kizlar merhaba bende pkos'luyum.
3 aydir yumurta takibi yapiyoruz doktorumla ama bir turlu yumurta gormedim , doktor imom isimli bi folik asit verdi ve glucophage,
3. ay doktorum yurtdisindaydi herseyde bir hayir var derler ya buda oyle,
soyle anlatiyim, doktorumun yurtdisinda oldugu gunlerde adetimin 17.gunu ara kanamam oldu ve hep aklimda olan bir doktor vardi ona gittim.
alttan bakti ama yumurta yok dedi olur boyle arada bir dedi ve beni baya bir rahatlatti konusmalariyla tam 1 saat bana sureci anlatti, bu ay gecsin adetini gormessen 23unde kanda hcg yao gelki gebelik yoksa onumuzdeki ay klomen tedavisine basliyalim dedi.ve bana o sukrettigim seyi verdi İNOSİTOL
23'u geldi catti ben kanda hcg baktirdim negatif....
ama halen adet yok, bu arada eski doktorami yiksa yeniyemi devam
edecegime karar vermemistim ve eski doktorumu aradim dedim ki kanda gebelik negatif ne yapmaliyim(kanda gebelik 7 gun onceydi) ve eski doktorum bana dediki tarlusal kullan bitincede klomen kullanip gel dedi,
dedim hersey kismet, icimden bir ses tarlusal icme dedi ve icmedim, oylesine karar verdim ve tekrar diger doktora gittim, sakin dedi biseylerden emin olmadan tarlusal kullanma dedi, madem dedi 7 gun olmus bi daha kanda hcg bakalim dedi ama gel dedi once bir ultrasonla kontrol edelim dedi,
uzandim adam bakmaya hazirlarken ben
hepimiz icin dua ediyorum bende allah hepimizin kucaklarini saglikli hayirli kuzucuklarimizla doldursun insallah :)