- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
iyiyim tşk ler..sen nasılsın..adet olmana üzüldüm( keşke adet olmasaydın da hamile kalsaydın..neyse bu ay inş nasip olsun..
ovulasyon testi ben hiç kullanmadım..o yüzden bilmiyorum..bende işe yaramayacağı için kullanmadım..benim adetlerim çok düzensiz çünkü..bazen 42 günde adet oluyorum bazen 28 bazen 2 ay bazen 3 :)) test i kullanmak istesem her gün ölçmem bakmam lazım..çünkü yumurtlama gününü hiçççç kestiremiyorum..ama ovulasyon testlerini araştırmıştım bende..bi tükürükle bakılanı var bide idrarla bakılanı..tükürükle bakılanı sürekli kullanım içinmiş..diğeri idrarla kullanılanı belli sayıda testten oluşuyo..bitince atıyosun yenisini alıyosun..
ben bulunduğum ilde eczanelere sormuştum ovulasyon testinin ne olduğunu bile bişlen yok burdaovulasyon testi vr mı dedim yüzüme bön bön baktılar..neyse tmm boşverin dedim çıktım bende bi kaçyerden..medikalcilerde olduğunu söyledi bi arkadaşım ama bilmiyorum..
analdım canım sagol bende bızım ordakı eczanelere sordum aynen bana oyle baktılar :) bu ay klomen kullansammı acaba bişey olurmu bugun adetimin 3,günü