Ya canim gerçekten bos yere vakit kaybı olmus.. Nasıl umursamaz bi doktormus. Neyse artık bundan sonra daha dikkatli olursun. kadınlar kulübünde gerçekten baya bi bilgi aliyoruzAayy sorma hic onu dr dan yana sansimiz gulmedi ki bide beni hic muayneye cagurmadi ilaclari saglik ocagindan yazdir dort ay gunde iki tane kullan hamile klammazsan mayista igneye baslayalim dedi bn bilmiyordum yumurta takibini fln bi arkadasim uyardi simdi baska bi dr a gidicem insallah bakalim hayirlisi
Ewet gercekten cok yararli bi sayfa burasi da olmasa pko yla alakali dogru duzgun bisey yok internette allah kimsenin kucagini bos birakmasin biseylerden medet ummak cok zorYa canim gerçekten bos yere vakit kaybı olmus.. Nasıl umursamaz bi doktormus. Neyse artık bundan sonra daha dikkatli olursun. kadınlar kulübünde gerçekten baya bi bilgi aliyoruz
Tşk ederim evt bende nette Yumurta diye okudum yorumlarda flnn ama dr oda pko dedi anlamadımfolikul bildigm kadariyla yumurta oluyo dr um bana da utrasyondan bakinca su kadar mm folikulun var diyi yani yumurta
ovulasyon testleri var netten inceleyip bakabilirsinKızlar bende de pko var. Ovülasyon günlerimi hesaplayamıyorum adetlerim düzensiz olduğu için. İlişkileri o günlere denk getirmek istiyorum ama düzensizlikten bilemiyorum ne yapmam gerekir.
trasyonda kesinlikle gorunuyo kucuk kistler bende buydu belirti hormon testlerimi hatrlamiyorumKizlarr gunaydin bu pconun olmazsa olmaz olumsuzlugu nedir soylermisiniz acaba bana 1 doktor pcosun dedi ama guvenmeyip 3 farkli doktora gittim birsey yoktu ekranda karsimdaydi bende gordum birsey olsa oyle ultrasonda belirgin bir sekilde gorunurmuydu
Isteee bir doktor bana oyle demisti en son 15 gun once kadin doguma gittim bartholin apsesi vardi bende onu bosaltmak icin dedim ultrasonda bide bakarmisiniz kist varmi diye bisey yok temiz demisti ilk doktor neden oyle gormus de soylemis olabilir folikullerimi saydi acaba bana gostermedi ama bak burda su var diyeu
trasyonda kesinlikle gorunuyo kucuk kistler bende buydu belirti hormon testlerimi hatrlamiyorum
Ya bunlarin hicbiri yok bende tuylenmem yok kilo sivilce yok lh 8.55 fsh 9.67 tek prolaktinim 30.01 baska seyimde yok genelde 28 31 gunde regl oluyorum 9 yildir falan regl oluyorum 1 kere adetim gecikti 1 hafta baskada gecikmem olmadiAdet duzensizliği genellikle, ultrasonda polikistik over görüntüsü, kilo bazen. Bek bölgesinde yağlanma, insülin direnci bazen :)) misal bende hepsi var hormon bulgularında da lh ın fs dan yuksek cıkması
bende 3 ay klomenden sonra rahim filmi istedi doktor ama korkuyorum bundan haftaya cektircem nasil bisey oldugunu bilen var mi
Merhaba cnm bnde cektirmistim ama cok kotu bi aci duydum yani abartmiyorum bn rahattim gittigimde bu kadar aciyacagini dusunmedim kendimi kastim biraz ama cok da korku yoktu bnc bunu ozel hastanede anesteziyle yaptir bn pisman oldum belki bnde farkli etki yapti ama bnden oncw ve snr giren iki kadin da cok bagirdi bi tanesi cektiremedi simdiki aklim olsa o rezilligi cekecegime ozele giderdim amacim korkutmak degl ama bnm yasadigimi yasamani istemem isini garantiye al kesinlikle cektirmelisin gerekli ve faydli bisey ama caninin kiymetini bil :)bende 3 ay klomenden sonra rahim filmi istedi doktor ama korkuyorum bundan haftaya cektircem nasil bisey oldugunu bilen var mi
Kaç liraya cektirdiniz acaba ecomarda rahim filminiBende ağrılı geçti diyenleri duydum ama benim hiçbişey olmadı eşim kapıda bekliyordu ağrıdan bayılabilirim diye korkmuş ama o kadar rahat geçti ki 5 snlik bir ağrı oldu sadece o da adet ağrısı gibiydi. İstanbul da ecomar diye bir yerde çektirdim.
aralıkta çektirdim yalan olmasın 400 yada 450 idi. giriş çıkış 10 dakikada halloldu. ve sonrasında hiçbir ağrı sızı kanama yaşamadımKaç liraya cektirdiniz acaba ecomarda rahim filmini
Devlet hastaneleri çekiyor mu canim yoksa ozeller mi cekyo sadece bilgin var miaralıkta çektirdim yalan olmasın 400 yada 450 idi. giriş çıkış 10 dakikada halloldu. ve sonrasında hiçbir ağrı sızı kanama yaşamadım
devlet de çekiyor canım ben özelde çektirdim amaDevlet hastaneleri çekiyor mu canim yoksa ozeller mi cekyo sadece bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?