Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

ümitsizliğe kapılma sakın....eğer farklı bi sorun yoksa biraz geç de olsa anne olabilirsin...
Bi sorun yok çok sukur de insan ister istemez acaba diyor ama Allah tan ümit kesilmez ilacı kullanalım bakalım insallah bizede hayırlı evlatlar nasip olur

Arkadaşlar benim yarın adetimin 19.günü ve doktor progesteron için kan vermemi istedi bu yumurta geliştiğini mi gösterir yoksa çatladığını mı gösterir zaten yumurtlamam bugün ve ovulasyon tuttum muhtemel yumurtlamam yarın olucak düşünüp duruyorum

Slm arkadaşlar siz kilo dediniz kafama takıldı ya benim kilom 65 boyum 1.60 dktr kilo ver demedi hiç bende pcoluyum sizce vermek gerekir mi ?

Yaseminn23 bende bunu merak ediyorum 1.65 boyum 65 kiloyum Dr benimde kilo vermemi söylemedi hatta sordum kilon yok senin dedi. Bilen arkadaşlar Cvp yazabilirmi pko var ama kilolumuyuz pkoya göre

Yaseminn23 bende bunu merak ediyorum 1.65 boyum 65 kiloyum Dr benimde kilo vermemi söylemedi hatta sordum kilon yok senin dedi. Bilen arkadaşlar Cvp yazabilirmi pko var ama kilolumuyuz pkoya göre
ınş bi cvp veren olur ya bana sadece alma dedi dktr kafam karıştı açıkçası

Arkadaşlar benim yarın adetimin 19.günü ve doktor progesteron için kan vermemi istedi bu yumurta geliştiğini mi gösterir yoksa çatladığını mı gösterir zaten yumurtlamam bugün ve ovulasyon tuttum muhtemel yumurtlamam yarın olucak düşünüp duruyorum
Canım progesteron benim doktorum 14. Ve 21. Günlerde istedi. İlki 2.5 çıktı ikincisi 8.5 çıktı ilk ay. İkinci ayda ilki 2.5 ikincisi 37 çıktı. Doktor kendin yumurtlayabiliyorsun ilaç kullanmaya gerek yok dedi.
Yani yumurta çatladıktan sonra yükseliyor değer

Canım progesteron benim doktorum 14. Ve 21. Günlerde istedi. İlki 2.5 çıktı ikincisi 8.5 çıktı ilk ay. İkinci ayda ilki 2.5 ikincisi 37 çıktı. Doktor kendin yumurtlayabiliyorsun ilaç kullanmaya gerek yok dedi.
Yani yumurta çatladıktan sonra yükseliyor değer
Salı günü adetin 23.günü bakalım ne çıkacak canım 19.günü 0.665 çıktı

Kızlar sizin hangi asamada istedi progeston degerini benden istemedi regl 3gunu gidicem sanirim klomen başlıyacak

Ben 3.günü gittim hormon için 19.ve23.günü de progesteron (yumurtlama gerçekleşiyor mu diye bakmak için istedi) zaten gerçekleşiyorsa klomen e gerek kalmıyor

Regl ilacsiz olamiyorum sen oluyomuydun regl olamayincada yumurtlayamam heralde

ben düzenli regl oluyorum pco olduğuma bile ihtimal vermezdim kilo veriyorum kilo ver hamile kalırsın dedi doktor birde kendi kendime yumurtluyormuyum diye bakmak için progesteron istedi inş da öyledir..

Insallah canım benim bakalım benim nasıl olcak hakkimizda hayırlısı olur Insallah Rabbim bize onun yolunda buyutebilecegimiz onum yolunda egitebilecegimiz ona hayırlı kul bize hayırlı evlat verir Insallah hepimize dua ediyorum

ben düzenli regl oluyorum pco olduğuma bile ihtimal vermezdim kilo veriyorum kilo ver hamile kalırsın dedi doktor birde kendi kendime yumurtluyormuyum diye bakmak için progesteron istedi inş da öyledir..
İnş öyledir canım benim nette okuduğum yumurtlama öncesi değer 5 ten küçük oluyormuş yumurtlama sonrası ise 10 dan büyük oluyormuş ama doktorum 8.5 iken de çok güzel kendin yumurtlamışsın dedi.
Ben yumurtlasam da eşimin spermleri henüz duzelmedi sanırım varikosel ameliyatı sonrası...

Kızlar Rabbim şifamızı versin olmazlardan mucize yaratsın yüzümüzü güldürsün, bakalım salı yı iple çekiyorum ama doktora sonucu hemen götüremicem 26 kasıma Yalvar yakar buldum onu da randevu alabildim çook yoğun boşluk yok 10 ve üstü çıksın da şu anki ümidim o.

gittim canım ya morelim bozuldu 5 dk önce internetten baktım sonucum açıklanmış 5.00 çıkmış 10 ve üstü olması lazımdı şimdi ben bugüne kadar yumurtladığımımı düşündüm nasıl tedavi uygulucak ne olcak bu sonuç ne demek bilen varsa aydınlatabilir mi acaba?

Back
X