• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım doktorumla görüştüm sonuçlardan çok memnun kaldı. Ilk defa progesteron baktırmıştık. Pcos sun ama hiç desteğe ihtiyacın yok yumurtlama gerçekleşiyor. 6 ay doğal yolla denemeni öneriyorum dedi. 0.29 bence de yükselmez cnm:KK51: ama önümüzdeki aylar için umutluyum en azından:KK45:
Bu tahliller niçin istenio?Bende pcoyum ama hiç hormon tahlili falan istemedi Dr.

Adet düzenlensin diye içmiştim, bir işe yaramadı..
ha bir de 6 ay klomen kullandım,
9 ay da şeker ilacı...

slm kızlar bende pkos hastasıyım benımkı rahımde kistler şeklinde degılde hrmon bozuklugu şeklinde 1 yılı gecmesıne ragmen hamıle kalamadım 3 aydırda klomen ve catlatma ıgnesıyle tedavi gördüm ama snuc olumsuz şimdide klomenle degılde karından ıgneler şeklınde tedavıye başlıycaz şuan adet lmayı beklıyorum hastalanayım 3. gunu başlıycaz inşallah Allah hepımıze anne olmayı nasıp eder inşallah

merhabalar. nerede tedavi gördünüz doktorunuzun ismini söyleyebilirmisiniz? birde hangi tedaviyle çocuk sahibi oldunuz?

Bu tahliller niçin istenio?Bende pcoyum ama hiç hormon tahlili falan istemedi Dr.
Bu tahlil yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor cnm. Eğer yumurta takibi yaptırıyosan ultrasonla görüyosa doktor gerek yok bakmaya ben geç kaldım yumurtlama zamanında gidemedim o yüzden hormonla baktı doktor yumurtlama olmuş mu anlamak için

Bu tahlil yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor cnm. Eğer yumurta takibi yaptırıyosan ultrasonla görüyosa doktor gerek yok bakmaya ben geç kaldım yumurtlama zamanında gidemedim o yüzden hormonla baktı doktor yumurtlama olmuş mu anlamak için

sende mi pkosun canim.bnde pkoyum.ilacsiz adetim glmez ve cok sayida ufak kistler.sende durum nasil??

sende mi pkosun canim.bnde pkoyum.ilacsiz adetim glmez ve cok sayida ufak kistler.sende durum nasil??
Pcoyum canım ama adetlerim dönem dönem sapıtıyor. Aslında direk kilomla ilişkili olduğunu yeni çözdüm.65 in üstüne çıktığım gibi arası açılıyor adetlerimin. Şu an 31 günde falan oluyorum. Ama 60 gün olmadığım da oldu77 kiloydum o zaman. Bir tek o Zaman ilaç kullandım bi kere. Şimdi 68 im işte 31 -32 günde oluyorum 57 kilo iken tıkır tıkır 28 günde oluyodum. Kilo vermek lazım:KK14:

ben de dün doktora gittim yedi günlük bir regl gecikmeme vardı. bebek istiyoruz başta hamileliğe yordum ama yokmuş. nur topu gibi polikistik overlerim varmış. bunlar genetik ve doğuştan dedi doktor. ben de ama benim bir bebeğim oldu hem de korunmayı bıraktığımızdan itibaren 4. ayda oldu dedim yumurtlamanı engellemiyorlardır dedi. hormon tetkikleri için kan verdim. sonuçlar bayram sonrası. bakalım benim kistçiklerimin bana ne gibi zararı vermış.

Bnde kilo vermeye çalışıyorum bir ayda diyet ve platesle 60 dan 56.6 ya indim şuan kilomu korkuyorm ama bayramdan sonra tekrar yeni egzersizler ve diyetle dvm edecgm son gttgm doktor prof. Ve özellikle karın bolegn zayiflamnnlazim dedi ve boyuna gore kilometre çok fazla olmadiginhalde bu kistlerde ne kdr zayıflık okdr iyi arkdslar

Bnde kilo vermeye çalışıyorum bir ayda diyet ve platesle 60 dan 56.6 ya indim şuan kilomu korkuyorm ama bayramdan sonra tekrar yeni egzersizler ve diyetle dvm edecgm son gttgm doktor prof. Ve özellikle karın bolegn zayiflamnnlazim dedi ve boyuna gore kilometre çok fazla olmadiginhalde bu kistlerde ne kdr zayıflık okdr iyi arkdslar
kilo verince kistlerde küçülüor mu? saçma bir soru oldu ama kusura bakma daha ban dün pko teşhisi kondu da bilgim çok az?

kilo verince kistlerde küçülüor mu? saçma bir soru oldu ama kusura bakma daha ban dün pko teşhisi kondu da bilgim çok az?
Yok saçma değilde açıkçası bunu bilmiyorum ama zaten polikistik over çok sayıda minik kistin over yanı yumurtalık etrafında oluşmasıyla gerçekleşen vücutta farklılıklara sebebiyle oluyor önemli olan kistlerin küçülmesi değilde bunu kabul ettim beslnme ve sporla yaşamına dikkat edip hem hormonları gme adeti hem kisrin diğer etkilerini azaltmak. Sonuçta bu kistlerde zamn zamn geçiyor ama tamamen yok olmuyor bn ilk adetlerimin düzensizliğinde öğrendim ve 10 yildr bununla yaşıyorumgtmedgm doktor uygulamadan şey kalmadı ama geçmiyor hala adetlerim düzensiz şimdi cocukda olmuyor

Yok saçma değilde açıkçası bunu bilmiyorum ama zaten polikistik over çok sayıda minik kistin over yanı yumurtalık etrafında oluşmasıyla gerçekleşen vücutta farklılıklara sebebiyle oluyor önemli olan kistlerin küçülmesi değilde bunu kabul ettim beslnme ve sporla yaşamına dikkat edip hem hormonları gme adeti hem kisrin diğer etkilerini azaltmak. Sonuçta bu kistlerde zamn zamn geçiyor ama tamamen yok olmuyor bn ilk adetlerimin düzensizliğinde öğrendim ve 10 yildr bununla yaşıyorumgtmedgm doktor uygulamadan şey kalmadı ama geçmiyor hala adetlerim düzensiz şimdi cocukda olmuyor
dün doktorun dediğine göre kistten çok hormon değerleri önemliymiş. kist doğuştan diyor. o zaman ilk bebeğimde değerlerim normalmiş ki hamile kaldım. bu seer ne çıkacak bakalım. Allahım kadın olmak ne zor :(

Pcoyum canım ama adetlerim dönem dönem sapıtıyor. Aslında direk kilomla ilişkili olduğunu yeni çözdüm.65 in üstüne çıktığım gibi arası açılıyor adetlerimin. Şu an 31 günde falan oluyorum. Ama 60 gün olmadığım da oldu77 kiloydum o zaman. Bir tek o Zaman ilaç kullandım bi kere. Şimdi 68 im işte 31 -32 günde oluyorum 57 kilo iken tıkır tıkır 28 günde oluyodum. Kilo vermek lazım:KK14:

aynen canim kilo wermek gerek.ama 47 kilo olup pko olanda war.onu anlamadim bnde

Back
X