merhaba,
ben yeni katıldım aranıza. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. bende evliğimin 6.cı ayında pko tespit edildi. ilk olarak klomenle tedavi edilmeye çalışıldı, fakat yumurtalarda büyüme olmadı. taşınıcağımızdan dolayı 6 aydan sonra tedaviyi bıraktım ve doğumkontrol hapına başladım en azından adet olayım diye. 3 ay önce hapı bıraktım ve düzenli olarak adet olmaya başladım hapsız. yine gebelik yoktekrar doktora gitmeye başladım hormon testinden sonra testesteron ve başka bi değerim yüksek olduğunu söyledi doktor ve iğne tedavisine başlıycağımızı söyledi.
şimdi adet olmammı bekliyorum da ama kafamda bi srü soru işareti kaldı, iğne tedavisi nasıl oluyor hiç olumlu yanıt alan oldu mu aranızda? bide rapor çıkartacağımızı söyledi doktor, nasıl çıkartıcağım bu raporu? bide iğne tedavisi kaç para tutar?
canım geçmiş olsun.bende doğum kontrol hapı kullandım hep belirli bi zaman düzene sokuyor sonra yine aynı.hamile kalmadan önce doğum kont.hapı almıştım doktora sormadan eczaneden.sonra doktora danışayım dedim oda bana sen bebek istiyorsun niye d.k.h içiyorsun dedi.bana cyclo-progynova yazdı hem adetlerini düzenler hemde hormon takviyesi dedi.2 kutu içtim bıraktım üstüne hamile kaldım.7 yıl sonra geldi bebişimiz.belki önceki sayfada yazmışımdır bakmadım ama yeniden yazayım dedim.rapora gelince gittiğin hast.çıkarıyorlar sonra eczaneye götürüp ilaçlarını alıyorsun.fiyatları şehirlere göre değişiyor en fazla 250 civarında tutar.biz en son 1 yıl önce 150 gibi almıştık.şimdiki fiyatları bilmiyorum tam net.işallah iğneye gerek kalmadan hamile kalırsını.