- 22 Eylül 2015
- 68
- 18
- 3
- 35
klomen kullandın mı peki16.günümde 27 25 22 23mm yumurtam oluşmuş ama iğne vermedi neden böyle bişey yapmış olabilir sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomen kullandın mı peki16.günümde 27 25 22 23mm yumurtam oluşmuş ama iğne vermedi neden böyle bişey yapmış olabilir sizce
evet kullandım adetin 3günü verdi 5 gün kullandım günde 2 adetklomen kullandın mı peki
evet kullandım adetin 3günü verdi 5 gün kullandım günde 2 adet[/QUOT
banada 5 günü başlattı dünde iğnemi vurdu. kendiliğinden çatlamasını mı bekliyor acaba. bir daha ne zamn cağırdı
banada 22 24 25 tarihleri çok önemli dedi. adet olursan 3 günü gel adet olmazsan test yap pozitif çıkarsa 2 hafta sonra çıkmazsa hemen gel dediadet olursan gel dedi 21 23 25 bunlar önemli tarihler dedi
inşallah güzel haberler alırız canım yaabanada 22 24 25 tarihleri çok önemli dedi. adet olursan 3 günü gel adet olmazsan test yap pozitif çıkarsa 2 hafta sonra çıkmazsa hemen gel dedi
inşallahhhhhh :) ne zmandır uğraşıyorsuninşallah güzel haberler alırız canım yaa
canım benimde 7. ayım ama benim bunun öncesinde bir düşüğüm var.bu 3.ayım öncesinde rahim ağzında yara vardı onunla uğraştm bennsen ne kaar süredr deniyosn
Evet ben yıllarca Yasmin kullandım pcos için ve sağ göğsümde fibroadenom varSelam hanımlar,
2 yıllık evliyim, evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı 1 ay oluyosam 4 ay olmuyodum yani, düğüne 1 ay kala dr.a gittim polikistik olduğumu öğrendim. Diane 35 e başladım, 1 yıl kullandım,
sonra ginera diye bi ilaca başladım.. 3-4 ay kullandım başka bi doktora gittim, en az doz olan Myralon diye bi hapa başladım.
bu arada da İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü denedim eylül 2015 te, 2 gün sonra kanama oldu, kürü 15 gün boyunca uyguladım, 15 gün sonunda yine pıhtılı kanama oldu..
bi umut dr. a gittim hatta anlattım böyle böyle yaptım , kistler gitmiş mi diye gitmemişti.. Tekrar ilaç içmeye başladım. doktorum kullanmamı istiyordu çünkü..
bir kaç haftadır da kaşıntıyla ilgili şikayetim vardı ve de smear testi yaptırmak için 2-3 gün önce 20 ocakta dr. a gittim veeee Kistlerimin Küçülmüş olduğunu söyledi...Acaba soğan küründen miydi bilmiyorum ama çok mutlu oldum ve artık hap kullanmayacağım..
(ablam meme kanseri oldu, bu nedenle ben de 6 ayda bir ultrason çekiliyorum, d.k. hapları kistleri artırabilir demişti genel cerrah, bende dr.ma bunu söyledim artık hap kullanmayacağım. Smear test sonucunu da merakla bekliyorum..
Evet ben yıllarca Yasmin kullandım pcos için ve sağ göğsümde fibroadenom var( doktorlar tamamen doğum kontrol ilacına bağladılar sürekli takipteyim
Evet ben yıllarca Yasmin kullandım pcos için ve sağ göğsümde fibroadenom var( doktorlar tamamen doğum kontrol ilacına bağladılar sürekli takipteyim
kişiden kişiye değişiyor cnm kanama yoğunluğu.benim mesela çok yoğundu kanamalarım ve uzun sürüyordu.8-9 gün yoğun kanamamın devam ettiğini biliyorum ben.çok şükür tedaviyle düzeldi adetlerim.Kizlar bilgisi olan yazabilir mi acaba bu pcos da adet kanamasi cokmu oluyor acaba
yaaa benimde kanamam çok olurdu doktor kist var vs falan dedi sonra adetlerim azaldı doktora gittim kist yoktu dedi doktorda o yüzden merak ettim 6 gün olurdu kanamam ok olurdu şimdi 4 5 oldu kanamam azaldıkişiden kişiye değişiyor cnm kanama yoğunluğu.benim mesela çok yoğundu kanamalarım ve uzun sürüyordu.8-9 gün yoğun kanamamın devam ettiğini biliyorum ben.çok şükür tedaviyle düzeldi adetlerim.
yumurtalıklarda kistlerin olması tek başına polikistik over dedirtmiyor. normal sağlıklı yumurtlayan kadınların da yumurtalıklarında küçük kistler oluşabiliyor. ben de senle aynı durumdayım 2 sene kimse pcodan bahsetmedi. hep baktı temiz dedi gönderdiler. adet düzensizliği başlayınca(düşük yaptıktan sonra) polikistik over var dediler. inanmadım 6 ay kadar. ama sonra başka doktorlara da gittim bakıyorlar ultrasonla herşey yolunda diyorlar , bana pco var dediler diyorum , haa evet pcoya benziyor kistlerin de var diyorlar.Selam kızlar bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor hatta bugün evlilik yıl dönümümüz :) bende geçen sene doktora gitmeye başladım klomen kullandım bikez gebelik oluşmadı kist falanda yoktu. Doktor git rahim filmi çektir dedi bende araştırdım herkes kötü anlatınca korktum çektirmedim doktora gitmeyi de bıraktım :) bu 2015 te yine başladım doktora ama bu sefer başka doktora gittim 2 defa daha klomen denedim yine olmadı doktor polikistik over var sende yumurtalar büyümüyor dedi bende adet olunca özel bi doktora gittim adetliyken ultrasondan baktı bişey yok dedi hormonlar da düzenli git rahim filmi çektir dedi bende artık mecbur gidip çektirdim sonuç temiz çıktı çok şükür tekrar doktora gittim muayene etti polikistik over var ciddi bir sıkıntı yok git 3 ay bekle olmazsa gel yeni rahim filmi çektirdin dinlen dedi. Anlamadığım şey polikistik over adet olunca ultrasonda görünmüyor mu yoksa benimki Adetken atılıyor mu? ? Çok uzun oldu kusura bakmayın canlar:)