var malesef lh 13 fsh 3.5 4 falan çıkıyor![]()
benımde lh ve prl yuksek ckıyor dr da pek ilgilenmedı enle bu ara havuc kuru denemeyı dusunuyorum prl yuksek oldugu ıcın incir kürü denemicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende ayni sorunu yaşadım bende de pco var benim de adetler çok düzensiz. Sen iyi yapmissin ben dört ay bekledim adet olmayı . hatta hamilelik belirtileri yaşadım ama hepsi psikolojikmis:) bende tarlusal kullandım ve ilacın bittiği 5. Gün adet olmuştum. Bende de hiç belirti yoktu olacağına dair . bekle bi kaç gün daha olursun insallahkızlar merhaba yardıma ihtiyacım var :) adet olduğumdan beri pkoluyum diyebilirim. 5 aylık evliyim ve 2.5 aydır adet olmadım bu surede yaptığım tüm kan ve idrar testlerim negatif çıktı. Dr gittim bana adet olmam içim progestron 200 mg verdi 10 gun boyunca 1 adet kullan ve adet olmayı bekle dedi bu arada glifro 1000mgr 1 adet kullanıyorum bugun5. gunum ve adet olmadımstresten çıldırcam adet olacağıma dair hiç bir belirti de yok kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? ortalama 7-10 gun içinde hasta olunur diyor ama ??
Çok tesekkür ederim cevap verdiğin için, tarlusal 3 ay onceki gecikmem de kullanmıştım dr onerisiyle, tam sökülememiştim. Sonraki ay glifordan zamanında oldum. Ama glifor cok bulantı yaptığı için bıraktım. Şimdi hastanedeki doc a gittim ptogestron verdi hocayı da 10 gub olmadan aramak istemiyorum. Uöarım olurum ya. Hamile olduğumu düşünmüyorumCanim bende ayni sorunu yaşadım bende de pco var benim de adetler çok düzensiz. Sen iyi yapmissin ben dört ay bekledim adet olmayı . hatta hamilelik belirtileri yaşadım ama hepsi psikolojikmis:) bende tarlusal kullandım ve ilacın bittiği 5. Gün adet olmuştum. Bende de hiç belirti yoktu olacağına dair . bekle bi kaç gün daha olursun insallah
Can'ım ilac bitikten sonra adet görürsün merak etme bende aynı şikayetle doktora gittim ama bana tarlusal verdi bitikten 4gün sonra adet oldum ve hic belirti yoktu telaş yapma ilaçlar etkisini gösteriyor ..kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var :) adet olduğumdan beri pkoluyum diyebilirim. 5 aylık evliyim ve 2.5 aydır adet olmadım bu surede yaptığım tüm kan ve idrar testlerim negatif çıktı. Dr gittim bana adet olmam içim progestron 200 mg verdi 10 gun boyunca 1 adet kullan ve adet olmayı bekle dedi bu arada glifro 1000mgr 1 adet kullanıyorum bugun5. gunum ve adet olmadımstresten çıldırcam adet olacağıma dair hiç bir belirti de yok kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? ortalama 7-10 gun içinde hasta olunur diyor ama ??
İnşallh arkadasım cocuk da düşündüğümüzden yastan sebep, eşimle 4 gözle hasta olmamı bekliyoruz :)) ona göre diğer ayı planlacağımız bakalım nasip allah razı olsun cevabım için.Can'ım ilac bitikten sonra adet görürsün merak etme bende aynı şikayetle doktora gittim ama bana tarlusal verdi bitikten 4gün sonra adet oldum ve hic belirti yoktu telaş yapma ilaçlar etkisini gösteriyor ..
Buarada pco lu hanımlar bukadar korkmayın ben korkmuyorum şahsen bizde genetetik ablam annem halam teyzem kuzen herkes pcolu ama masallah catırrr catur doğurdular ablam 4ay adet görmezdi 5.ayda bi yumurtlama dönemine denk gelmiş demek pat hamile oyuzden denemekten sabretmekten Ümit etmekten ve en önemlisi hayırlısını dilemekten vazgeçmeyininş tüm isteyenlerim hamiş haberlerini duyarız
![]()
Merhaba kızlar bende pkoluyum . Yasım 20 evleneli 1 sen 2 ay oldu 10 aydan beride deniyorduk . Son 4 ayını clomid diye bir ilaç kullandım . Çok şükür ki 4. Ayımda hamile kaldım allah olmayan herkese naip etsin
Merhaba kızlar bende pkoluyum . Yasım 20 evleneli 1 sen 2 ay oldu 10 aydan beride deniyorduk . Son 4 ayını clomid diye bir ilaç kullandım . Çok şükür ki 4. Ayımda hamile kaldım allah olmayan herkese naip etsin
Merhaba hanimlar pko hakkinda bilgisi olanlar yardimci okursa cok sevinirim 2 yasindayim iki yillikta ewliyim bebegimiz olmuyor sebebi pko neden olmadigini arastirmaya erken basladik ama nedenini cok geec ogrendik bi hastanede dr bana bi sorunum olmadigini yumurtalarin biraz kucuk ama sorun olmayacagini soyledi hormon testi de yapti bisey cikmadi aylar snr baska bi dr gittik o ultrasonda minik kistlerim oldugunu soyledi 8 10 tane o dr lada olmadi :) snr bi dr daha denedik o hormon testi snrsi pko oldugumu soyledi klomen ve duphaston verdi bnde kist harici hic bi belirti yok zayif bi bayanim adetlerim de duzenli dr yumurtladigimi fakt yumurtalarimin catlamadigini soyledi onemli bi sey degil korkulacak bisey yok hapla dor ay icinde hamile kalacagini umit ediyorum olmazsa catlama ignesine baslariz dedi sizce durumum gercekten iyi mi ??![]()
İnş nasip olur Can'ım ama kafana takma stress yapmamaya calıs eninde sonunda bi yumurtlama dönemine denk gelir cocuk yaparsınız artık herşeyin bir çaresi var Allah beterlerinden sakınsın hamiş haberlerini bekliyoruz artıkkayy cıddımısın cnm bende öyleyım 4 5 hatta 6ay adet olmuyorum bazen((( Allahın ıstemesı ıste cnm.Rabbim ıns bızlerede ol der
İnş nasip olur Can'ım ama kafana takma stress yapmamaya calıs eninde sonunda bi yumurtlama dönemine denk gelir cocuk yaparsınız artık herşeyin bir çaresi var Allah beterlerinden sakınsın hamiş haberlerini bekliyoruz artıkk![]()
Cnm bn ucuncu gun kesin oluyorum duphaston un yan etkisini gormedim hic ama klomen yuzumu mahvetti bir suru sivilce cikti onun haricinde bi sorun gormedim bu ay da klomenle kalamazsam bi dahaki ay catlama ignesine gecmek istedigimi soylicem dr uma bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olur insallahvanm bnde bebek düşünmeye basladık sonra öğrendım tesadüfen gibi işey oldu aklımızdan pco geçmezken dr öyle dedi bana da duphaston vermişti dr sadece ve hap biter bitmez 3 gun sonra adet görür oldum ıkı kutu kullandım 3. kutuyu içmiyorum ayda iki defa adet oldum duphaston dan olaağını düşündüm hiç ayda iki defa olmazdım cunku bu ay nasıl olaak onu bekliyorum sende nasıl etki gösterdi acaba
Canim sende de mi pco var. Bende dün kllomen kullanmaya başladım günde bir tane. Cuma kontrole gel dedi .yumlarin büyüklüğüne gore catlatma iğnesi yaparız dedi. Sen niye ilk klomenle iğne istemedin. Kendiliğinden catliyor mu yoksaCnm bn ucuncu gun kesin oluyorum duphaston un yan etkisini gormedim hic ama klomen yuzumu mahvetti bir suru sivilce cikti onun haricinde bi sorun gormedim bu ay da klomenle kalamazsam bi dahaki ay catlama ignesine gecmek istedigimi soylicem dr uma bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah
cnm bende 3 ay kullandim ve ilacin 10 gunu adet oldum hepkızlar merhaba yardıma ihtiyacım var :) adet olduğumdan beri pkoluyum diyebilirim. 5 aylık evliyim ve 2.5 aydır adet olmadım bu surede yaptığım tüm kan ve idrar testlerim negatif çıktı. Dr gittim bana adet olmam içim progestron 200 mg verdi 10 gun boyunca 1 adet kullan ve adet olmayı bekle dedi bu arada glifro 1000mgr 1 adet kullanıyorum bugun5. gunum ve adet olmadımstresten çıldırcam adet olacağıma dair hiç bir belirti de yok kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? ortalama 7-10 gun içinde hasta olunur diyor ama ??
folikul bildigm kadariyla yumurta oluyo dr um bana da utrasyondan bakinca su kadar mm folikulun var diyi yani yumurtaMrb arkadaşlar.
Bende pkoluyum 2.5yıllık evliyim.evlenmeden öncede vardı bi çok dr a gittim ama hiçbiri sölemedi ilac yazıp yolladılar.adetlerim hep gecikirdi evlendikten sonra gittiğim bi dr ultrasondan bakıp söledi nedenini saolsun.yumurtalar fazla olduğundan tembel çalışıyo buda gecikme yapıyo dedi.Bende öylelikle öğrenmiş oldum.
en son hastaneye gittiğimde ultrason çekindim.sonucunda her iki overde perifirik yerleşimli 1 cm den küçük 7-8 adet follikül mevcuttur çıktı.dr a sorduğumda pko olduğunu söledi ama nette follikül ün başka bi kist olduğu yazıyor.bileniniz varmı acaba follikül nedir.daha önce böle bi sonucu çıkan varmı
tşk ederim.
Aayy sorma hic onu dr dan yana sansimiz gulmedi ki bide beni hic muayneye cagurmadi ilaclari saglik ocagindan yazdir dort ay gunde iki tane kullan hamile klammazsan mayista igneye baslayalim dedi bn bilmiyordum yumurta takibini fln bi arkadasim uyardi simdi baska bi dr a gidicem insallah bakalim hayirlisiCanim sende de mi pco var. Bende dün kllomen kullanmaya başladım günde bir tane. Cuma kontrole gel dedi .yumlarin büyüklüğüne gore catlatma iğnesi yaparız dedi. Sen niye ilk klomenle iğne istemedin. Kendiliğinden catliyor mu yoksa