Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha önce de çok yazdım. Ben de klomen kullandım. İlk ay 2 yumurta gelişti. 2. ay karbonditratı tamamen hayatımdan çıkardım,günde sadece iki kaşık yulaf kepeğini yoğurda katıp yiyordum, o da kabız olmamak için. Yani tüm süt ürünleri, et ürünleri, sebze yemekleri ve salataları yedim. unlu şeyleri, patates gibi karbonhidratlı sebzeleri bıraktım. ve tabii insülin direnci ilacını düzenli kullandım. Sonunda 10 taneye yakın yumurtam gelişti. Sana verebileceğim tavsiye bu.Arkadaşlar bende 4ay klomen +çatlatma igmesi kullandim sonuç almadim hsg cekildim tüpler acık fakat rahim hafif saga dönük dedi ama gebelige engel deil dedi bende biraz ara vermek istiyorum doktora gitmeyip sogan kürü yapip sonra aslan pencesi ve civanpercemi kürleri yapmak istiyorum bana bi yol gösterecek biri ariyorum
Canim glukofen ve inofolic ayni anda mi verdi ? Nasil kullaniyorsun ? Bana doktr glukofen verdi bende kendim inofolic aldm ama ikisini ayni anda kullanmaya cesart edemedim yumurtlama zamanimda gectigi icn bir dahaki ay kullanirim dedim. Sen nasil kullaniyorsn gunde kac tanr ?
Merhaba kızlar ya bişey soylicem ben de glucophane başladım dördüncü gün ama dayanamıyorum mide bulantisina bide klomen kullanıyorum ikisi birlikte olunca mi bu kadar kötü oldu kikullansaydın cnm keske.aynen bende glukofen ve ınofolıc combı kullanıom suan aynı anda.
Berbat beraber kullanıyorum insülin ilacı ile inofolic. Bi dr soğan kürü yapıyorum. Hiçbir sorun hissetmiyorum.kullansaydın cnm keske.aynen bende glukofen ve ınofolıc combı kullanıom suan aynı anda.
Bence sen glucophane bir hafta günde 1 taneyi yarım yarım sabah akşam iç. Sonraki hafta çıkarırsın 2 ye. Ağır gelmiş olabilirMerhaba kızlar ya bişey soylicem ben de glucophane başladım dördüncü gün ama dayanamıyorum mide bulantisina bide klomen kullanıyorum ikisi birlikte olunca mi bu kadar kötü oldu ki![]()
Doktora sordm ben bu ilaci veriyorm dedi sadece glukofeni yani inofolicde kullanabilirsin demedi bende hasta olayim oyle kullanirim dedim ama keske kullansaydmkullansaydın cnm keske.aynen bende glukofen ve ınofolıc combı kullanıom suan aynı anda.
Doktora sordm ben bu ilaci veriyorm dedi sadece glukofeni yani inofolicde kullanabilirsin demedi bende hasta olayim oyle kullanirim dedim ama keske kullansaydm
Be
Berbat beraber kullanıyorum insülin ilacı ile inofolic. Bi dr soğan kürü yapıyorum. Hiçbir sorun hissetmiyorum.
Merhaba kızlar ya bişey soylicem ben de glucophane başladım dördüncü gün ama dayanamıyorum mide bulantisina bide klomen kullanıyorum ikisi birlikte olunca mi bu kadar kötü oldu ki![]()
Evet canım pkoyum 850 mg sabah akşam bu sabah almadım rahat bi gün geçirmek istedim dayanilacak gibi değildi amaSakin brakma cnm.dayancaz.alisiyomus bunye.bnde berbat ishal oluyorum ama napiim.icmek gerek.sendemj pkosun?kac mg aliyosun seker hapini gunde kac defa
Evet canım pkoyum 850 mg sabah akşam bu sabah almadım rahat bi gün geçirmek istedim dayanilacak gibi değildi ama
İshal ve mide bulantisi normalmis canim doktor soyledi bana daBende sanki ishal yapti seker hapi cnm ya ;(glukofen 1000mg iciom sabah aksam tok
İshal ve mide bulantisi normalmis canim doktor soyledi bana da
Benimki 850mg :) daha yarim kullandigim icin cok bi etkisi olmadi bakalim butun kullanmaya baslayinca ne olcak :)Aynen banada oyle dedi cnm.ben bide sabah aksam 1000mg iciom;(
Benimki günde 1 diaformin adı da ilacın Çok şükür hiç sıkıntı çekmedim. 3 ayı geçti 100lü kutu bitti resmen.Bende sanki ishal yapti seker hapi cnm ya ;(glukofen 1000mg iciom sabah aksam tok
Canım alsam da o kadar kusuyorum ki su yutamadim kötü oldum aç susuz kaldı bünyem amaBence hemen al cnm.senin gene iyimis benim 1000mg sabah aksam
Eziyet etme kendine yarım yarım iç ilk hafta. Benim doktor öyle dedi dokunursa yarım doz ile başla 1 hafta sonra artır dedi.Canım alsam da o kadar kusuyorum ki su yutamadim kötü oldum aç susuz kaldı bünyem ama![]()
Dün yarım içmiştim canım hiç fark etmediEziyet etme kendine yarım yarım iç ilk hafta. Benim doktor öyle dedi dokunursa yarım doz ile başla 1 hafta sonra artır dedi.