İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım tebriklerBsey srblrmiyim
Aynen biz elimizden geleni yapalimda eger hayirlisiysa yuce rappim verir zamani glinceOlsun biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakalım. İsteyen herkesin güzel haberi alması dileğiyle...
Öncelikle hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Bende de pko var 10 aydır evliyim ve olmdi bebeğimiz. Geçen yıl klomen kullandım catlatma iğnesi de oldum ama adet oldum.simdi 4. Gundeyim.bu ay ramazan dolayısıyla klomen icmeyecem. Bitkisel birşeyler yapayım dedim. C.percemi asln pençesi ve hayıt tohumu karıştırıp iceyim diyorum. Su brdagiyla mi içtin sen .bazı yerlerde fincan bardağı ile söyleniyor ama.fazla içip zararı olsun istemiyorumKızlar ben 6 yıllık evliyim. Son 1 sene 4 aydır korunmuyordum. Kilolu da değilim. Adetlerim düzensiz sayılmaz. Bu süre zarfında çocuk olmayinca doktora gittim. Doktor bakar bakmaz pko görüntüsü var. Adetin üçüncü günü kan ver dedi. Ve sonuç kesinlesti. Ben şok oldum. Çok büyük bir hastalık sandım. Ağladım sürekli. 1 sene dolduğu için doktor fsh, amh yani yumurta rezervime baktı önce. 32 yaşındayım. Allahtan onlar mükemmel çıktı. Esimden de sperm testi istedi. O da normal çıktı. Sanırım artık ilaç tedavisine başlayacaktı. Olmazsa asilama, olmazsa tüp bebek... Ben biraz umutsuz olmuştum nedense. Doktor bana önümüzdeki ay adet olduğunda rahim filmi de cektir. Işimizi sağlama alalım dedi. Onun için randevu da almıştım. Bu arada araya 15 tatil gidiyordu. Ablam dedi gel memlekette gidelim. Bilet aldık. Nasıl olsa tedavisiz hamile kalamiyorum diye silmistim aklımdan. Evde otururken ibrahim Saraçoğlunu dinlemistim. Pko hastalığı olanlara hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemini sabah akşam karıştırıp icmelerini oneriyordu. Ben adet bitince aktar aktar gezip bunları aldım. Sanırım çok yararlı ki. Aktarda ucu karistirilmis halde pakette satiliyordu. Dedim ver 1 paket. Bitince yenisini alırım. 3 ay içerim felan düşünüyordum. Samsuna gittik geldik. Ama 20 gün felan içtim. Halen içiyordum. Adetim 3 gün geçmişti. 1 sene 4 ay aynı manzarayla karsilacagim için test yapmak istemedim ama dayanamadım. Damlatir damlatmaz iki koyu çift çizgi anında belirdi. Ağlamaktan konusamiyordum. Eşimi aradım. Şok oldu. Bu ay belki 1 kere birliktelik olmuştu. Ama diğer aylar hep hesapla yaptigimiz için belki olmuyordu.
Canlar ben 20 haftalik bir kız bebeğe hamileyim. Pkolular hamile kalamaz diye birşey yok. Yüzde 99u kaliyor.
Ben yaptığım çayı yazayım. Prof. Ibrahim Saraçoğlunu dinlemistim.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi ve civan perçemi karisimini alıp her sabah ve akşam kaynamis suya 1 tatlı kasigi atıp 10 dakika bekledikten sonra içtim. Tok karnına için diyordu. Adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar içtim. Şunu söyleyeyim ucu aynı pakette yoksa ucunden alın ve bir pakette karıştırın.
Ben nasıl olsa zararı olmaz, deneyeyim dedim. Şiddetle tavsiye ederim. Tedavi için gittiğim ay hamile kalmışım. Ol diyen Allah ama bunun da etkisinin olduğuna inanıyorum.
Darısı başımıza benimde tedavim tekrar başlayacak bu ay çatlama iğnesi kullanalım dedi dr yok dedimKızlar ben 6 yıllık evliyim. Son 1 sene 4 aydır korunmuyordum. Kilolu da değilim. Adetlerim düzensiz sayılmaz. Bu süre zarfında çocuk olmayinca doktora gittim. Doktor bakar bakmaz pko görüntüsü var. Adetin üçüncü günü kan ver dedi. Ve sonuç kesinlesti. Ben şok oldum. Çok büyük bir hastalık sandım. Ağladım sürekli. 1 sene dolduğu için doktor fsh, amh yani yumurta rezervime baktı önce. 32 yaşındayım. Allahtan onlar mükemmel çıktı. Esimden de sperm testi istedi. O da normal çıktı. Sanırım artık ilaç tedavisine başlayacaktı. Olmazsa asilama, olmazsa tüp bebek... Ben biraz umutsuz olmuştum nedense. Doktor bana önümüzdeki ay adet olduğunda rahim filmi de cektir. Işimizi sağlama alalım dedi. Onun için randevu da almıştım. Bu arada araya 15 tatil gidiyordu. Ablam dedi gel memlekette gidelim. Bilet aldık. Nasıl olsa tedavisiz hamile kalamiyorum diye silmistim aklımdan. Evde otururken ibrahim Saraçoğlunu dinlemistim. Pko hastalığı olanlara hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemini sabah akşam karıştırıp icmelerini oneriyordu. Ben adet bitince aktar aktar gezip bunları aldım. Sanırım çok yararlı ki. Aktarda ucu karistirilmis halde pakette satiliyordu. Dedim ver 1 paket. Bitince yenisini alırım. 3 ay içerim felan düşünüyordum. Samsuna gittik geldik. Ama 20 gün felan içtim. Halen içiyordum. Adetim 3 gün geçmişti. 1 sene 4 ay aynı manzarayla karsilacagim için test yapmak istemedim ama dayanamadım. Damlatir damlatmaz iki koyu çift çizgi anında belirdi. Ağlamaktan konusamiyordum. Eşimi aradım. Şok oldu. Bu ay belki 1 kere birliktelik olmuştu. Ama diğer aylar hep hesapla yaptigimiz için belki olmuyordu.
Canlar ben 20 haftalik bir kız bebeğe hamileyim. Pkolular hamile kalamaz diye birşey yok. Yüzde 99u kaliyor.
Ben yaptığım çayı yazayım. Prof. Ibrahim Saraçoğlunu dinlemistim.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi ve civan perçemi karisimini alıp her sabah ve akşam kaynamis suya 1 tatlı kasigi atıp 10 dakika bekledikten sonra içtim. Tok karnına için diyordu. Adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar içtim. Şunu söyleyeyim ucu aynı pakette yoksa ucunden alın ve bir pakette karıştırın.
Ben nasıl olsa zararı olmaz, deneyeyim dedim. Şiddetle tavsiye ederim. Tedavi için gittiğim ay hamile kalmışım. Ol diyen Allah ama bunun da etkisinin olduğuna inanıyorum.
Adetin geçtiyse ckarİyi günler.. uzun zamandır kontrol ediyorum sayfayı ve bilgilerinize ihtiyacım var. Geçen histeroskopi yani rahim bozukluğundan dolyi ameliyat oldm ve spiral takildi. bu ayın 18 inde spiralim çıkartıldı eşimle ilişkiye girdik. Bu sabah baş dönmesi ve mide bulantısı yasadm. Test yapmaktan cekiniyorm pozitif çık.az DİE. Sizce test yapsam sonuç alablir miym acil cvp lutfn
Dha ckmayablirAdet trihim ayın 4 u
İnş cnm ya sncunu bzmle paYlaş. Duaların seninle :)Kan verdim şimdi 1 saate alacm snucu bakalm artk.. dua edin nolur
Amin bnde 4senedr bkliyorumYarım saat kaldıallahimim cumlemizin yardımcısı olsn çok korkuyorm
Ewd cnm ne oldu test sncuAllah yardımcımız olsn.. o kadar operasyon geçirdim ki anlatamam. Allah büyük vardr bi hikmeti demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?