• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

doktorum banada ilk gebeliğin düşük olabilir ama uzulme cunku gebe kalmak 2 gebelik şansını çok yükseltiyomus demişti inş yakın zamanda bebeğin olur
canım benimki erken doğdu öyle bişey dememişlerdi inşallah rabbim bana ve kimseye yaşatmasın

Merhaba kızlar bende pkoluyum . Yasım 20 evleneli 1 sen 2 ay oldu 10 aydan beride deniyorduk . Son 4 ayını clomid diye bir ilaç kullandım . Çok şükür ki 4. Ayımda hamile kaldım allah olmayan herkese naip etsin

Merhaba kızlar bende pkoluyum . Yasım 20 evleneli 1 sen 2 ay oldu 10 aydan beride deniyorduk . Son 4 ayını clomid diye bir ilaç kullandım . Çok şükür ki 4. Ayımda hamile kaldım allah olmayan herkese naip etsin
Allh analı babalı buyutsun bizede nasip etsin inş. bu kullandığın ilaç adet düzenleyici mi yoksa klomen benzei yumurta geliştirici mi

Klomen benzeri bi ilaç tatlım avustralya fiyatı 35 dolar aşağı yukarı 70 tl . Bir kutuda 10 tane var . Çok faydasını gördüm adetimi 29 gunde bir düzenledi 29 . Gunun sabahı hep oluyodum

Mrblar benim kafam çok karisik bende sözde pcoluymusum ama hormonlarim normal,kilo sorunum yok ,doğum kont hapini yarida bırakana kadar adetlerimde düzenliydi sadece karından ultrasonla Pko tanısı konulabilir mi ??çenede sivilce ve hafif tüylenme problemim var sadece aranızda böyle olanlar var mi

merhaba 1 senelik evliyim 3 ay once pkolu oldugumu ogrendim progestan 100 kullandim bununla gebe kalmazsam asilama yapilacak bu ay sondu gebelik yine yok dr asilama onerecek ama ben once rahim filmiyle sansimi denemek istiyorum rahim filmiyle gebe kalanlar varmi acaba

Mrblar benim kafam çok karisik bende sözde pcoluymusum ama hormonlarim normal,kilo sorunum yok ,doğum kont hapini yarida bırakana kadar adetlerimde düzenliydi sadece karından ultrasonla Pko tanısı konulabilir mi ??çenede sivilce ve hafif tüylenme problemim var sadece aranızda böyle olanlar var mi
enteresan benim pko lu oldugumu anlamalari icin ultrasondan sonra kan tahlili yapiildi ancak oyle anlasildi her pkolu kilolu olacak adat duzensizligi yasayacak diye bir sey yok bense tam tersi her belirti var gobekte yaglanma tuylenme adet duzensizligi var allah var yani size onerim bekarsaniz evlenmeden tedavinizi olun herkes ayni durumda kalmayabilir tabi ama herkes cocuk beklerken ben tedavi oluyorum yeni yeni tedavilerinizi aksatmayin derim

moral cok onemli bugun sabah ilacla son umudumu kaybettikten sonra cokmus durumdayim erkeklerin bile dogurtuldugu teknoloji caginda ben anne olamayacakmisim gibi hissesiyorum her ay acaba ordami diye dusunup ayin sonunda orda hic olmayan biseyi bekledigini ogrenmek zor geldi bana daha yolun basindayiz sanirim hepimiz etrafinizda sanki yillardir cocugunuz olmamis gibi uzulme yapacak bisey yok diyenler olacak onlara kulak asmayin birgun kucagimizda cocugumuzla uyanacagiz insallah hepimiz

Tşkler..Evet bekarim doğru söylüyorsunuz araştırdığım kadarıyla pkoda Fsh lh oranı önmeliymis ama benim o da normal olunca emin olamiyorum ki ben doğum kont hapinida kullanamadim şiddetli bacak ağrısı yapıyor ne yapacagim bilemedim:KK43: chamallows chamallows

Tşkler..Evet bekarim doğru söylüyorsunuz araştırdığım kadarıyla pkoda Fsh lh oranı önmeliymis ama benim o da normal olunca emin olamiyorum ki ben doğum kont hapinida kullanamadim şiddetli bacak ağrısı yapıyor ne yapacagim bilemedim:KK43: chamallows chamallows
baska bir dr a daha git istersen bende dogum kontrol hapi kullanirken alt degerlerim yukselmisti surekli kasiniyordum

merhaba 1 senelik evliyim 3 ay once pkolu oldugumu ogrendim progestan 100 kullandim bununla gebe kalmazsam asilama yapilacak bu ay sondu gebelik yine yok dr asilama onerecek ama ben once rahim filmiyle sansimi denemek istiyorum rahim filmiyle gebe kalanlar varmi acaba
ben de 3 ay progestan kullandim iki ayda klomen kullaniyorumve yumurta olusuyo sen neden hemen asilamaya gectin ki 5 6 ay klomenle deniyolar genelde

baska bir dr a daha git istersen bende dogum kontrol hapi kullanirken alt degerlerim yukselmisti surekli kasiniyordum
Aynen başka bir Dr a gitmeyi düşünüyorum bende.Ama pkoysam başka tedavisi de yok galiba.Siz bebek için ugrasiyormussunuz Allah en yakın zamanda kucağınıza almayı nasip etsin ins

Merhaba 8 aydir bebek istiyoruz malesef olmadi dun doktora gittim ultrasonla bakarak polikistik overin var dedi kan alindi sonuclari henuz cikmadi. Adetlerim duzenli kilomumda normal dugunu 5.gunu ilac verecegini soyledi yardimci olurmusunuz lutfen konuyla ilgili bilgim yok uzun bi tedavimi gerek

ben de 3 ay progestan kullandim iki ayda klomen kullaniyorumve yumurta olusuyo sen neden hemen asilamaya gectin ki 5 6 ay klomenle deniyolar genelde
dr kullan hamile kalmazsan asilama yapalim dedi sanirim omlar icin bu yol daha kolay ama baska bir dr a daha gidecegim

Aynen başka bir Dr a gitmeyi düşünüyorum bende.Ama pkoysam başka tedavisi de yok galiba.Siz bebek için ugrasiyormussunuz Allah en yakın zamanda kucağınıza almayı nasip etsin ins
tesekkur ederim allah cocuk isteyen herkese nasip eder insallah sizde sagliginiza lavusursunuz

Merhaba 8 aydir bebek istiyoruz malesef olmadi dun doktora gittim ultrasonla bakarak polikistik overin var dedi kan alindi sonuclari henuz cikmadi. Adetlerim duzenli kilomumda normal dugunu 5.gunu ilac verecegini soyledi yardimci olurmusunuz lutfen konuyla ilgili bilgim yok uzun bi tedavimi gerek
size oncelikle 1 yillik sureyi doldurmadiginiz icin ilac tedavisine baslarlar genelde progestan klomen tarziilaclar veriyolar oda olmadi 1 sene dolunca asilama yapalim diyorlar bana oyle oldu ancak rahim filmi cekilip hamile kalanlarin sayisi cok fazla ilaclari kullanmadan once dr unuzdan rahim.filmi isteyin derim bana kimse soylemedi direk ilaca basladim bence ilac falan lullanmadan once rahim filmi cektirin insanlara once ilaci dayiyolar sonra asilama yapacagiz diyip rahim filmi cekip asilamaya gun veriyorlar takdir sizin tabi. tutarsa ne ala tutmazsa devlet 3.asilamaya kadar karsiliyo ozel hastaneler bildigim kadariyla 1000tl civari bi masraf cikariyorlar bu arada esinizdende sperm ornegi istiyorlar asilamanin yas siniri varmi bilmiyorum net olarak

kızlar hala inanamıyorum. şoktayım.
hormonlarım çok kötü çık mıştı. bir sürü kistim vardı. üstelik bu ay yumurtam bile oluşmamıştı. adet olur olmaz tedaviye başlıcaktık. ama ben adet olamadım. 2 hafta gecikti. dr gittik. adet söktürücü yazdı. yine de bi test yapalım dedi. sonucu aldığımda gözlerime inanamadımmmm hamileymişimmmmm:KK46:
yumurta bize küçük bir oyun oynamış ve geç oluşmuş. bebişim de geç gelmiş.
siz de moralinizi bozmayın sakın.
bakın en ümitsiz anımda, en imkansız denen zamanda geldi işte mucize. darısı inşallah sizlerin de başına. dualarım sizinle...
Canım kaç aydır adet görmüyordun peki?

size oncelikle 1 yillik sureyi doldurmadiginiz icin ilac tedavisine baslarlar genelde progestan klomen tarziilaclar veriyolar oda olmadi 1 sene dolunca asilama yapalim diyorlar bana oyle oldu ancak rahim filmi cekilip hamile kalanlarin sayisi cok fazla ilaclari kullanmadan once dr unuzdan rahim.filmi isteyin derim bana kimse soylemedi direk ilaca basladim bence ilac falan lullanmadan once rahim filmi cektirin insanlara once ilaci dayiyolar sonra asilama yapacagiz diyip rahim filmi cekip asilamaya gun veriyorlar takdir sizin tabi. tutarsa ne ala tutmazsa devlet 3.asilamaya kadar karsiliyo ozel hastaneler bildigim kadariyla 1000tl civari bi masraf cikariyorlar bu arada esinizdende sperm ornegi istiyorlar asilamanin yas siniri varmi bilmiyorum net olarak
Cok tesekkur ederim yarin randevum var rahim filmini doktoruma danisirim

kızlar bir sorum var bende mm pcos olarak çıktı önemsemedi doktor acaba önem teşkil edermi birde rahmimde sancı oluyor çok ani hareketlerdede diken gibi batıyor birşeyler bunların sebebi pcos olabilirmi hatta ilişki sırasında sanki bişi varda deydiğinde acıyor gibi hissediyorum sebebi pcos mu

Back
X