Tamam canım sağol ben bi arastirayimdevlet de çekiyor canım ben özelde çektirdim ama
:)) allah utandırmasın inş olursun, benim doktorum beni progestran ile hamile bırakmaya çalışıyor 3 ay böyle deneyelim olmazsa asılmaya gecicez dedi yastan sebep 32.yasındayım. Allah utandırmadan inş tez vakit hamile kalırızMerhaba hanimlar size bsisey sorucam bnde polikistik over klomen kullandim dr a gittim ucuncu ay klomende dr bakti sasirdi yumurtan cok buyuk bu ay hamile kalacagini dusunuyorum dedi bol su ic dedi gunde iki bucuk litre su icmen lazim dedi bn ne alaka o u anlamadim tm su icmek faydali da yumurta buyumesine faydasi ne o u anlayamadim :) bakalim dr umutlu konustu bu ay hamile kalrsin buyuk ihtimalle diyor ama bide bana hic catlama ignesi vermeden asilamaya gecmek istiyor anlamadim neden byl yapiyo ?
İnsaah cnm allah kucagimizi bos birakmasin bnm yasla da sorunum yok esim 25 bn 22 yasindayim hemen asilamaya gecmek sacma geldi biraz :):)) allah utandırmasın inş olursun, benim doktorum beni progestran ile hamile bırakmaya çalışıyor 3 ay böyle deneyelim olmazsa asılmaya gecicez dedi yastan sebep 32.yasındayım. Allah utandırmadan inş tez vakit hamile kalırız
İnsallah allah nasip ederBen tüp bebek demediğine dua ettim :) vakit kaybetmeyelim dedi. ben 32 eşim 38 yaşında bakalım inşallah doğa yollarla kalırım da asılamaya gerek kalmaz
ayy cok korktum ya bana majezik verdi yarim saat once ic dedi agri kesici sen icmismiydinMerhaba cnm bnde cektirmistim ama cok kotu bi aci duydum yani abartmiyorum bn rahattim gittigimde bu kadar aciyacagini dusunmedim kendimi kastim biraz ama cok da korku yoktu bnc bunu ozel hastanede anesteziyle yaptir bn pisman oldum belki bnde farkli etki yapti ama bnden oncw ve snr giren iki kadin da cok bagirdi bi tanesi cektiremedi simdiki aklim olsa o rezilligi cekecegime ozele giderdim amacim korkutmak degl ama bnm yasadigimi yasamani istemem isini garantiye al kesinlikle cektirmelisin gerekli ve faydli bisey ama caninin kiymetini bil :)
valla teselli oldum biraz senin msji okuyuncaKaç liraya cektirdiniz acaba ecomarda rahim filmini
sagol cnm yardimci olduk cok. benim doktor devlette ve burda en iyi cihazlarda devlette oyuzden terch ettim ama doktorum mu gelcek yoksa hemsiremi onu bilmiyorum .yazarm tabiYok icmemistim ama ozelde yaptiricaksan bnc korkma bn devlette yaptirdim sacma sapan kisilerin eline dustum bnm aslinda bastan kotu basladi yaa yapiyla alakali kiminin iyi geciyo kiminin kotu in sallah iyi gecer bnc yaptir faydali bes dk lik bi aci ya katlanamazsak dogum nasil yapicaz ;-) bn byl teselli ettim kendimi sende olumlu dusun ve ozelde yaptir yaptirinca da nasil gectigini buraya yazarsan sevinirim
Benimkini hemsire cekti beceriksizin teki cikti bnce doktordan rica etsagol cnm yardimci olduk cok. benim doktor devlette ve burda en iyi cihazlarda devlette oyuzden terch ettim ama doktorum mu gelcek yoksa hemsiremi onu bilmiyorum .yazarm tabi
Canım bende senin yaşadığını yaşadım 8 ay kadar yasmin kullandım bıraktıktan sonra 3 ay kadar adet görmedim Dr normal dedi bırakınca yumurtlama olmayabiliyor adet söktürücü yazalım dedi tarlusal verdi 6 gün günde 2 kere kullandım bitince 10 gun kadar sonra adetim geldi sonraki ay kendiliginden geldi ama diğer ay gelmedi 2 ay gelmedi bende hemen sogan kuru yaptim tam 15.gün adetim gelmeye başladı pembe şekilde ama ben adetim başlayınca da bal tarcin corekotuna başladım 12 gün falan yedim günde 2 çay kaşığı ayrıca bir fincan da adaçayı içtim yine 12 gün kadar ve adetlerim duzene girdi şükür denemende fayda var ama ilaç kullaniyosan bilemem ben tekrar Dr gitmedim yine adet söktürücü verir diye böyle kendimce araştırıp bi cozum buldum adetimi düzene sokunca bebiş de olur diye düşündüm ama halen yok tabi hayırlısı yaza kadar bekliycemMerhaba arkadaşlar,
Ben 2 yıllık evliyim korunmak için Yasemin kullanıyordum yaklaşık 1 sene kullandım sonrasında doğum kontrol haplarının zararlarını etrafımda çok duyunca bırakıp başka yöntemle korunalım dedik geçen yıl haziran ayında hapı bırakdım temmuzdan bu yana yane yaklaşık 8 aydır regl olamıyorum önceden hiç böyle bi şikayetim yokdu ne olduysa doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra oldu, karnım ağırıyor her ay bi damla lekelenme oluyor o kadar hatta bazı aylar lekenme bile olmuyor 12 kilo aldım aşırı yeme isteğim var hiç böyle olmamıştım Bu şikayetlerden dolayı Dr ye gittim Pko dediler zaten adet olamama kıllanma kilo alımı saç dökülmesi vs vardı acil rahim filmi istedi ve çocuk düşünmem gerektiğini çünkü çocuk istediğimde bunsürecin uğraştırıcı olabileceğini ve zaman kaybı yaşayacağımı söyledi Dr.....Şimdi kan tahlilerimi yaptırıp rahim filmimi çekip tekrar gidicem bakalım ne diyecekler Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah kimin nerde ne dersi varsa şifa versin rabbim
Aynen benimde annemde varmış 8 ay adet görmedigi olurmus bana sen iyisin gene diyorBuarada pco lu hanımlar bukadar korkmayın ben korkmuyorum şahsen bizde genetetik ablam annem halam teyzem kuzen herkes pcolu ama masallah catırrr catur doğurdular ablam 4ay adet görmezdi 5.ayda bi yumurtlama dönemine denk gelmiş demek pat hamile oyuzden denemekten sabretmekten Ümit etmekten ve en önemlisi hayırlısını dilemekten vazgeçmeyininş tüm isteyenlerim hamiş haberlerini duyarız
Canım bende senin yaşadığını yaşadım 8 ay kadar yasmin kullandım bıraktıktan sonra 3 ay kadar adet görmedim Dr normal dedi bırakınca yumurtlama olmayabiliyor adet söktürücü yazalım dedi tarlusal verdi 6 gün günde 2 kere kullandım bitince 10 gun kadar sonra adetim geldi sonraki ay kendiliginden geldi ama diğer ay gelmedi 2 ay gelmedi bende hemen sogan kuru yaptim tam 15.gün adetim gelmeye başladı pembe şekilde ama ben adetim başlayınca da bal tarcin corekotuna başladım 12 gün falan yedim günde 2 çay kaşığı ayrıca bir fincan da adaçayı içtim yine 12 gün kadar ve adetlerim duzene girdi şükür denemende fayda var ama ilaç kullaniyosan bilemem ben tekrar Dr gitmedim yine adet söktürücü verir diye böyle kendimce araştırıp bi cozum buldum adetimi düzene sokunca bebiş de olur diye düşündüm ama halen yok tabi hayırlısı yaza kadar bekliycem
Ben adet görmeyince Dr gittim 2 kere farklı özel hastanede hiçbiri ne hormon testi yaptı ne bişey bilmiyorum hormonlarım ne durumda kilo problemim yok yani şimdilik ama adaçayı zaten hormon dengelemekte kullaniliyormus diye içiyorum inşallah sana da faydası olur ne güzel Dr un ilgilenmis benimki tarlusal verdi başka da bişey söylemedi bende bidaha gitmeidm evet adet gormemek insanı strese sokuyor çok iyi biliyorum şimdi bile her ay ya olmazsam diye bile strese giriyorum gebelik olmasa bile adetlerim düzenli olsun diye dua ediyorum inan ki canım sıkıntı yapmamaya çalış bak ne diycem spora başla onun da hormon dengelemeye etkisi varmış evde yaptığın 20 dk lik egzersizler bile insana rahatlama veriyor ve pko da çok faydasını gören var canım bende yapmaya çalışıyorum her gün olmasa da vakit buldukça inşallah adetlerin düzene girer kafayı rahatlatcak şeyler yap sen az düşün adetini çevremde çok kişi var akrabam aylarca adet görmeyen ama coluga çocuğa karışmış hiç de umurlarinda değil olmamak falanAllah gönlüne göre versin canımsenin yöntemi bende bir deneyeyim belki etkimeden ben dr mi değiştirdim hsg sonraki iş dedi inüsilin direncim çıktı ve testesteronum çok yüksek miş , bide troitlere baktırmamı istedi yane ilk önce Endokronoloji bölümüne gitmelisin acil dedi bakalım böbrek üstü bezlerden mi kaynaklanıyor bu değerler yoksa başka bi etkenmi dedi sonraki 6 nisan dr ye gidicem hayırlısı ile bakalım ne olacak .Aşırı kilo almam inüsilin direncimdenmiş sağolsun devlet hastanesi insana hiç bir açıklama yapmıyorki direk hsg dedi halbuki ilk önce hormon tedavisi sonra polikistik over tedavisi önerdi şimdiki doktorum bu arada regl olamamak ne kötüymüş ya vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?