Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Genelde 3 haftalik düşüklerim oluyor.. En sonki 1.5 aylık.. Bu dilediğini tahliller hakkında bi bilgim yok aydınlatır misin bni

Genelde 3 haftalik düşüklerim oluyor.. En sonki 1.5 aylık.. Bu dilediğini tahliller hakkında bi bilgim yok aydınlatır misin bni
Canım bunlardan bir tanesi eşinle kan veriyorsun ikinizin de genetiğine bakılıyor. Hangi şehirdesin canım? Bulunduğun yerde araştırma Hastanesi varsa oraya git hemen 6 düşüğün olduğunu söyle senden ve eşinden kan alınıyor genetiğinize bakılıyor.
İkincisi de pıhtılaşma var bende demişsin zaten nasıl bilmiyorsun pıhtılaşma testi yapılınca söylenmedi mi sana taşıyıcı mısın hangi gende pıhtılaşma falan? Yoksa yapmadılar mı testleri? Öylesine mi dediler pıhtılaşma vardır diye?
Üçüncüsü de rahim filmi canım. Hsg. Tekrarlayan düşüklerde yapılıyor yine. Sen çekilmedin mi?
Cgh yöntemini biliyor musun tüp bebek yaparken embriyoların kromozomlarına bakılıyor hasta mı sağlıklı mı diye. Ama hem maliyetli hemde yorucu... O yüzden ben Son bir kere daha normal yoldan hamile kalmaya çalışacağım gerçi 8 aydır olmuyor :( pcos var ya yumurta gelişiyor mu falan bilmiyorum hiç. Klomen falan kullanmadım hiç...
Bu ay 15. günde 15 mm yumurta vardı. İnşallah o büyümüş ve çatlamıştır. Elimizden geldiğince değerlendirdik ama inşallah bu ay sağlıkla tutar sağlıkla devamı gelir....

herkese merhaba :) bir kaç aydan beri uyeyım ama anca cesaret edip konuşma actım uzun zamandr yazmak istiyodum ama cesaret edemiyodum çok uzun olucak ama şimdiden zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim:) ben ilk ergenlik çağımda gördüğüm regliden baska adet görmedim:KK43: birsürü doktorlara gittik en basta kimse bişey demedi zaten sülalede olan bitek benim bu rahatsızlıkta olan tabi yasım o zamanlar küçük oldugu için hap vermediler 19 yaşıma geldiğimde kontrol hapları içipte adetim geliodu bıraknca gelmiyodu pcosun dedi bi doktor sonrada bu yaşıma kadar doktor doktor gezdim ve hiç bi doktor insülin direncin var onun için insülin direnci hapı kullanman gerekir demedi şuan ıkı senelik evliyim bebişimiz olsun çok istiyoruz:)) ama pco olduğu için olmuyo zaten insülin direnci tadavime bir sene oluo başlayalı glifor binlik sabah akşam içiyorum 65 kiloya düştüm 85 kiloydum ama 65ten şuan 72 oldum arada içiyorum gliforo çünkü çok kötü mide bulantısı yapıo bana bide moralim çok bozuluo doktora gittim yazn her dediğini yaptım tarlusaldı klomendi falan her verdiği seyi eksiksiz yaptım ümitlendirdi beni 65 kiloyken oldu bunlar üç ayda kendiliğinden ilk defa adetim geldi ama olmadı bi türlü kalamadım hamile :KK43:( benden sonra evlenenlerin çocukları oldu büyüdü bile kocam arada beni suçlayıcı konuşmalar yapıo moralim dahada alt üst oluo:KK43:(( bide bunun üstüne liseden yakın arkadasm benden sonra evlenenlerden o ilk çocuğunu doğurdu bu şubatta 1 yaşına gircek zaten ona hamile kalmadan once 89 kiloydu neyse yanlışlıkla gene hamile kalmıs şuan 7 8 haftalık hamile daha ilk bebeği bir yaşına girmedi ikincisine hamile allah analı babalı büyütsün saglıklı sıhhatli ona bisey demiyorum ama bana bilo ne kadar çok hamile kalmak istediğimi ona ramen gerçi o anki psikolojisi nasldı bilemicem ama benden çocuk nasıl düşürülür diye arastırma yapmamı istedi tabi benm iyice morallerim sıfıra indi yani napcagımı bilmiyorum bu rahatsızlıgı olanlar tadavi olanlar varsa yardım edermisnz izmirde oturuyorum ocak ayının sonuna dogru doktora gidicem bi önerisi olan varsa bu konuda yardım edermisinz ailemde kimsede olmadıgı için bu tarz rahatszlık kimse yardım etmio kendi çabamla bişeyler yapmaya calışıyorum en sonki doktorum rahim filmide cektirtti sol fallop hafif tıkalıymıs şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. biraz uzun ve karık anlattım kurubakmayın :)

Canım bunlardan bir tanesi eşinle kan veriyorsun ikinizin de genetiğine bakılıyor. Hangi şehirdesin canım? Bulunduğun yerde araştırma Hastanesi varsa oraya git hemen 6 düşüğün olduğunu söyle senden ve eşinden kan alınıyor genetiğinize bakılıyor.
İkincisi de pıhtılaşma var bende demişsin zaten nasıl bilmiyorsun pıhtılaşma testi yapılınca söylenmedi mi sana taşıyıcı mısın hangi gende pıhtılaşma falan? Yoksa yapmadılar mı testleri? Öylesine mi dediler pıhtılaşma vardır diye?
Üçüncüsü de rahim filmi canım. Hsg. Tekrarlayan düşüklerde yapılıyor yine. Sen çekilmedin mi?
Cgh yöntemini biliyor musun tüp bebek yaparken embriyoların kromozomlarına bakılıyor hasta mı sağlıklı mı diye. Ama hem maliyetli hemde yorucu... O yüzden ben Son bir kere daha normal yoldan hamile kalmaya çalışacağım gerçi 8 aydır olmuyor :KK43: pcos var ya yumurta gelişiyor mu falan bilmiyorum hiç. Klomen falan kullanmadım hiç...
Bu ay 15. günde 15 mm yumurta vardı. İnşallah o büyümüş ve çatlamıştır. Elimizden geldiğince değerlendirdik ama inşallah bu ay sağlıkla tutar sağlıkla devamı gelir....
Kizlar herkese selam banada pcolusun dediler kocamdanda sperm testi istendi onun değerleri düşük çıktı falan derken benden rahim filmi istediler cektirmedim. Öncelikle sogan kuru yaptım yemeklerin yanına sogan dograyip üzerine sumak atıp yedim daha sonra incir kuru bu aşamada da haftada bir hamama gittim enson neo penotren forte diye bi fitil kullandım iltihap akinti vs için bunları düzenli yaptım ve inancım tamdi duami ettim buarada 2.5 yıllık evliyim ve ikiyildir bebek istiodum bunları düzenli yaptım kullanmam bittikten sonra rabbim nasiip etti hamile kaldım su an 4.5 aylık hamileyimbunları yapmadAn önce doktorum bana bidaki ay gel aşılama yapalım dedi . gel dedigi ay hamileydim doktorlar hrmen ilaca yonlendiriyo cok kullandim cok yiprandim .Bende çok ilaç kullandım çok zorlu bi süreç allah herkesin yardimcisi olsun sadece rahat olun kasmayin

pko teşhisi konulanlardan biri de benim. Ama hormonlarımda falan hiçbir sıkıntım yok.
sadece kilodan ve insülin direnci yüksekliğinden glifor kullanıyorum günde iki tane. bu ay da klomen ve çtlatma iğnesiyle ikinci ayım. beklemedeyim.
Allah isteyen herkese versin :(

2 aydir yumurta yok inofolik kullandigim halde bende her ay yumurtluyorum zannediyodum adetlerim cok duzenli asiri kilomda yok agla agla nereye kadar kimseye bisey anlatama sadece buraya kkya yaziyorum sorular soruyorum kimse cevap yazmiyor ama olsun icimi bosaltiyorum buraya

canım bende pko var, evlendiğim zamandan itibaren korunmadık, evliliğimizin ikinci yılına yaklaşırken ufak bir tedavi görmem gerekti, çok şükür şimdilik her şey yolunda. bana en büyük umut Rabbimin rahmetine olan inancım oldu. sonra da kadınlar kulübünde, pkolu olup çocuk-çocuklar büyüten anneler umut oldu.

selam cnm tebrık ederım senı.bende pkoyum.nası bır tedavı gecırdın anlatır mısın?adetlerın duzenlımı mesela?ilaçsız kendı kendıne regl olabılıyo musun?

Dün gebelik testi yaptım sancim cok olduğu için.. Yine düşükle sonlanmasın DİE. Sonuç 19.35 çıktı. Daha küçük ama gebelik var dediler. Yarın bi daha kan vercem.. Sizde bu değer hiç çıktı mi

Dün gebelik testi yaptım sancim cok olduğu için.. Yine düşükle sonlanmasın DİE. Sonuç 19.35 çıktı. Daha küçük ama gebelik var dediler. Yarın bi daha kan vercem.. Sizde bu değer hiç çıktı mi

Canım iki günde iki kat artması gerekiyor iki günde bir ölçtürürsün inşallah sağlıkla yükselir.

Ne güzel haber. Yenidir daha canım inşaallah takip ettir değerini. 2 günde bir 2 kat olur inşaallah. Rabbim kat kat artan değerler versin. İnşaallah bu sefer kucağına almayi nasip etsin sağlıcakla. Ferah tut içini dikkat et kendine.

İnşallah ya... Yaşım daha 25 ama 6 düşük yaptım yeri gedi isyan bile ettim.. Ama anladm ki ne gelirse allah dan... Ama allah da bilior ne kadar çok istdigimi

İnşallah ya... Yaşım daha 25 ama 6 düşük yaptım yeri gedi isyan bile ettim.. Ama anladm ki ne gelirse allah dan... Ama allah da bilior ne kadar çok istdigimi
Rabbim aynı acıları vermesin tekrar tevekkül vakti canım. Rabbim gönlündekini versin inşaallah. Ağrılar için birsry diyemeyeceğim doktorunla gorus istersen. Herkeste farklı çünkü bir kadının iki farklı gebeliği bile birbirini tutmuyor .

selam cnm tebrık ederım senı.bende pkoyum.nası bır tedavı gecırdın anlatır mısın?adetlerın duzenlımı mesela?ilaçsız kendı kendıne regl olabılıyo musun?
evlendikten sonra iki üç ay adet olamadığım da oldu canım. doğal yollarla atlatmaya çalıştım ama onda da ben düzenli devam etmedim.gecikmelerim yine oluyordu adetlerim düzenli sayılmazdı yani. tedavi görmekte de acele etmedim sadece korunmuyordum. doktora gittiğimde klomenle başladı, ilk kullanmamda ilaç hiç yaramadı sürekli kanamam oldu, ikinci kullanmamda yumurta oluştu gebelik olmadı, üçüncüde de bebeği öğrendik çok şükür. eğer üçüncüde olmazsa rahim filmi çekilecekti yumurta oluşmasına rağmen neden olmuyor diye ama gerek kalmadı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, iki yıl olmamıştı benim hiç korunmadığım halde.

[QUOTlolita555, post: 44325477, member: 666567"]selam cnm tebrık ederım senı.bende pkoyum.nası bır tedavı gecırdın anlatır mısın?adetlerın duzenlımı mesela?ilaçsız kendı kendıne regl olabılıyo musun?[/QUOTE]
Bn 2 yil tedavi gordm çok gebeliğin oldu ama hepsi düştü.. Smdu 2 ay Diane 35 kullandm snra doktor bırak dedi. Bnmde belli dgl aslnda gebeigim.. Daha küçük.. Bel buda düşer.. Umutlanmak istmiorum

evlendikten sonra iki üç ay adet olamadığım da oldu canım. doğal yollarla atlatmaya çalıştım ama onda da ben düzenli devam etmedim.gecikmelerim yine oluyordu adetlerim düzenli sayılmazdı yani. tedavi görmekte de acele etmedim sadece korunmuyordum. doktora gittiğimde klomenle başladı, ilk kullanmamda ilaç hiç yaramadı sürekli kanamam oldu, ikinci kullanmamda yumurta oluştu gebelik olmadı, üçüncüde de bebeği öğrendik çok şükür. eğer üçüncüde olmazsa rahim filmi çekilecekti yumurta oluşmasına rağmen neden olmuyor diye ama gerek kalmadı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, iki yıl olmamıştı benim hiç korunmadığım halde.

Allah kucagına almayı nasıb etsın cnm.bende klomen kullandım ama hıc buyutmedı.dırenc gosterdı yumoslarım.bızde 1 yıldır korunmuyoruz.bıkere asılama oldum nasıb olmadı.bırazda doktorum ılgısızdı.belkı olur dedık ama olmadı.şimdi yenı bı doktora bsladım.cumartesı hsg cekıldım:( iyiıkı nasıb olmus sana yasamadın o acıyı.pekı kandakı hormonların nasıldı cnm senın?insülin dırencın cıktımı?

Daha alıp almayacagim belli dgl ki ama.. :( gebeliklerimde insulin kullandım hep şeker cikiodu bnde.. Bu sefer bakalm nasl olck

Back
X