Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet doğru söylüyosun bu da bir fikir.. bikaç gün soğan suyu içeyim (ıyyy nefret ediyorum soğandan) sonra da baktırayım kist gitmiş mi diye.

ya da direk koyun gibi doktorun dedğini yapayım.. ne yapayım eline düştük. hayırlısı olsun

Son düzenleme:
evet doğru söylüyosun bu da bir fikir.. bikaç gün soğan suyu içeyim (ıyyy nefret ediyorum soğandan) sonra da baktırayım kist gitmiş mi diye.

doktorsitesine üyeyin ben oradan şöyle bir cevap buldum senin durumundaki hasta için...
"MERHABA, KLOMEN2 DE DAHİL YUMURTLAMAYI UYARICI İLAÇLARI KULLANDIKTAN SONRA KİST OLUŞMA İHTİMALİ VAR. BU KİSTLER İYİ HUYLU OLUP BİR SONRAKİ AY KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUR. TEDAVİNİZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİR. KİST İÇİN DOĞUM KONTROL HAPI KULLLANMANIZIN TEDAVİNİZE OLUMSUZ BİR ETKİSİ YOK. TEZAT GİBİ GÖRÜNSEDE DOĞUM KONTROL HAPLARI KULLANILABİLİR. SEVGİLER "
canım bak ne çok uğraştım :) daha neler bulurum kimbilir...inşallah soğanlar da işe yarasın...
bu yazıda bi sonraki ay kaybolur diyor...

saol canım uğraştığın için çok naziksin aslında bugun başla demişti yasmine ama biraz bekleyeyim

saol canım uğraştığın için çok naziksin aslında bugun başla demişti yasmine ama biraz bekleyeyim

doktorların biri diğerini hiç mi tutmaz Allahım bana da 5. günü sabah başlattırıyordu doktor...
canım sen nasıl iyi olacak diye düşünüyorsan öyle yap...
araştırdım bu kistler gebeliğe engel değilmiş ancak büyüyebilirmiş ve gebelikte ya da doğumla da atılırmış zararsız kistlermiş...

kendime bakım yapıcam evimi toplayacağım kızlar oturdum kaldım daha çok iş var netim açık görüşürüz...

agresif bi doktorum var maalesef korkuyorum kendisinden:) tek çarem dediğin gibi adet bitimini bekleyip kiste baktırıp hapa başlamak

günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun hepinizin. bu gün bol bol dua edelimm. ben şimdiden başladım bile.. birazdan druma gitmek üzere çıkıcam. yumoşuma bakıcaz bakalım ne alemde:82:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. kandiliniz mübarek olsun hepinizin. bu gün bol bol dua edelimm. ben şimdiden başladım bile.. birazdan druma gitmek üzere çıkıcam. yumoşuma bakıcaz bakalım ne alemde:82:

canım inş. büyüme vardır yumurtanda...
kandiliniz mübarek olsun...
bence de benim de içimden bol bol dua etmek geliyor zaten....hepimiz için hepimiz dua edlim :79:
eşin bebek sahibi olma konusunda bekleyelim demişti galiba demi sendin demi o canım....
konuştun mu eşinle sen çok istiyorsan seni anlayacaktır....
ben eşimle en az 2 yıl bekleme kararı almıştım bebek konusunda ancak bu rahatsızlık çıkınca dedik ki ikimizde ne zaman olursa olsun fark etmez...yeterki hayırlı olsun sağlıklı olsun....

Son düzenleme:
gnd kızlar gnd biçimciğim.iyiyim sağol cnm ama tık yok galiba ben hamileyim ama aldırmıycam varsa ya çok düşündüm ve karar aldım artık rahat olucam vardır bi hikmet

böyle mübarek günlerde vardır bi hikmet ne kadar dr sakat olur derse desin yapamam bugün tekrer test yapcam artık pozitifse kaderime bırakıcam ama dr yok demişti artık bilmiyorum ya

eşim daha genç olduğumuzu düşünüyor cnm onun için biraz daha zaman geçsinmi acaba fln dedi yani onun biras aklı karışık. sürekli fikir değiştiriyor. bazen çok istiyor bebğimiz olsun artık fln diyor bazen de erken olduunu söylüyor. geçen ayki yumoşum boşa gitti. şuan adetin 1. gününü de sayarsak 10. gün. oluşmaya başlamış olması lazım dimi

böyle mübarek günlerde vardır bi hikmet ne kadar dr sakat olur derse desin yapamam bugün tekrer test yapcam artık pozitifse kaderime bırakıcam ama dr yok demişti artık bilmiyorum ya

hamileysen bile canım belki de sağlıklı olacak sakat olacak diye koşullandırma kendini... hem artık biçok şeyden anlıyor doktorlar sakatlıkları....

10. gününde tabi oluşmuş biraz da gelişmiş olmalı canım inş. öyle çıksın....

bu gece yerlerin ve göklerin kapıları sonuna kadar açık mutlaka duyacak dualarımızı hep duyar Yaratanım.ama bizi sınar dilediğimizi verir hep sadece en güzel zamanını bekler bizler için yani rahat olun eminim buradaki herkes anne olacak ben yürekten inanıyorum 2 sene sonra burada bu gruptan kimse kalmıycak anne olamayan biliyorum ben inanıyorum rahat olun kızlar

cnm sakat ta olsa kıymıycam artık vardır Allah'ın bir bildiği diycem.teslim olmam en güzeli 1 aydır adetim gelmedi diye çırpındım ne oldu geldi mi gelmedi anladım ki bana bağlı değilmiş

canım ilgin için çok teşekkürler gerçekten:) cuma akşamı başlamıştım.
cuma 1
cmt,pazar,pzt,salı ve çarşamba gündüz olmak üzere 10 adet içmiştim mesajı yazdığım da ve 3-4 tanesi durphaston kalanı farlutaldı. ben de senin dediğin gibi dün akşam farlutal içmekte karar kıldım en fazla onu içtim diye. oldu toplam 11 ilaç şu saat itibariyle.. walla yazdıkların doktordan daha çok rahatlattı beni canım :) aradım doktoru az önce.. böle böle dedim.. 4 gün daha durphaston iç bırak dedi. e dedim karışmasının bi zararı var mı? ben sana bilerek durphaston verdim o daha iyiydi dedi ama açıklama yapmadı hani ne açıdan daha iyiydi bilemedim? dedim ikisini karıştırmış olmam regli olduğumdaki hormon testini etkiler mi , yok etkilemez dedi ama ikna edici değildi pek.. o yüzden senin yazdıkların beni daha çok aydınlattı rahatlattı..

yazdıklarından anladığım kadarıyla hormon testini etkiliycek bi durum olmıcak sanırım ???? hani sonuçta ikisi de ostrojen içermeyen hormon ilaçları .. ama farlutal pregesteron ağırlıklı diye biliorum o yüzden hala içim biraz huzursuz çünkü tahlil sonucu önemli ve doğru çıkması riske girdiyse diye evham yaptım hatta gereğinden fazla yaptım sanırım :)

bi de normalde her iki ilacı da doğru kullanmış olduğumu varsaysaydık 10 gün içinde regli olmam gerekiodu acaba şimdi sarkar mı ? yada olmama gibi bişey olur mu sence?

nys kızlar ben biraz çalışayım ödemeler yapmam gerekiyor malum işyerindeyim çok öpüyorum sizleri grş.yine arada yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…