• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar bende de pko vardı sukur Rabbime gecti. Bu konu da soğan kuru gerçekten mucizeymis bunu gordum. Benim de adetler düzenli gibiydi nadir olarak tarihini sasardi.bi hafta kur yaptım Dr a gittim sol taraf normal sağ da da multikistik var dedi ama sen ikisini de normal say dedi.şiddetle oneriyorum soğan kurunu.

Kizlar pco olup hamile ne zaman kaldiniz ? Cok uzun surdumu tedaviniz ilk ayda klomen kullanip hamile kalan oldumu ?

Mrhb kızlar,uzun zamandır takipteyim bu akşam yazmak istedim,bendede pko var ama ilk kızımda hemen 2.ayda hamile kaldım.2.kızımda 1sene doğal yötemlerle olmayınca Dr.a gittim ve yumurta takibine başladı ama sonuç negatif olunca klomen verdi o ay hamile kaldım.

7aylık hamileyken preeklamsi+hellp geçirdim.şimdi 3.bebek için yumurta takibine gidiyorum,17yumurtam vardı fakat sağlıklı değillermiş.soğan kürü uyguladım yarın son gün ve sonuçlarını çok merak ediyorum

Gecen persembe gittim doktora tatil donusunu bekleyemedim. Prolaktin yuksek cikmisti hormon tahlillerimde, adet duzenini bozan muhtemelen prolaktin yuksekligi dedi. Dostinex verdi 4 tablet kullanacaksin dedi. Bir sonraki adette tekrar hormon testi istedi. Iste boyle benden :)

Bugun doktora gittim, muayene oldum alt üst ne varsa. Polikistik over dedi ve kan tahlili istedi. Değerlerim aynen şöyle;

Gebelige engel korkunç sonuçlar mi bu değerler. Birşey deyin lutfen. :cry:

Ft3: 4,76 pmol/L
Ft4: 16,76 pmol/L
Tsh: 1.38 uIU/mL
Fsh: 6,83 mUI/L
Lh: 28,52 mUI/L
Prolaktin: 13,61 ngML
Canim benim de LH 30 cikti. Pko dedi doktor. 6 ay cocuk deneyin olmazsa gel tedaviye baslayalim dedi.

Back
X