ben onlara baktırdım ama adetin 45.gününde fsh 2.98 lh 6.54 e2 120 prolaktin 30.72 çıktı doktorum bunlara normal dedi anti tpo yüksek çıktı 164.78 çıktı onuda dahiliyeciye göster dedi bigünde ona gidicem bakalım ilaç alıcakmıyım onun için
ek ilaçla yumurtlama sağlanıyo canım 4-5 ay takip yapoıldı belki daha fazla onlardada yumurta gelişti 2 kez aşılama oldum 2 yada 3 tane yumurtam oluştu her defasında ama sonuç negatif sırada tüp var bakalım hazır hissedince ona başlıyacağız
klomeni temmuzdan sonra düşünürüm ancak.... temmuza kadar kendi haline bıraktım canım.... dediğin gibi olsun adetten sonra da düşmesin ateşim inşallah :)
canım ya senin de bulantılar başlamadıysa böyle gider bence sorun olmaz yani... uyumanda çok normal... miniğin iyi olsun da sen uyu boşver...
ayy ne guzel bak yumurtlaman bu ayda olmus ınsallah suan yerlesıyodur bebısın hadıyın ben ayagımı surudum bu topıcte hepınız arka arkaya hamıs kalın.burda yumurtladıgınızı okuyunca bıle okadar sevınıyorumkı allahım bu mubarek gunde hepınızın dılegını kabul etsın.
Kız benım bebısım hııc uzmuyo annesını uyutuyo sadece:)saglıkla buyusun karnımdada ben kıs uykusuna razıyım.
canım bak bır arkadasım var pko ve kucuk kıstlerden onda da vardı bır hafta oldu beraber basladık sogana ve dun ultraosna gırmıs ve yumurtalıkların tertemız demıs bence soganı denemelısın canım bıde nacızane bırsey solıcem doktorum bana serophene kullanırken 19. gununden ıtıbaren adetın adet söktürücü içmemi soluyordu bolelıkle kıst olusumunu onluyorduk neden bole bır secenek sunmamıs sanaevet ben serophene kullanıyordum bu ikinci ayımdı.. bu ay çat iğnesi de kullanmıştım o yuzden umitlenmiştim nedense.. yıkıldım resmen.
daha da kötüsü bugun doktora gittim; kistim oluşmuş ve bu ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. çok kötüyüm ya.
moral veren herkese teşekkurler.
evet tatlım ole oldu aynen neyse kı yazısıyoruz sonradan da olsa okuyoruz bu arada kolay gelsın canım baya bı işin varmıskovalamaca oynuyoruz zaten nette karşılaşamadık doğru düzgün...
ben bu sabah daha iyiyim ayılıp bayılmıyorum en azından...
herkeslere güzel bi gün olsun...
canım galıba fılm sonrası hamılelıkten suphelenıyorsun oncelıkle bırsey sorucam fılmı adetının bıtımının hemen arkasına cekmemısmıydı doktor yanı genelde ole yapıyorlar ya o zaman bebegın etkılenmıs olmaz canım hatta fılmın hemen arkasına hamıle kalan bır cok kısı var doktorlar ozellıkle korunmamalarını soluyor bence ıcını ferah tutcnm sakat ta olsa kıymıycam artık vardır Allah'ın bir bildiği diycem.teslim olmam en güzeli 1 aydır adetim gelmedi diye çırpındım ne oldu geldi mi gelmedi anladım ki bana bağlı değilmiş
canım bu cok guzel sakın endıselenme gayet seyrınde gıdıyorsun ınsallah yukselmeye devam eder hade bakalım ayın sekızını bende sayıyorum senın gıbıkızlar 31 mayıs 36.9 1 haziran 36.9 2 haziran bu gün ateşim 37.2 çıktı normal mi 21. günümdeyim ben? daha öncesini ölçmedim...
gayet normal bır hamılelık gecırıyorsun bunu tekrarlayıp da kendıne nazar degdırme ben de aynı senın gıbı sureklı uyuyordum mıde bulantısı aserme falan da bılmedım zaten bulantılar ucuncu aydan sonra tamamen bıtıyor mınıgımız buyuyor annesıvalla nasıl hamılelık bu bende anlamadım hıc bulantı aserme falan yok sadece uyku ve halsızlık cok oluyo bıde gogusler tabı.ıns. Baslamaz bulantılar ben ıyıce hasta olur yatarım ozaman o olaya dayanamıyorum cunku.senınde az kalmıs umarım gelmez adetın tabı bebek varsa yoksada gunu gunune gelsınde ugrastırmasın arkadasımı:) adetın gelırse gıtcekmısın dr.a klomen falan kullancakmısın
ben onlara baktırdım ama adetin 45.gününde fsh 2.98 lh 6.54 e2 120 prolaktin 30.72 çıktı doktorum bunlara normal dedi anti tpo yüksek çıktı 164.78 çıktı onuda dahiliyeciye göster dedi bigünde ona gidicem bakalım ilaç alıcakmıyım onun için
ek ilaçla yumurtlama sağlanıyo canım 4-5 ay takip yapoıldı belki daha fazla onlardada yumurta gelişti 2 kez aşılama oldum 2 yada 3 tane yumurtam oluştu her defasında ama sonuç negatif sırada tüp var bakalım hazır hissedince ona başlıyacağız
valla nasıl hamılelık bu bende anlamadım hıc bulantı aserme falan yok sadece uyku ve halsızlık cok oluyo bıde gogusler tabı.ıns. Baslamaz bulantılar ben ıyıce hasta olur yatarım ozaman o olaya dayanamıyorum cunku.senınde az kalmıs umarım gelmez adetın tabı bebek varsa yoksada gunu gunune gelsınde ugrastırmasın arkadasımı:) adetın gelırse gıtcekmısın dr.a klomen falan kullancakmısın
canlarım bır seyı merak edıyorum sormadan edemıcem yumurta rezervlerını hangı hormondan anlıyorlar ve e2 ve estradıol dene hormonlar ne ıse yarıyor
kızlar az önce drdan geldim. yumoşum gelişiomuş ama bende normalde 14. gün civarında deil daha geç çatlama oluyormuş yani yumoşlarım yavaş gelişiyormuşpzt yine gidicem takibe. aranızda yumurtaları yavaş gelişen var mı??? incire başlamıştım işe yararmı acaba
canım benimde bir keresinde 23.günde çatladı
yani olabiliyor
canım bak bır arkadasım var pko ve kucuk kıstlerden onda da vardı bır hafta oldu beraber basladık sogana ve dun ultraosna gırmıs ve yumurtalıkların tertemız demıs bence soganı denemelısın canım bıde nacızane bırsey solıcem doktorum bana serophene kullanırken 19. Gununden ıtıbaren adetın adet söktürücü içmemi soluyordu bolelıkle kıst olusumunu onluyorduk neden bole bır secenek sunmamıs sana
evet tatlım ole oldu aynen neyse kı yazısıyoruz sonradan da olsa okuyoruz bu arada kolay gelsın canım baya bı işin varmıs
canım galıba fılm sonrası hamılelıkten suphelenıyorsun oncelıkle bırsey sorucam fılmı adetının bıtımının hemen arkasına cekmemısmıydı doktor yanı genelde ole yapıyorlar ya o zaman bebegın etkılenmıs olmaz canım hatta fılmın hemen arkasına hamıle kalan bır cok kısı var doktorlar ozellıkle korunmamalarını soluyor bence ıcını ferah tut
canım bu cok guzel sakın endıselenme gayet seyrınde gıdıyorsun ınsallah yukselmeye devam eder hade bakalım ayın sekızını bende sayıyorum senın gıbı
Gayet normal bır hamılelık gecırıyorsun bunu tekrarlayıp da kendıne nazar degdırme ben de aynı senın gıbı sureklı uyuyordum mıde bulantısı aserme falan da bılmedım zaten bulantılar ucuncu aydan sonra tamamen bıtıyor mınıgımız buyuyor annesı
Merhaba arkadasım oncelıkle doktor degerlerın normal demıs ama prolaktın kesınlıkle yuksek yanı sole dıyeyım sınırın ustu neden normal dmeıs anlamadı yanı hapla dusurulebılecek bırsey endıse etmen ıcın solemedım cunku bende prolaktın ılacı kullanıyorum ve bu sure zarfında korunmana da gerek yok bebegın tutunmasına engelleyen bır hormon kendısı sut hormonu yanı anlıcagın nasılkı emzıren anneler korunmasalarda ahmıle kalamazlar buda yuksek olunca aynı gorevı goruyor bence once onu dusurmelerı gerekır ınsallah muradına erersın
mrb kızlar..bemin yumurtalarım tembel çalışıomuş ve 1 senelik evliyim.eşim yeni askerden geldi 6 aydır yoktu.bundan 2 ay önce fsh ve lh hormonlarım yüksek çıktı o zaman anladım yumurtalarımın tembel çalıştığını bu ay yine baktırdım fsh ve lh hormonlarıma normale dönmüşler fakat yumurtalarım çatlamadığı için içimde küçük küçük kistler oluşmuş.benim gibi olupta hamile kalanınız var mı acaba?bu arada 2 ayda tam 9 kilo verdim adetlerim düzene girdi hormonlarımda normal su anda.lütfen yardımcı olun..
Kızlar adetim bugün söktü ama çok fena sancım var.Kıvrandırıyor adeta beni.
yarın hormon testi yaptıracağım.Şimdi bi ağrı kesici içsem sorun olurmu acaba yarın için?
kızlar az önce drdan geldim. yumoşum gelişiomuş ama bende normalde 14. gün civarında deil daha geç çatlama oluyormuş yani yumoşlarım yavaş gelişiyormuşpzt yine gidicem takibe. aranızda yumurtaları yavaş gelişen var mı??? incire başlamıştım işe yararmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?