Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

belki sen hazır hissedene kadar bebeğin gelir böyle şeyler hiç belli olmaz canım :)
ummadık zamanda daha çok görülüyor ya gebelikler

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların ilk habercisi ve Kur'an ayı Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili'nizi kutlarım

ayy ne guzel bak yumurtlaman bu ayda olmus ınsallah suan yerlesıyodur bebısın hadıyın ben ayagımı surudum bu topıcte hepınız arka arkaya hamıs kalın.burda yumurtladıgınızı okuyunca bıle okadar sevınıyorumkı allahım bu mubarek gunde hepınızın dılegını kabul etsın.
Kız benım bebısım hııc uzmuyo annesını uyutuyo sadece:)saglıkla buyusun karnımdada ben kıs uykusuna razıyım.

maşallahh canım ya....sen uğur getireceksin bence hepimize....
reyhan ne yaptı acaba kaç mm olduki yumurtası o da umutluydu bu ay.... biricik de çok istiyordu bu ay...Allahım isteyen herkese ver bebeklerini

Son düzenleme:
canım bak bır arkadasım var pko ve kucuk kıstlerden onda da vardı bır hafta oldu beraber basladık sogana ve dun ultraosna gırmıs ve yumurtalıkların tertemız demıs bence soganı denemelısın canım bıde nacızane bırsey solıcem doktorum bana serophene kullanırken 19. gununden ıtıbaren adetın adet söktürücü içmemi soluyordu bolelıkle kıst olusumunu onluyorduk neden bole bır secenek sunmamıs sana
kovalamaca oynuyoruz zaten nette karşılaşamadık doğru düzgün...

ben bu sabah daha iyiyim ayılıp bayılmıyorum en azından...
herkeslere güzel bi gün olsun...
evet tatlım ole oldu aynen neyse kı yazısıyoruz sonradan da olsa okuyoruz bu arada kolay gelsın canım baya bı işin varmıs

cnm sakat ta olsa kıymıycam artık vardır Allah'ın bir bildiği diycem.teslim olmam en güzeli 1 aydır adetim gelmedi diye çırpındım ne oldu geldi mi gelmedi anladım ki bana bağlı değilmiş
canım galıba fılm sonrası hamılelıkten suphelenıyorsun oncelıkle bırsey sorucam fılmı adetının bıtımının hemen arkasına cekmemısmıydı doktor yanı genelde ole yapıyorlar ya o zaman bebegın etkılenmıs olmaz canım hatta fılmın hemen arkasına hamıle kalan bır cok kısı var doktorlar ozellıkle korunmamalarını soluyor bence ıcını ferah tut
kızlar 31 mayıs 36.9 1 haziran 36.9 2 haziran bu gün ateşim 37.2 çıktı normal mi 21. günümdeyim ben? daha öncesini ölçmedim...
canım bu cok guzel sakın endıselenme gayet seyrınde gıdıyorsun ınsallah yukselmeye devam eder hade bakalım ayın sekızını bende sayıyorum senın gıbı
gayet normal bır hamılelık gecırıyorsun bunu tekrarlayıp da kendıne nazar degdırme ben de aynı senın gıbı sureklı uyuyordum mıde bulantısı aserme falan da bılmedım zaten bulantılar ucuncu aydan sonra tamamen bıtıyor mınıgımız buyuyor annesı

merhaba arkadasım oncelıkle doktor degerlerın normal demıs ama prolaktın kesınlıkle yuksek yanı sole dıyeyım sınırın ustu neden normal dmeıs anlamadı yanı hapla dusurulebılecek bırsey endıse etmen ıcın solemedım cunku bende prolaktın ılacı kullanıyorum ve bu sure zarfında korunmana da gerek yok bebegın tutunmasına engelleyen bır hormon kendısı sut hormonu yanı anlıcagın nasılkı emzıren anneler korunmasalarda ahmıle kalamazlar buda yuksek olunca aynı gorevı goruyor bence once onu dusurmelerı gerekır ınsallah muradına erersın

canlarım bır seyı merak edıyorum sormadan edemıcem yumurta rezervlerını hangı hormondan anlıyorlar ve e2 ve estradıol dene hormonlar ne ıse yarıyor

hepınıze hayırlı kandıller dılıyorum dualrımda olacaksınız benı de dualarınızdan eksık etmeyın
Rabbım tum gunahları affeylesın ve eslerımızle aılelerımızle saglıklı sıhhatlı uzun hayırlı bır omur nasıp eylesın evımızden huzuru hıc eksık etmesın maddı manevı tum sıkıntılardan bızı esırgesın ve hepımıze tum bekleyen ısteyen herkese hazınesın hayırlı salih evlatlar nasıp eylesın
aminnnnn

kızlar az önce drdan geldim. yumoşum gelişiomuş ama bende normalde 14. gün civarında deil daha geç çatlama oluyormuş yani yumoşlarım yavaş gelişiyormuş pzt yine gidicem takibe. aranızda yumurtaları yavaş gelişen var mı??? incire başlamıştım işe yararmı acaba

Son düzenleme:
cnm bende ikiz gebelik herşeyin 2 katı olur dediler de çok şükür öle olmadı.inşallah seninde öyle olur.....

canım benimde bir keresinde 23.günde çatladı
yani olabiliyor

canım benimde bir keresinde 23.günde çatladı
yani olabiliyor

bnm sklusum 28 gün. ama yumurtam 19-20.gün fln çatlayabilirmiş. geçenki yumoşumun corpus luteumlarını gördük overimde. yara dondurduum için 3 hafta yasaktı ilişki, yumoşum boşa gitti hala içim yanıo o yumoşa

yok canım değer yüksek birazda ilaca ihtiyaç görmedi zati daha önce dostinex kullandım bu ayki değerim adetim geç diye yükselmiştir dedi adetin 45.gününde bakılan değerler bunlar Normalde 3.günü bakılınca normal çıkılıyo bu ay bakmayalım dedi bidaha ay kont.gidince 3.günü gene bakılacak Hayırlısı hepimiz için inş.ii olur sonunumuz bu mubarek günde allahım dualarımızı kabul eder

mrb kızlar..bemin yumurtalarım tembel çalışıomuş ve 1 senelik evliyim.eşim yeni askerden geldi 6 aydır yoktu.bundan 2 ay önce fsh ve lh hormonlarım yüksek çıktı o zaman anladım yumurtalarımın tembel çalıştığını bu ay yine baktırdım fsh ve lh hormonlarıma normale dönmüşler fakat yumurtalarım çatlamadığı için içimde küçük küçük kistler oluşmuş.benim gibi olupta hamile kalanınız var mı acaba?bu arada 2 ayda tam 9 kilo verdim adetlerim düzene girdi hormonlarımda normal su anda.lütfen yardımcı olun..

Kızlar adetim bugün söktü ama çok fena sancım var.Kıvrandırıyor adeta beni.
yarın hormon testi yaptıracağım.Şimdi bi ağrı kesici içsem sorun olurmu acaba yarın için?

cnm tembel derken neyi kastediyorsun? ben daha bugn drdan geldm bana yumurtalarımın geç geliştiğini yumurtalıklarımın biras nazlı olduunu söyledi. ama benm yumurtalarım çatlıyor geç de olsa. senin de böyle mi? eğer böyleyse hamile kalabiliyoruz ilaç kullanmadan ama uzun sürüyor normal kadınlara göre. ama vücudun yumurta üretmiyorsa ilaç desteği gerekio. ben 2 kez soğan kürü uyguladım ve kistlerim büyük ölçüde azalmıştı tavsiye ederim

Son düzenleme:
arkadaşlar daha öncede yazmıştım 4 doktorda farklı bir şey söyledi diye.2si pko dedi 2on si de yok dedi.Artık çocuk düşünmeye başladım nasip olursa bugün doktora gittim.
Total testesteron:1.32
LH:4.14
FSH:7.47
TSH:0.9498 çıktı.Bu demek kızlar bilen var mı?Yani normal mi?

hepinizin kandilini kutluyorum..
Allah bu mübarek günde tüm inanların dileklerini dualarını kabul eylesin..
hepimize minik birer bebek versin :))

Kızlar adetim bugün söktü ama çok fena sancım var.Kıvrandırıyor adeta beni.
yarın hormon testi yaptıracağım.Şimdi bi ağrı kesici içsem sorun olurmu acaba yarın için?

ben çok ağrım olduğunda apronax ford içiyorum dayanamıyorsan canım elbette iç tamam mı?

gelişmesi çok iyi canım herkesin yumurta çatlama günü bir değildir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…