tabiki öyle yatman ii olmuş. ama bende son adetimden 23 gün sonra yumurtlamışım. hiçbişey bilmeden. artık herşeyi oluruna bırakmıştım ve ilişkiden sonra hemen kalkıyordum. hiç beklemedim. sonra eşimle hesapladık ve o dönemde hangi gün ilişkiye girdiğimizi hatırlamaya çalıştık. =) inanmıcaksınız ama kurban bayramının arife günüydü gündüz temizlik yaptım. sonra eşimle ilişkiye girdik ve ben hemen kalktım ve duşa girdim. çünkü annemlere gidicektik.ve bayram boyunca orda kaldık.yani hiçbişey yapmadık. bir tek arife ve hemen kalktım. yani demek istediğim şu. olucaksa zaten oluyor. kaç ay uğraştık.olmadı. sonra ilaçları bıraktım. çocuk için ilişkiye girmedim. kafam çok rahattı ve bebiş oldu. bence önce ilaçlar sonrada herşey kafada bitiyo. moralllllll en önemlisi. (biraz ayrıntılı anlattım özel hayatımı ama bilmeni istedim. )
bu arada bi arkadaş kafana göre ilaç alma demiş. kimdi hatırlamıyorum ama bende şöyle söylicem burdaki %99 pkolu şeker hapı kullanıyor. bunu boşuna vermiyolar bizlere. ben kullanmanı tavsiye ediyorum. banada doktorum şekerimi ölçmeden verdi ve iyiki vermiş. bu sayede hamile kaldığıma inanıyorum =))) allahım sizede nasip etsin en kısa sürede..
işte bu hatayı ben çok yapıyorum hep bebek odaklı birliktelik benim kafamdaki zaten çok olmuyor oluncada hep aman kalkmıyım aman altıma şunu ver aman sen yat ben bekliycem aman (özür diliyorum)bismillah çek.bunu kafamdan silmeliyim yaaaa başaramıyorumdaa