Valla tek cizgi gormekten o kadar yoruldumki bilmiyorum ay sonu yaparim heralde 25gibi tabi adet olmazsam kasik agrim var birazda bel agrisiOyle bile olsa sende prib yok cnm icini ferah tut stres yapma. Ins olmustur. 17sindemi test yapicaksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tek cizgi gormekten o kadar yoruldumki bilmiyorum ay sonu yaparim heralde 25gibi tabi adet olmazsam kasik agrim var birazda bel agrisiOyle bile olsa sende prib yok cnm icini ferah tut stres yapma. Ins olmustur. 17sindemi test yapicaksin
Valla tek cizgi gormekten o kadar yoruldumki bilmiyorum ay sonu yaparim heralde 25gibi tabi adet olmazsam kasik agrim var birazda bel agrisi
Canim bende 10 aylik evliyim 6aydir deniyiruz bu ay ted gördüm sereohone kullandim senin klomen tarzinda bi ilac 19 mm yumurta okusmus kendikiginden catkamaya baslamis dedi igne vermedi ilişki gunu söyledi bekliyorum simdi cnm adet gunumde erken gebelik testi yapicam. Belirtiler var bazen cok umutluyum bazen con unutsuz. Bende pco ilk adetimden beri varmis sonradan anladim ben. Fazla kilo yok tuylenme ve duzensizlik var biraz cnm .Senin nasil pko?ne zamandan beri bebek icin ugrasiyosun canim
kilo verebilsem zaten belki kendiliginden duzelecek ama cok uzun bi surec bu surede dikkat ediyorum ama korunmuyoruzda pkoda korunmak sacmalik sonucta zaten cok gec olusuyo masallah ynurtan baya iyi insallah tutar caresizlik cok zor canim yasin kacCanim bende 10 aylik evliyim 6aydir deniyiruz bu ay ted gördüm sereohone kullandim senin klomen tarzinda bi ilac 19 mm yumurta okusmus kendikiginden catkamaya baslamis dedi igne vermedi ilişki gunu söyledi bekliyorum simdi cnm adet gunumde erken gebelik testi yapicam. Belirtiler var bazen cok umutluyum bazen con unutsuz. Bende pco ilk adetimden beri varmis sonradan anladim ben. Fazla kilo yok tuylenme ve duzensizlik var biraz cnm .
Aynen cnim eb esime defalarca dedim ya hemen olursa diye bosu bosuna korunduk. Ben yipraniyirum ona bisey oldugu yokki. 24 e yeni girdim cnmSen nezamandir bebis icin ugrasiyosun canim
kilo verebilsem zaten belki kendiliginden duzelecek ama cok uzun bi surec bu surede dikkat ediyorum ama korunmuyoruzda pkoda korunmak sacmalik sonucta zaten cok gec olusuyo masallah ynurtan baya iyi insallah tutar caresizlik cok zor canim yasin kac
Oyle tabi bende 22yasindayim cok zor seyler sende benim gibisin ister istemez insanlarla biz ugrasiyoruz bizlere soruyolar bebek yikmu ne zman olacaak ailelerin beklentileri erkekler anlamiyokiAynen cnim eb esime defalarca dedim ya hemen olursa diye bosu bosuna korunduk. Ben yipraniyirum ona bisey oldugu yokki. 24 e yeni girdim cnm
Anlamiyolar cnim cevrw baskisi olusmaya basladi. Onun aileside benn ailemde biliyor ama cevreden soruyolar surekli. Bayrama mujdeyle girmeyi cok istiyorum cunki yine soracaklar. Zorla insana yalan soyletiyolar .erkege bisey yokki cnm o isini goruyo bacagini diken saatlerce yatan ilaclari icen dr lara dert anlatmaya calisan hep biz kadinlarOyle tabi bende 22yasindayim cok zor seyler sende benim gibisin ister istemez insanlarla biz ugrasiyoruz bizlere soruyolar bebek yikmu ne zman olacaak ailelerin beklentileri erkekler anlamiyoki
benimde oyle artik hamileyim demek istiyorum soranlara ama iste daha dusunmuyoruz demekten baska bisey yok elde annelik dogustan veriliuo kadinlara olsada olmasa da o duygu var ama babalik baba olduktan sonra hissediliyo o yuzden bunca rahatliklariAnlamiyolar cnim cevrw baskisi olusmaya basladi. Onun aileside benn ailemde biliyor ama cevreden soruyolar surekli. Bayrama mujdeyle girmeyi cok istiyorum cunki yine soracaklar. Zorla insana yalan soyletiyolar .erkege bisey yokki cnm o isini goruyo bacagini diken saatlerce yatan ilaclari icen dr lara dert anlatmaya calisan hep biz kadinlar
Dogru dedin cnm . Siz hic korunmadinizmi neden dustu bebeginbenimde oyle artik hamileyim demek istiyorum soranlara ama iste daha dusunmuyoruz demekten baska bisey yok elde annelik dogustan veriliuo kadinlara olsada olmasa da o duygu var ama babalik baba olduktan sonra hissediliyo o yuzden bunca rahatliklari
Olusamamis kromozom yapisi yuzinden korunduk dusuk sonrasi 4ay temmuzdan beri korunmuyoruz iki ay bitti iste bi ay uyarici hap kullandim ondada gec kalindi gecen ay gununde adet oldum yumurtlama gunumde gcti bilmiyorum bekliyorum bakalimDogru dedin cnm . Siz hic korunmadinizmi neden dustu bebegin![]()
Hayırlısı olsun canim insallah vardir bebekOlusamamis kromozom yapisi yuzinden korunduk dusuk sonrasi 4ay temmuzdan beri korunmuyoruz iki ay bitti iste bi ay uyarici hap kullandim ondada gec kalindi gecen ay gununde adet oldum yumurtlama gunumde gcti bilmiyorum bekliyorum bakalim
Sl cnm. Bence ilaca baslamalisin. Biz pcoluyiz bu yumurta yardimsiz buyumuyo malesef. Klomen mi yazdi cnmSlmlar herkese bende Polikistik over var, gecen ay aşılamam başarısız olmuştu üzüldüm Ağladım ama kendimi toparladım. Buay dinlenme verdi Dr Korunmasız ilişki önerdi.. Herşey çok yolundaydı dönem olarakta bu hafta yumurtlama haftasındayım.. Dün Arkadaşımın Doğumu için bi hastaneye gittim onun Drunun ilgisi çok Hoşuma gitti, bi muayene olayım dedim ve anlattım.. Kontrol etti ve hiç yumurta gelişmemişadet söktürücü verip yine iğne tedavisine başlayalım dedi.. Çok kararsız kaldım ve tüm ümidimi yıktı
ben çok istiyordum o gzl hbri almayı ama
ilacı aldım ama başlamadım öneriniz nedir kızlar ?
Yok cnm adet söktürücü verdiSl cnm. Bence ilaca baslamalisin. Biz pcoluyiz bu yumurta yardimsiz buyumuyo malesef. Klomen mi yazdi cnm
Canim ben seni etkilemek istmeem ama bana kurler iyi gelmiyor. Sogan kuru yaptim adet duzenim iyice bozuldu. Tarcin corekotu bal yaptim oda fayda etmedi. Bubay dr serephone verdi bibyane yumurtam ilustu catlatma igmesi yapmadi kendi catlamaya baslamis dedi gun asiri ilismi onerdi dersimize calistik simdi bekliyorummm. Bence sen ic adet ol tedaviye basla canim vakit kaybetme. Kurede bulasma tedavideykenYok cnm adet söktürücü verdiklomen bende işe yaramıyor ne yazıkki, iğneler ile yumurta oluşumu sağlanıyor.. Eşim 1 ay dinlensin bünyen yine iğne tedavisi olacaksın anlsşılan dedi... Kür yapsammı diye düşünüyorum sende yaptın mi sonuc aldınmı hiç?
Ayyyy hadi inşallah gzl hbrler verirsin cnm :) kurban Bayramı'na denk geliyor şehir dışında olacağız en iyisi dönüşte başlayacam cnm ilgin için saolCanim ben seni etkilemek istmeem ama bana kurler iyi gelmiyor. Sogan kuru yaptim adet duzenim iyice bozuldu. Tarcin corekotu bal yaptim oda fayda etmedi. Bubay dr serephone verdi bibyane yumurtam ilustu catlatma igmesi yapmadi kendi catlamaya baslamis dedi gun asiri ilismi onerdi dersimize calistik simdi bekliyorummm. Bence sen ic adet ol tedaviye basla canim vakit kaybetme. Kurede bulasma tedavideyken
Dogru canim ama kendiliginden adet olursanda git canim dr. Insallahh canim 7 gun kaldi adetime hemen test yapicammmm insalalh basarmisimdirAyyyy hadi inşallah gzl hbrler verirsin cnm :) kurban Bayramı'na denk geliyor şehir dışında olacağız en iyisi dönüşte başlayacam cnm ilgin için saol
Gecnis olsun canim. Ne zamandir istiyorsunuz bebek. Bana sor canim aklina takilan varsa elimden geldigince cevaplarimslm kızlar bende pkolu olduğumu öğrendim yeni oysa daha önce çok doktora gittim kimse öyle bişey olduğunu söylemedi hep gayet ii sonuçlar diyorlardı. şimdi söktrücü verdi doktor hastalığın 3.günü hormon testi dedi sonrada klomene başlayacakmışız. bu hastalık hakkında çok bilgim yok ama
çok tşk ederim cnm. aklıma geldikçe sorarım. 5 ay oldu cnm çoçuk isteyeli ama daha olmadı. bi kaç kez doktora gittim hormon testi yaptım sorun yok dediler son gittiğim doktorda pko var dedi bu durum gebeliği geciktirebilir dedi .Gecnis olsun canim. Ne zamandir istiyorsunuz bebek. Bana sor canim aklina takilan varsa elimden geldigince cevaplarim