultrasonla kontrol edecegini soyledi.sizin durumunuz nedir
Banada yni sekilde soyledi fsh ve lh icin. Allah isteyen herkese nasib etsinEvet lh FSH dan büyük olduğu zaman Pko diyorlar ama benim FSH 9.13 lh 5 91 ama ultrasonda öyle görünüyormus anlamadım gitti bana Doğum kont hapı verdi o kadar
Banada yni sekilde soyledi fsh ve lh icin. Allah isteyen herkese nasib etsin[/QUO
Size verdiği ilaç yumurtlamaniz için bildigim kadariyla gittiğinizde onu kontrol edecek büyük ihtimal adetleriniz düzenli kilonuzda normalmis bunlar şanslı grupta olduğumuzu gösteriyor bence en kısa zamanda iyi haberleri alırsınız inş
ayy bosver ya hic korunma bisey olmaz bence ins gebe kalda zaten pko da cok zor gebelik ilac kullanmadankızlar 32 yaşındayım 2003yılından beri polikistik over hastasıyım hangi doktora gitsem dıana 35 verdi gönderdi.su zamana kadar içtim.2sene önce evlendim vajinismusu 1ay önce yendim,doktor 2 3 ay çocuk yapmayın,cinsel hayatınız otursun dedi ve yine ilaç içiyorum.bu ayda içip bırakıcam hamile kalırsam bi mucize olacak dua edin bana...
yani iki sene beraberlik olmadimi esinle bir aydr iliski mi var zaten kac sene gecti benimde 9 aydr korunmuyorum olmuyo yanikızlar 32 yaşındayım 2003yılından beri polikistik over hastasıyım hangi doktora gitsem dıana 35 verdi gönderdi.su zamana kadar içtim.2sene önce evlendim vajinismusu 1ay önce yendim,doktor 2 3 ay çocuk yapmayın,cinsel hayatınız otursun dedi ve yine ilaç içiyorum.bu ayda içip bırakıcam hamile kalırsam bi mucize olacak dua edin bana...
MRb arkadaslar benımde cok buyuk sorunlarım var dusunmekden artık basım agrıyo sol yumurtalııgımda 7,5 cm kıst var amelıyat dıyolarustune pko luymusum şok oldum ogrenınce yumurtam tam catlamadıgı ıcın anne olamıyomusum bebek sahıbı olmak ıcın yanıp tutusuyorum varmı bu sekılde olan anne . amelıyat olmakda ıstemıorum kıst ıcın doktorum ılk oncelık kıst dıyo
Kızlar bi bebek düşünmeye başladım bi sürü şey çıktı d vitamini yetersiz pko kist önemli yok ama lh 13 prolaktin hiç 20 yi geçmezdi iki aydır o da 54 ve 122 çıktı yükseldi 122 çıkan regl döneminde değil iki aydır adet olmadım ölçüldü yüksek çıkması normal mi bilmiyorum hasimato troidi çıktı ama tsh normal istenilen seviyedeimis hamilelik olursa ilaç gerekirmiş
hepsi adetin ikinci günü yapıldı şimdiye kadar sadece en son prolaktin yeni yapıldı iki aydır regl olmadım öyle yapıldı bide mide ilacı içmiştim o da etkiliyormuş sanırım 122 çıktı ben de şok hiç yüksek çıkmamıştıcanm aynen bende de öyle oldu bi başladım düşünmeye neler neler çıktı görsen pko dediler ben şokadetın 3. gunu yapılınca sağlıklı cıkyo hormonlar canm öyle biliyorm
hepsi adetin ikinci günü yapıldı şimdiye kadar sadece en son prolaktin yeni yapıldı iki aydır regl olmadım öyle yapıldı bide mide ilacı içmiştim o da etkiliyormuş sanırım 122 çıktı ben de şok hiç yüksek çıkmamıştı
var malesef lh 13 fsh 3.5 4 falan çıkıyorsende de pko var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?