• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar test yaptım yine tek çizgi nasıl mutsuzum anlatamam:( önceden böyle değildim bu aralar çok sitres yaptım :( hep ağlayasım var:(

Kızlar test yaptım yine tek çizgi nasıl mutsuzum anlatamam:KK43: önceden böyle değildim bu aralar çok sitres yaptım :KK43: hep ağlayasım var:KK43:
Canim hastalandinmi daha vardi senin gunune oyle hatırlıyorum. Kendini biraktinn sen bu aralar . Böyle yaparak zaten olmayacagini biliyorsun demi canim. Uzulme her son yeni bir baslangictir. Bu defa olur ne yapalim

arkadaşlar aranızda soğan kürüyle regl olan var mı ?
kullandıktan ne zaman sonra regl oldunuz

Canim hastalandinmi daha vardi senin gunune oyle hatırlıyorum. Kendini biraktinn sen bu aralar . Böyle yaparak zaten olmayacagini biliyorsun demi canim. Uzulme her son yeni bir baslangictir. Bu defa olur ne yapalim
Elmaselmas henüz hasta olmadım zaten ne zaman olurum bilmiyorum, bir umuttu test yaptım :( ama daha iyim şimdi dr. arayışına girdim toparlanacağım inşallah:)

Kizlar ayin 6 da catlatma ignesi oldum bugun 19. Gunum ama hala adet olmadm gebelik testi yaptm sonuc negatif. Benim gibi olan var mi aranizda yeniyim.

Canım hayırdır ne oldu

Merhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi bu

Merhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi bu

senin durumuna göre en uygun tedavi şeklini vermiştir canım hani herkesin durumu farklı takip sırasında birşeyleri fark etmiş olacakki öyle değiştirmiş

senin durumuna göre en uygun tedavi şeklini vermiştir canım hani herkesin durumu farklı takip sırasında birşeyleri fark etmiş olacakki öyle değiştirmiş

Canım iyi diyosun da bu üç ay boyunca sadece ilk gittiğimde girdim ultrasona daha da muayene etmedi ne fark edicek ki.yine muayene bile etmeden Klomen ve igneyi yazıp yolladı hayırlısı olsun bakalım yani kafama takılan Klomen normal olarak bile adetliyken başlanıyor ki ben 5 gun sonra başlıyordum şimdi ise 10 gün sonraya yazmış etkisi olucakmiki yumurtlamaya acaba :110:

Back
X