• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Tuylenmen sivilcelenmen ne derecede peki yanibcokmu killanma goguste vs varmi
sivilcelenme dedigim gibi roaccutane kullaniyorum 5 aydir onda azaldı sivilce ama yine var tüylenmede gogusumde hafif var yani tuylenme cok fazla yok hafif yüzümde de var elimi yüzume göturdugumde elime tuyler geliyo yani bakalım tahlilde neler çıkıcak

sivilcelenme dedigim gibi roaccutane kullaniyorum 5 aydir onda azaldı sivilce ama yine var tüylenmede gogusumde hafif var yani tuylenme cok fazla yok hafif yüzümde de var elimi yüzume göturdugumde elime tuyler geliyo yani bakalım tahlilde neler çıkıcak
Yani uzme tatli canini tuy herkeste oluyor kim bende yok diyosa yalan;))) taahlillere bak bakalim ne cikiyo

Valla arkadasim bende anlamiyorum banada doktorun teki oyle dedi alttan muayenede sonra 2 farkli doktora gittim hocbiseyin yokki senin dedi hormonlarimda fsh 9.67 lh 8.55 cikti yani her doktora guvenme bence killanman yoksa sivilce kilo yoksa ve duzenli adet goruyosan sorun yok dedi bi doktor
Yook canim ya ne tuylenme ne sivilcelenme ne kilo hic biri yok.Ama gel gorki lh fsh nin 3 katindan fazla oldugu icin pcoluyum anlamadim gitti.

Merhaba 1,5 yıllık evliyim dün doktara gittim yumurta tembelliğin var dedi bu hastalık kilolu insanlarda görülüyomuş ben 40 kiloyum bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? yumurta tembelliği olup bebek sahibi olan var mı ? lütfen yardım edin moralim çok bozuldu.

Merhaba 1,5 yıllık evliyim dün doktara gittim yumurta tembelliğin var dedi bu hastalık kilolu insanlarda görülüyomuş ben 40 kiloyum bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? yumurta tembelliği olup bebek sahibi olan var mı ? lütfen yardım edin moralim çok bozuldu.
mrb cnm bendedexaynisi var 2 aydir klomen kullaniyorum moralini bozma cok hic tedavisiz coxuk sahibi olanlar bile var bizimkicsadece nirmal kadunlardan daha gec oluyo hic korundunmu peku

mrb cnm bendedexaynisi var 2 aydir klomen kullaniyorum moralini bozma cok hic tedavisiz coxuk sahibi olanlar bile var bizimkicsadece nirmal kadunlardan daha gec oluyo hic korundunmu peku
Bendede yumurta tembelliği var ilk defa klomen catlatma iğnesi kullandım şeker ilacı verdi bana hamile kalmayı kolaylastırıyormus bakalım bekliyorum şeker ilacı kullanan varmı

bişey sormak istiyorum diane 35 kullandıniz mı bilmiyorum ama kullandıktan sonra adet duzeliyor mu acaba çok merak ediyorum da
düzelmiyor diane 35 kullanma bence yasmin kullan ilaçları bırakınca yine aynı oluyor birde zayıflayın çaresi zayıf olmak bu lanet hastalıgın

Bendede yumurta tembelliği var ilk defa klomen catlatma iğnesi kullandım şeker ilacı verdi bana hamile kalmayı kolaylastırıyormus bakalım bekliyorum şeker ilacı kullanan varmı
ben kullandım glifor u canım klomende kullandım çatlatma iğneside ama yumurtam kulomende bir kez gelişti allah a şükür iğne tedavisiyle hamile kaldım birde her doktor yumurta takibinde kaç mm olduu çatlatma iğnesinin günü geldi mi anlamıyor bunu tüp bebek merkezine gidince anladım belki benimde hapla olurdu ama vucudum hapa karşı direnç gösterdiği için gonal f le hamile kaldım

sende de mi var pko nasıl hamile kaldın cnm
evet cnm bendede pco var fsh 4 lh 17 oluyordu zayıfladım önce klomen tedavisi gördüm olmadı sonra gonal f iğne sayesinde ikizlere hamileyim güzel allahım sizede nasip etssin kayseri acıbadem de tedavi oldum yakınlardaysanız kesinlikle tavsiye ederim turgut aydını

ben ilaç kullanmazsan adet olmazdım 6 ayda bi oda azıcık şimdi hamileim tatlım devlette vakit kaybetme bi tüp bebek merkezine git oraya gitmen tüp bebek ya da aşılama yapması değil ben tüp bebek merkezine gittim iğne vurundum oldu allah a şükür yardımcı olduysam ne mutlu allahım sizede nasip etsin

evet cnm bendede pco var fsh 4 lh 17 oluyordu zayıfladım önce klomen tedavisi gördüm olmadı sonra gonal f iğne sayesinde ikizlere hamileyim güzel allahım sizede nasip etssin kayseri acıbadem de tedavi oldum yakınlardaysanız kesinlikle tavsiye ederim turgut aydını
yani aşılamayla mı hamile kaldın

yani aşılamayla mı hamile kaldın
hayır canım aşılama farklı eşinden sperm alır doktor onu yıkar sana enjekte eder benimki o aşama dogal oldu klomen hapının iğnesi var gonal f diye hergün 10 gün boyunca onu vurundum göbekten bu arada dr iki güne bi yumurtanın boyutunu ölçülüyor istenen boyuta gelince kan tahlili istiyor e2 ve progestan seviyene bakıyor yumurta ve bu degerler istenen boyutta derecede ise sana çatlatma iğnesi veriyor ve ertesi gün iki gün üstüste ilişki diyor

aşılama pco hastalarda yumurta geliştirilir çatlatılır dr eşinden sprem alır onu yıkar sana enjenkte eder tüp bebebek daha farklı

Back
X