çok teşekkür ederim. keseyi gördük 12mm di.ama kalp atışları haftaya =(( klomeni 2 ay içtim.bi işe yaramadı. 2 aydırda tedavimi bırakmıştım.hiç ilaç içmiyodum.doktorda klomen çok etkili bi ilaçtır 2 ay sonraya etki etmiş olabilir dedi. ama ben şeker hapınında işe yaradığına inanıyorum. sen o acı elmayı yap.madem kız eczacı ve o ay hamile kalmış. ne kaybedersin. ama yumurtlama günlerini nasıl hesaplıcaksın.benim hiç belli değildi. gerçi olmuyodu bile öyle bir gün. bu ayda adetimden 23 gün sonra olmuş.umarım bu ay sende hamile kalısın.ben bu yeni doktorun bana ii geliceğini 1-2 ay içinde hamile kalıcağıma yürekten inanmıştım. ama o umut bile stres yapmamı engellemiş olabilir. bilemiyorum böyle yazıyorum sana ama hala kendim bile inanamıyorum =)) sen nerde oturuyosun. ve hangi hastaneye gidiyosun?
ben aslen İstanbul luyum ailem orda da Antalyaya evlendim..Antalyadayım yani malesef..malesef diyorum çünkü burda sağlık sektörü sıfır..iyi dr yok..dr lar o kadar deneyimsiz ki..deneyimsiz,ilgisiz ve bilgisizler..şuan bi dr um yok..vardı 2-3 dr gittiğim hepsini salladım..5 para etmezler..adet olmamı bekliyorum..olunca başka dr bulucam..düşünüyorum bakalım :44:
ben yumurtlama takibi yaptırıyorum ya yumurtamın çatladığı günü biliyorum..çatlatma iğnesi vuruluyorum çünkü..mesela ayın 3 ünde yumurtam çatladı..yumurtanın çatladığını günün üstüne 14 gün koyunca da adet oluyosun..adetin başlıyo..benim yarın adet olmam lazım...normalde bende bilemiyorum yumurtlama günümü ve adet günümü ama takiple anlayabiliyorum..
sen hangi ildesin?istanbul mu?