bu gece yerlerin ve göklerin kapıları sonuna kadar açık mutlaka duyacak dualarımızı hep duyar Yaratanım.ama bizi sınar dilediğimizi verir hep sadece en güzel zamanını bekler bizler için yani rahat olun eminim buradaki herkes anne olacak ben yürekten inanıyorum 2 sene sonra burada bu gruptan kimse kalmıycak anne olamayan biliyorum ben inanıyorum rahat olun kızlar
canım ilgin için çok teşekkürler gerçekten:) cuma akşamı başlamıştım.
cuma 1
cmt,pazar,pzt,salı ve çarşamba gündüz olmak üzere 10 adet içmiştim mesajı yazdığım da ve 3-4 tanesi durphaston kalanı farlutaldı. ben de senin dediğin gibi dün akşam farlutal içmekte karar kıldım en fazla onu içtim diye. oldu toplam 11 ilaç şu saat itibariyle.. walla yazdıkların doktordan daha çok rahatlattı beni canım :) aradım doktoru az önce.. böle böle dedim.. 4 gün daha durphaston iç bırak dedi. e dedim karışmasının bi zararı var mı? ben sana bilerek durphaston verdim o daha iyiydi dedi ama açıklama yapmadı hani ne açıdan daha iyiydi bilemedim? dedim ikisini karıştırmış olmam regli olduğumdaki hormon testini etkiler mi , yok etkilemez dedi ama ikna edici değildi pek.. o yüzden senin yazdıkların beni daha çok aydınlattı rahatlattı..
yazdıklarından anladığım kadarıyla hormon testini etkiliycek bi durum olmıcak sanırım ???? hani sonuçta ikisi de ostrojen içermeyen hormon ilaçları .. ama farlutal pregesteron ağırlıklı diye biliorum o yüzden hala içim biraz huzursuz çünkü tahlil sonucu önemli ve doğru çıkması riske girdiyse diye evham yaptım hatta gereğinden fazla yaptım sanırım :)
bi de normalde her iki ilacı da doğru kullanmış olduğumu varsaysaydık 10 gün içinde regli olmam gerekiodu acaba şimdi sarkar mı ? yada olmama gibi bişey olur mu sence?
rica ederim canım...farlutalı az içmiş olsaydın ben de sana duphaston iç dicektim bence de daha etkili...10 içiliyor duphaston ve ilaç bitiminden 3 gün sonra adeti söktürüyor...farlutal biraz daha geç söktürüyor adeti...
duphaston bittikten sonra adetin gelecek telaşlanma bir de rahat olmak çok önemli stres hormonları olumsuz etkiliyor...
ilacı içerken adetin gelirse ki sanmıyorum o zaman hapları bırakırsın... doktoruna da sorarak tabiki...
tuanatay nasıl gidiyor canım ilk haftalar...bulantı yok de mi?
ben de bu gün tam 21. günümdeyim bakalım neler olacak?
kızlar 31 mayıs 36.9 1 haziran 36.9 2 haziran bu gün ateşim 37.2 çıktı normal mi 21. Günümdeyim ben? Daha öncesini ölçmedim...
hadi işallah canım sağ salim bi adet olsam bi şu hormon testleri DOĞRU ve de İYİ çıksa çok rahatlıcam. ama dediğin gibi stres yapmayı bıraksam iyi olcak etkilememesi açısından..
son bi kez daha sana şeyi sorsam, ikisinin karışmış olması tahlili etkilemez dimii :S
kızlar 31 mayıs 36.9 1 haziran 36.9 2 haziran bu gün ateşim 37.2 çıktı normal mi 21. günümdeyim ben? daha öncesini ölçmedim...
hangi gün yumurtladığını biliyomusun canım çok güzel yükselmiş genelde kaç dereceyle adet oluyosun ateşin yüksekmi seyrediyor:44::44:
bence tahlili etkilemez çünkü bu tarz haplardan sonra benim tahlil yaptırdığım çok oldu...ikisinin karışması da sorun çıkarmaz...
ben ateş yöntemini burada gördüm daha önce hiç ölçmemiştim... Ama siklusun başlarında böyle yüksek değildi eminim bundan... şimdi 21. Gündeyim... Bakalım diğer günler nasıl gidecek....
Kullandığım herhangi bir ilaç da yok şu anda....
valla nasıl hamılelık bu bende anlamadım hıc bulantı aserme falan yok sadece uyku ve halsızlık cok oluyo bıde gogusler tabı.ıns. Baslamaz bulantılar ben ıyıce hasta olur yatarım ozaman o olaya dayanamıyorum cunku.senınde az kalmıs umarım gelmez adetın tabı bebek varsa yoksada gunu gunune gelsınde ugrastırmasın arkadasımı:) adetın gelırse gıtcekmısın dr.a klomen falan kullancakmısın
ozman inş.düşmez ben 1 sene oldu ölçüyom hiç 37.2 yi görmedim 37 yi hastaydım yüksek ateşte gördüm
tekrar sağol canım
inşallah :)
yumurtlama sonrasında ateş yükselirmiş... öncesini ölçmediğimden ne zaman yumurtladım bilemem ama yine de ateş oynamasına sevindim... Bazı insanda böyle yarım 1 derece oynar bazısında daha az da olabilir...
evet canım ben yumurtlayınca 0.3 derece falan oynuyo 36.2 ise 36.5 falan çıkıp yumurtladığımı anlıyorum ama adet günü kiste çeviriyo ne yazıkki :44::44: Buda benden kaynaklanıyo sanırsam stres baş dşmanım bende çok stresliyim hormonları etkiliyorum sen sıkıntı yapma bu murabek günde duanı kabul etsin dualarını bol ateşli günlerin olsun hiç düşmesin bebişinde gelsin inş.
ay inşallah :)
stres kist oluşumunda çok büyük etken çünkü lh ı da etkiler tsh ı da yani rahat olmaya çalış sende aklını uzaklaştır biraz.... Içtiğin ilaçlar yumurtlamana yardımcı sanırım....
Sen de gayret gösterirsen yumurtlaman daha çabuk ve kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?