Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bi kaç gün daha geçsin test yap bakalım canim neden olmasın. İnşallah vardır :) ben adetim geçti diye bisey de diyemiyorum çünkü ne zman geleceği belli olmuyo bu arada hsg falan çektirdin mi canm
Benimde düzensiz adetim canm o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum evet çektirdim rahimde ve tüplerde bi sıkıntı yok çok şükür

Evet gitti canım bi problem yok onda çok şükür 2 sene önce yaptırdığı için tekrarların dediler sadece
İyi canim onda sıkıntı yokmuş. Benimki de sürekli erteliyor hanı sıkıntı varsa birlikte tedavi olalım diyorum tamam diyor ama uzatıyor hep

İyi canim onda sıkıntı yokmuş. Benimki de sürekli erteliyor hanı sıkıntı varsa birlikte tedavi olalım diyorum tamam diyor ama uzatıyor hep
Belki kendinde sorun çıkmasından korkar canm erkekler biz gibi değil çok şükür eşim hemen gitti bu ay yine gitcek

Belki kendinde sorun çıkmasından korkar canm erkekler biz gibi değil çok şükür eşim hemen gitti bu ay yine gitcek
Aynen öyle canim .bide öyle aşırı bi hemen olsun diye bi isteği de yok olursa olur modunda ama çocukları da çok seviyor. Olsa çok mutlu olur hissediyorum bunu

Bende de pko vardı cnm öğrendiğim gün kadin doğum doktorum vermeyi 1 ay kullandım iyi dileklerin için çok sağol cnm

Aynen öyle canim .bide öyle aşırı bi hemen olsun diye bi isteği de yok olursa olur modunda ama çocukları da çok seviyor. Olsa çok mutlu olur hissediyorum bunu
Tabi canım olmaz mı benimkide olmasa da olur çocuk diye evlenmedim senle diyo üzme kendini diyor ama oda çok istiyor bunu da çok iyi biliyorum kendimden çok ona üzülüyom zaten

Tabi canım olmaz mı benimkide olmasa da olur çocuk diye evlenmedim senle diyo üzme kendini diyor ama oda çok istiyor bunu da çok iyi biliyorum kendimden çok ona üzülüyom zaten
Takmasak aklımızdan çıkarsak cok iyi olack da işte tedavi sürecinde de olmuyo bu. Bide buraya çok takiliyorum kendimden birşeyler bulur muyum diye okuyup duruyorum ve aklımdan hiç çıkmıyor o yüzden :)

Takmasak aklımızdan çıkarsak cok iyi olack da işte tedavi sürecinde de olmuyo bu. Bide buraya çok takiliyorum kendimden birşeyler bulur muyum diye okuyup duruyorum ve aklımdan hiç çıkmıyor o yüzden :)
Aynen canım bende hep araştırıyom belki bişey öğrenirim

Bende de pko vardı cnm öğrendiğim gün kadin doğum doktorum vermeyi 1 ay kullandım iyi dileklerin için çok sağol cnm

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) bende anca gördüm yazınızı. pazartesi günü adet oldum doktorumun yanına gittim ve bana glifor verdi inofolic de kullanıyodum onuda devam et dedi. bende bide LH hormunu yüksek çıktı ama bu horman yğksek olunca zaten PCO teşhisi konuluyomuş genelde TSH iyi dedi doktorum. strest beni bitiriyo düşünmekten beynim ağrıyo çok korkuyorum bebeğim olmaz diye ama artık takmama kararı aldım bu ilaçlarımı da kullanıp adet düzensizliği olmasa bile gitmicem doktora. Çünkü doğum kontrol ilacı kullandıgımda adetim düzene giriyo bırakınca gene aynı kullanmak istemiyorum dogum kontrol inofolic+glifor kullanıcam.. TÜM HAMİŞLER VE TÜM ANNELER DUA EDİN BİZİM İÇİN LÜTFEN

Arkadaşlar merhaba,benim en son adetim 3 ay kadar olmamıştı ben de pkoluyum.5 gün boyunca talsural kullandım adetimin ilk gününde yasmin isimli ilaca başladım.Adetimin ilk haftası çok yoğun ve sancılı geçti ve hala çok az şekilde devam ediyor iki hafta oldu normal mi? Yasmini kullanmaya devam ediyorum

Selamlar, arkadaşlar bi sorum olacak. Doktor bana pko diyor.. Ergenliğimden beri yumurtalıklarda kist var, lh ise fsh ın 3 katıydı. Fakat geçen ay yumurtalıklarda kist bulunamadı, fsh 7.00 lh 5.53 geldi.. Doktorum halen pko olduğumu iddia ediyor.. Sizce durum nedir?

kızlar dr geldım simdi 3yıl tedavı gordum bebıs olmadı.hazıranda tup bebek yaptırcaz ancak bugun hormon testı yaptırdım 24 mm kist var dedı doktor bana.bu tup bebege engelmıdır??? çok küçük dedı bana kafam karıstı

Merhaba, bende de adet olmaya başladığımdan beri pco var. 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç düzenli adet olmadım diyebilirim. Uzun süre doğum kontrol hapı ile düzene sokmaya çalıştım. Evlenmeden önce çok kanama yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. 6 aydır bebek istiyoruz. Ama adetlerim düzenli olmadığı için yumurtlama günümü takip edemiyorum. Geçtiğimiz Ocak ayında doktora gittim. Duphaston kullanmamı önerdi. Adetini düzene sokmak lazım önce dedi ve Folbiol folik asit verdi. Çok büyük ihtimalle Agustos ayına kadar hamile kalırsın dedi. Ben Duphaston 1 kutu kullandım. 3 gün sonra adetim gelmişti. Birkaç ay ara verdim kendi akışına bırakmak için. Baktım gelmiyor, gebelik testi yapıp tekrar başladım. 2 aydır kasık ağrılarım var. Hap biteli 7 gün oldu ve adetim hala gelmedi. Gebelik testi yaptım evde ama nagatif çıktı. Dün de pembe bir akıntı geldi. Adet olacağımı düşünürken şimdi akıntım normale döndü. Sizce sorun nedir, böyle birşey başınıza geldi mi daha önce ?

bebek istiyorsan ve pco isen en iyisi doktora vajinal yoldan yumurta takibi yaptırman ve ilişki günleri almandır. Tabi eşinde de büyük bir problem yoksa.

Canim adet gordun u ne yaptin ? Merak ettim.

Kızlar uni de öğrendim pko olduğumu adetlerim gecikse de görürüm kilo problemim yok tylenme aşırı değil çocuk istiyoruz 1 senedir olmuyor Dr gidemedim doğuda görev yapıyoruz yazın memlekette gidicem benim sorum şu tedavi olanlar hangi aşamalardan gectiniz anlatmak isteyen olursa çok merak ediyorum ya

Bnde de pko var canım düzenli adet göremiyordüm 2 ay yumurta takibi yaptı klomen kullandim catlatma ignesi falan verdi doktorum gebelik olmadı 2 ay ara verelim o zaman da olmazsa rahim filmi çekelim demişti ilk ay adet gördüm ikinci ay da gebelik oluştu

Anladım canım hormonlarda sıkıntı cikmismiydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…