• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayır canım aşılama farklı eşinden sperm alır doktor onu yıkar sana enjekte eder benimki o aşama dogal oldu klomen hapının iğnesi var gonal f diye hergün 10 gün boyunca onu vurundum göbekten bu arada dr iki güne bi yumurtanın boyutunu ölçülüyor istenen boyuta gelince kan tahlili istiyor e2 ve progestan seviyene bakıyor yumurta ve bu degerler istenen boyutta derecede ise sana çatlatma iğnesi veriyor ve ertesi gün iki gün üstüste ilişki diyor
vay bee bizm hiç böyle olmadı 19 mm olunca yumurta ertesi günü iğne oluyorum ve ilişki 3 gün ama ne kan testi ne bişey yapılmıyo peki progestan ve e2 ne için bakılıyo

hayır canım aşılama farklı eşinden sperm alır doktor onu yıkar sana enjekte eder benimki o aşama dogal oldu klomen hapının iğnesi var gonal f diye hergün 10 gün boyunca onu vurundum göbekten bu arada dr iki güne bi yumurtanın boyutunu ölçülüyor istenen boyuta gelince kan tahlili istiyor e2 ve progestan seviyene bakıyor yumurta ve bu degerler istenen boyutta derecede ise sana çatlatma iğnesi veriyor ve ertesi gün iki gün üstüste ilişki diyor
klomeni kaç ay kullandın peki

klomeni kaç ay kullandın peki
canım ben iki ay boyunca sabah akşam kullandım işe yaramadı ertesi aya günde 3 tane aldım yumurta oluştu ama gebe kalamadım diğer ay dr 6 ya çıkardı sabah 2 öğlen 2 akşam 2 yuttum yumurta oluşmadı yani dört ay boyuncakullandım

size burdan tavsiyem 1 yılı tamamlayıp hamile kalamadıysanız devletmiş sıradan özel hastaneymiş vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dr gidin oraya gitmek tüp bebek ya da aşılama olacagı anlamına gelmez belki ordaki dr klomenle yumurta oluşturur en azından o yumurta ne zaman çatlaatılmalı daha iyi biliyor ben devlette hep hüsrana ugranadım özele gittim anlar mı diye ne gezer o da zaten devlette ki drun aynısı

ilaç kullanıp yüzdeki tüyleri azalan ya da biten var mı?

Canim doktora sormustum ben onu.Yani haplari kullandiktan sonra artik tuylenmem azalacak mi ya da artik anormal tuylenme olacak mi(yuzde,gobekte) dedim.Hayir lazere gitmen gerekiyor dedi ilac sadece baskilar demisti.

Kizlar 4 aya yakin adet olmuyorum :( Ödem var vucudumda asiri bir sekilde.Civanpercemi icemiyorum midemi bulandiriyor sogan kuru icinde sabah kalkamiyorum.

Haplardan hic fayda gormedim o yuzden dogal bir seyler ariyorum.Kilomda var bi arada cok hareketli degilim lutfen yardimci olun kizlar adet sokturmek icin acil bir seyler ariyorum

pko hastalığında hangi kiloda olmanız gerekiyorsa o kilodaysanız sağlıklı oluyorsunuz... yani 42 kiloyum zayıfım diye bu hastalıktan kurtulamazsınız.. vücudunuzda belirli bir yağ oranı da olması gerek... her şeyden kararında olması lazım yani :) ben şu an 48 kiloyum zayıflık sınırım 46,5 kilo ideal kilom da 51. 54 kiloyken 3 ayda bir regl olurken bir kez soğan kürü yapıp kilo vermeye başladım yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmadan düzenli bir şekilde regl oluyorum size tavsiyem bir diyetisyene gidin, yağ oranınızı öğrenin ... hatta pko alanında uzman olan diyetisyenler var.. mutlaka bir uğrayın derim..

Kizlar 4 aya yakin adet olmuyorum :KK43: Ödem var vucudumda asiri bir sekilde.Civanpercemi icemiyorum midemi bulandiriyor sogan kuru icinde sabah kalkamiyorum.

Haplardan hic fayda gormedim o yuzden dogal bir seyler ariyorum.Kilomda var bi arada cok hareketli degilim lutfen yardimci olun kizlar adet sokturmek icin acil bir seyler ariyorum

Canım nane limon papatya karışımı çay apıp içebilirsin i kaçgün. o da söker. ama ölçü veremiyorum göz kararı demlersin

Canim doktora sormustum ben onu.Yani haplari kullandiktan sonra artik tuylenmem azalacak mi ya da artik anormal tuylenme olacak mi(yuzde,gobekte) dedim.Hayir lazere gitmen gerekiyor dedi ilac sadece baskilar demisti.
ben senelerdir lazere gidiyorum biraz azaldı ama bitmedi hiç

Kizlar 4 aya yakin adet olmuyorum :KK43: Ödem var vucudumda asiri bir sekilde.Civanpercemi icemiyorum midemi bulandiriyor sogan kuru icinde sabah kalkamiyorum.

Evli misin canim. Bende 3.5 ay oldu adet olmadım. Bugün doktora gittim söktürücü verdi onu kullanacam 4 gün . sonra da adetin 3. Günü tahlillerimi yaptircam. Sen de doktora bence canim

mrb cnm bendedexaynisi var 2 aydir klomen kullaniyorum moralini bozma cok hic tedavisiz coxuk sahibi olanlar bile var bizimkicsadece nirmal kadunlardan daha gec oluyo hic korundunmu peku
Hayır canım
hiç korunmadım. bide nasıl bi teavi uygulanıyo acaba bana adetliyken gel dedi.

ben ilaç kullanmazsan adet olmazdım 6 ayda bi oda azıcık şimdi hamileim tatlım devlette vakit kaybetme bi tüp bebek merkezine git oraya gitmen tüp bebek ya da aşılama yapması değil ben tüp bebek merkezine gittim iğne vurundum oldu allah a şükür yardımcı olduysam ne mutlu allahım sizede nasip etsin
ne iğnesi acaba yardım eder misiniz.kafam çok karışık ne yapacağımı bilimiyorum bu konuylada ilgili çok bilgim yok .

Evli misin canim. Bende 3.5 ay oldu adet olmadım. Bugün doktora gittim söktürücü verdi onu kullanacam 4 gün . sonra da adetin 3. Günü tahlillerimi yaptircam. Sen de doktora bence canim

Yok ben evli degilim canim :( Aynen bende 3.5 ay falan oldu olmadi hala
Doktora gidecegim de sira yok resmen ama artik mecbur gidecegim bir yol bulup

Canım nane limon papatya karışımı çay apıp içebilirsin i kaçgün. o da söker. ama ölçü veremiyorum göz kararı demlersin

Evde nane limon var ama papatya yok bide alerjim var papatyaya :/ Insallah fayda gorurum eger yine sokmezse doktora gidecegim acaba erken menepoza falan mi giriyorum diye korkuyorum :((

ben senelerdir lazere gidiyorum biraz azaldı ama bitmedi hiç

Doktor hakliymis demek ki aynen azaltiyor.Bide yontem olarak kolay oldugu icin oneriliyor rahat ediyorsun

Kızlar bende pkoluyum, hsg çekildim 4'ünde. TÜPLERİN ikiside açık çok şükür. Bugün adetimin 14.günü, hsg sonrası muayene olayım diye gittim. Dr. yumurtamın birinin çatladığını söyledi. Diğeri de büyümekteymiş. Yanlız korun bu ay dedi ben korunmayı düşünmüyorum. Sizceeeeeee :S (

Eklentiler

• ultrason.webp
    ultrason.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
Yok ben evli degilim canim :KK43: Aynen bende 3.5 ay falan oldu olmadi hala
Doktora gidecegim de sira yok resmen ama artik mecbur gidecegim bir yol bulup
Bende 7 aylık evliyim canm. İst da oturuyorum devlete gideyim söktürücü versin dedim bi turlu gidemedim. Dayanamayıp özele gittim. Bekarken civan percemi icerdim böyle gecikince getirirdi adeti. Şimdi bebek dusundugumuz için icmedim bi zararı olur diye

Evde nane limon var ama papatya yok bide alerjim var papatyaya :/ Insallah fayda gorurum eger yine sokmezse doktora gidecegim acaba erken menepoza falan mi giriyorum diye korkuyorum :KK43:(

Doktor hakliymis demek ki aynen azaltiyor.Bide yontem olarak kolay oldugu icin oneriliyor rahat ediyorsun
Buarada yaşın kaç canim. Bende korkmadim değil yanı :(

Back
X