• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar
bizde 10 aydır korunmuyoruz ama olmadı maalesef
2 ay önce doktora gttim yumurtanın birinde küçük kistler vardı 6-7 tane ama zararsız dedi doktorum muaynede bi sorun çıkmadı sonra hormon testi istedi diğer değerlerim normal ama prolaktinim 39 çıktı 1 aydır dostinex kullanıyorum düştümü bilmiyorum dünde hsg çekildim temiz çıktı
size sorum bende kilo ve tüğlenme var doktoruma bahsetmedim tüğlenme olduğundan ama sizce söylemelimiyim
pko olabilirmiyim bende
yoksa doktor muayne ve testlerden anlarmıydı pco olsa

merhaba arkadaşlar
2 ay önce doktora gttim yumurtanın birinde küçük kistler vardı 6-7 tane ama zararsız dedi doktorum muaynede bi sorun çıkmadı sonra hormon testi istedi diğer değerlerim normal ama prolaktinim 39 çıktı 1 aydır dostinex kullanıyorum düştümü bilmiyorum dünde hsg çekildim temiz çıktı
size sorum bende kilo ve tüğlenme var doktoruma bahsetmedim tüğlenme olduğundan ama sizce söylemelimiyim
pko olabilirmiyim bende
her ay adette görüyorum bu arada

merhaba arkadaşlar
pko olabilirmiyim bende
Canım hiç bilmiyorum kş pkoluya benziyorsun ama tabi doktorlar öle demediyse bende bilmiyorum vallahi baska bir doktora gidip tüm şikayetlerini anlat bakalım dicek mi pko

merhaba arkadaşlar
pko olabilirmiyim bende

tüylenme problemin varsa doktora söylemelisin. pko adet düzeni olanlarda çok fazla tüylenme problemi olmayanlarda bile oluyor yanı benım sivilce aşırı tüylenme falan yok mesela pkoluyum tabı benım adetlerım cok gec oluyor. sanırım Lh hormonu fsh nin 2-3 katysa e2 ve prolaktın yksekse pko diyorlar.

tüylenme problemin varsa doktora söylemelisin. pko adet düzeni olanlarda çok fazla tüylenme problemi olmayanlarda bile oluyor yanı benım sivilce aşırı tüylenme falan yok mesela pkoluyum tabı benım adetlerım cok gec oluyor. sanırım Lh hormonu fsh nin 2-3 katysa e2 ve prolaktın yksekse pko diyorlar.
gittiğimde anlatayım bakalım
olsaydı muaynede anlardı diye düşünmüştüm birde alanında iyi bi doktor ona güvenmiştim
teşekkür ederim cevabın için canım :KK200:

Canım hiç bilmiyorum kş pkoluya benziyorsun ama tabi doktorlar öle demediyse bende bilmiyorum vallahi baska bir doktora gidip tüm şikayetlerini anlat bakalım dicek mi pko
gittiğimde anlatıcam canım olmadı başka bi doktorada görünürüm artık
teşekkür ederim :)

merhaba arkadaşlar
pko olabilirmiyim bende
Canım merhaba. Bende dün öğrendim pkolu olduğumu. Kaç kilosun? Yani abartı bişey olsa görür ve söylerdi. Ancak herkeste aynı belirtiler yok. Bende her ay adet olurum. 2,3 gün oynar en fazla. Bu ay 1 hafta oldu abartti. O yüzden gittim. Çok az tuylenme var. Eğer küçük küçük kistlerse pko olabilirsin. Korkma bebek oluyor diyorlar ama tabiki kısa bir ilaç ve iğne tedavisiyle.

Canım merhaba. Bende dün öğrendim pkolu olduğumu. Kaç kilosun? Yani abartı bişey olsa görür ve söylerdi. Ancak herkeste aynı belirtiler yok. Bende her ay adet olurum. 2,3 gün oynar en fazla. Bu ay 1 hafta oldu abartti. O yüzden gittim. Çok az tuylenme var. Eğer küçük küçük kistlerse pko olabilirsin. Korkma bebek oluyor diyorlar ama tabiki kısa bir ilaç ve iğne tedavisiyle.
benim adette 28 günde bir olurdum 30 günde olmaya başladım 4 aydır falan birde kahverengi akıntım gelmeye başladı başlarken biterken
inşallah yoktur canım yaa
kilom fazla benim maalesef 75 kiloyum 1 63 boy
söylesem bişey dermi acaba nasıl anlatacağım tüğlenme olduğunu pcodan bahsedeyimmi sence

benim adette 28 günde bir olurdum 30 günde olmaya başladım 4 aydır falan birde kahverengi akıntım gelmeye başladı başlarken biterken
inşallah yoktur canım yaa
kilom fazla benim maalesef 75 kiloyum 1 63 boy
söylesem bişey dermi acaba nasıl anlatacağım tüğlenme olduğunu pcodan bahsedeyimmi sence
Bence içinde soru işareti kalacağına sor. De ki bazı belirtiler var gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence anlayışla cevap verecektir. Ben 3. Ve 8. Ayda iki ayrı doktora gitmiştim. Hepsi tertemiz bişey yok demişti. Dün gittiğim doçent tespit etti. Ben zaten supheleniyordum. Çünkü belirtiler. Sol kasigimda hep sızı vs. oluyordu.
Inşallah yoktur ama olsa da üzülme. Ben önce üzüldüm ama en azından şimdi sebebi öğrendim. Ona göre yol alacağım.

kızlar bende pco luyum 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık bir defa hamile kaldım boş gebelikti alındı.aşılama yapılacak adet olmayı bekliyorum ama tarlusal söktürücü içtim biteli 7 gün oldu gelen giden yok bi de göğüslerim aşırı acıyor :(

gittiğimde anlatıcam canım olmadı başka bi doktorada görünürüm artık
teşekkür ederim :)
mutlaka görün ben geçen yıl yine aynı şikayetlerle gittim aynı hastane doktor hiç bişey yok temiz dedi. bu ay gittim doktor değişmiş bakar bakmaz pko dedi. beceriksiz bir doktyor yüzünden 1 yıl hiç bi tedavi görmeden kistler öylece kaldı büyüdüler

Bence içinde soru işareti kalacağına sor. De ki bazı belirtiler var gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence anlayışla cevap verecektir. Ben 3. Ve 8. Ayda iki ayrı doktora gitmiştim. Hepsi tertemiz bişey yok demişti. Dün gittiğim doçent tespit etti. Ben zaten supheleniyordum. Çünkü belirtiler. Sol kasigimda hep sızı vs. oluyordu.
Inşallah yoktur ama olsa da üzülme. Ben önce üzüldüm ama en azından şimdi sebebi öğrendim. Ona göre yol alacağım.
bi anlatayım bakalım .. şükret sende ne olduğunu öğrenmişsin en azından,
sağol canım inşallah sende kurtulursun bi an önce kavuşursun meleğine :KK51:

BENDEDE PKO VAR AMA SUAN HAMILEYIM[/QUOTE
Nasıl hamile kaldınız? Doğal yollardan mı tedavi ile mi? bir de pkonuz ne derecede düzenli adet gçrebiliyormusunuz? Buarada sağlıkla alın inş bebeğinizi kucağınıza tebrik ederim

Canım hikayeni paylasir misin. Bizler yeni öğrendik pkolu olduğumuzu.
Canım esim hekim demiştin yanlıs hatırlamıyorsam sanırım alanı kadın dogum değil ama yinede pkoyla alakalı bir fikri vat mı ya da önerdiği birşeyler?

Canım esim hekim demiştin yanlıs hatırlamıyorsam sanırım alanı kadın dogum değil ama yinede pkoyla alakalı bir fikri vat mı ya da önerdiği birşeyler?
Canım eşim kalp hekimi. Yani açıkçası çarşamba günü öğrendiğim için yeni atlatiyorum. O da bana ben hiç bekleniyordum diyor. Ama çok olumlu. Asilacak bir problem olduğunu söylüyor. Tabi Allah bilir yinede. Bilgi aldığımda muhakkak paylaşacağım :))
Çok konuşup fazla unutlanmamak için sormuyorum sorular. Yoksa olumsuz olursa üzülüyor insan. Gerçi 1 senedir tek çizgi göre göre alismistim :))

günaydın ben cumartesi doktora gittim klomen verdi bana adetinin 5. günü başla sonra kontrole gel diye. ben beklemedeyim suan artık

Hanimlar ben de pko luyum.hep zayiftim.adetlerim duzensizdi.cenem tuylenmeye baslayinca dr a gittim yumurtaliklarimda kucuk kucuk kistleri gordu.dogum kontriol hapi ve hormon ilaci verdi.tuylenmem gitti.evlenince dkh biraktim ve ilk ay hamile kaldim.tedaviyle hamile kalirim saniyordum.hamile oldugumu ogrendigimde be bisim 3 aylik olmustu :) umutsuzluga kapilmayin

Hanimlar ben de pko luyum.hep zayiftim.adetlerim duzensizdi.cenem tuylenmeye baslayinca dr a gittim yumurtaliklarimda kucuk kucuk kistleri gordu.dogum kontriol hapi ve hormon ilaci verdi.tuylenmem gitti.evlenince dkh biraktim ve ilk ay hamile kaldim.tedaviyle hamile kalirim saniyordum.hamile oldugumu ogrendigimde be bisim 3 aylik olmustu :) umutsuzluga kapilmayin
Canım inşallah bize de böyle kolay hamilelikler nasip olur bizede dua et bebeğini sağlıkla al inşş kucağına

Back
X