merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım benim de derdim şu adı batsıca pko illeti
...kaç doktora gittim sayısını unuttum ama en sonunda koyulan teşhis belli... yaklaşık 5 ay diane 35 kullan dediler kullandım ama acayip olarak yan etkisi bakımından depresif durumlar yaşadım bir de bende aşırı olmasa da tek tük bir tüylenme sorunu vardı ona iyi gelir dediler neyse sabrettim kullandım yalnız dayanılacak gibi değildi tekrar başka bir doktora gittim o da şeker hastalarının kullandığı bir ilaçtan verdi diaformon mu ne onu kullandım o da beni mahvettii midem ağzımda dolaştım devamlı neymiş zayıflatıcakmış ama dayanamadm tekrar ardından bu son başka bir doktora gittim ona diane kullandım dedim yan etkilerinden çok çektim dedim o da yasmini devamlı kullanıcaksın dedi bu arada kan tahlilimde bütün değerlerim normal çıktı...Soruma gelince aranzda illaki aynı şikayetleri paylaştığım arkadşlar vardır diane 35 mi yoksa yasmin mi tüylenmeye etkili yan etki bakımından hangsi daha iyi yardımınza çok ihtiyacm var