Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ya canim gerçekten bos yere vakit kaybı olmus.. Nasıl umursamaz bi doktormus. Neyse artık bundan sonra daha dikkatli olursun. kadınlar kulübünde gerçekten baya bi bilgi aliyoruz

Ya canim gerçekten bos yere vakit kaybı olmus.. Nasıl umursamaz bi doktormus. Neyse artık bundan sonra daha dikkatli olursun. kadınlar kulübünde gerçekten baya bi bilgi aliyoruz
Ewet gercekten cok yararli bi sayfa burasi da olmasa pko yla alakali dogru duzgun bisey yok internette allah kimsenin kucagini bos birakmasin biseylerden medet ummak cok zor

Kızlar bende de pko var. Ovülasyon günlerimi hesaplayamıyorum adetlerim düzensiz olduğu için. İlişkileri o günlere denk getirmek istiyorum ama düzensizlikten bilemiyorum ne yapmam gerekir.

Kizlarr gunaydin bu pconun olmazsa olmaz olumsuzlugu nedir soylermisiniz acaba bana 1 doktor pcosun dedi ama guvenmeyip 3 farkli doktora gittim birsey yoktu ekranda karsimdaydi bende gordum birsey olsa oyle ultrasonda belirgin bir sekilde gorunurmuydu

Adet duzensizliği genellikle, ultrasonda polikistik over görüntüsü, kilo bazen. Bek bölgesinde yağlanma, insülin direnci bazen :)) misal bende hepsi var hormon bulgularında da lh ın fs dan yuksek cıkması

u
trasyonda kesinlikle gorunuyo kucuk kistler bende buydu belirti hormon testlerimi hatrlamiyorum

u

trasyonda kesinlikle gorunuyo kucuk kistler bende buydu belirti hormon testlerimi hatrlamiyorum
Isteee bir doktor bana oyle demisti en son 15 gun once kadin doguma gittim bartholin apsesi vardi bende onu bosaltmak icin dedim ultrasonda bide bakarmisiniz kist varmi diye bisey yok temiz demisti ilk doktor neden oyle gormus de soylemis olabilir folikullerimi saydi acaba bana gostermedi ama bak burda su var diye

Adet duzensizliği genellikle, ultrasonda polikistik over görüntüsü, kilo bazen. Bek bölgesinde yağlanma, insülin direnci bazen :)) misal bende hepsi var hormon bulgularında da lh ın fs dan yuksek cıkması
Ya bunlarin hicbiri yok bende tuylenmem yok kilo sivilce yok lh 8.55 fsh 9.67 tek prolaktinim 30.01 baska seyimde yok genelde 28 31 gunde regl oluyorum 9 yildir falan regl oluyorum 1 kere adetim gecikti 1 hafta baskada gecikmem olmadi

Geçen ay doktora gittim adetim 1 hafta geçmişti. Prolaktin 44 çıktı. Birde pko sun dedi doktor. Prolaktin için ilaç verdi. Pko için de ilacı kullandıktan sonra bakalım dedi. Bende hem ilacı kullandım hemde soğan suyu içtim 15 güne yakın birde 2 kilo falan verdim yeşillik yedim ekmek yememeye çalıştım. Bu ay adetim tam gününde ve hep ağrılı olan adet günlerim şuan ağrısız bir şekilde oldu.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 yıllık evliyim korunmak için Yasemin kullanıyordum yaklaşık 1 sene kullandım sonrasında doğum kontrol haplarının zararlarını etrafımda çok duyunca bırakıp başka yöntemle korunalım dedik geçen yıl haziran ayında hapı bırakdım temmuzdan bu yana yane yaklaşık 8 aydır regl olamıyorum önceden hiç böyle bi şikayetim yokdu ne olduysa doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oldu, karnım ağırıyor her ay bi damla lekelenme oluyor o kadar hatta bazı aylar lekenme bile olmuyor 12 kilo aldım aşırı yeme isteğim var hiç böyle olmamıştım Bu şikayetlerden dolayı Dr ye gittim Pko dediler zaten adet olamama kıllanma kilo alımı saç dökülmesi vs vardı acil rahim filmi istedi ve çocuk düşünmem gerektiğini çünkü çocuk istediğimde bunsürecin uğraştırıcı olabileceğini ve zaman kaybı yaşayacağımı söyledi Dr.....Şimdi kan tahlilerimi yaptırıp rahim filmimi çekip tekrar gidicem bakalım ne diyecekler Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah kimin nerde ne dersi varsa şifa versin rabbim

bende 3 ay klomenden sonra rahim filmi istedi doktor ama korkuyorum bundan haftaya cektircem nasil bisey oldugunu bilen var mi

bende 3 ay klomenden sonra rahim filmi istedi doktor ama korkuyorum bundan haftaya cektircem nasil bisey oldugunu bilen var mi

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin .Ben 1 haftadır araştırıyorum pek çok yorum okudum rahim filmi ile ilgili herkes kendine göre birşey yazmış kimisi ağrılı demiş kimisi çok abartılıyor ben adet sancısı kadar bir ağrı hissettim demiş sanırım yapıdan yapıya ve ağrı eşiğine göre değişiyor .Benim ağrı eşiğim çok düşük en ufak ağrıyı bile abartılı hissediyorum vede kendimi kasma huyum var maalesef o nedenle anestezili yaptırmayı düşünüyorum ...

Merhaba cnm bnde cektirmistim ama cok kotu bi aci duydum yani abartmiyorum bn rahattim gittigimde bu kadar aciyacagini dusunmedim kendimi kastim biraz ama cok da korku yoktu bnc bunu ozel hastanede anesteziyle yaptir bn pisman oldum belki bnde farkli etki yapti ama bnden oncw ve snr giren iki kadin da cok bagirdi bi tanesi cektiremedi simdiki aklim olsa o rezilligi cekecegime ozele giderdim amacim korkutmak degl ama bnm yasadigimi yasamani istemem isini garantiye al kesinlikle cektirmelisin gerekli ve faydli bisey ama caninin kiymetini bil :)

Bende ağrılı geçti diyenleri duydum ama benim hiçbişey olmadı eşim kapıda bekliyordu ağrıdan bayılabilirim diye korkmuş ama o kadar rahat geçti ki 5 snlik bir ağrı oldu sadece o da adet ağrısı gibiydi. İstanbul da ecomar diye bir yerde çektirdim.

Kaç liraya cektirdiniz acaba ecomarda rahim filmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…