Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Rabbim hiçbirimizin ellerini boş çevirmesin bazen diyorumki muhakkak bir sebebi vardır vardır bundada bir hayır diyorum bazende ya niye demekten kendimi alamıyorum rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin isyan etmeyeyim ne olur

Herkese merhaba arkadaşalar
ben 30 yaşındayım ve tam 17 yaşımdan berı bu pko tedavisi yapılıyor. Ilk 17 yaşında başladım adet olduğum zamanlar şiddetli ve ağrılı tam 10 gün oluyordum.olmadımıda 5-6 ay olmuyordu 1 yıl böyle devam etti en sonunda doktora gittim hemde kaç doktora biri kanser hücreleri diğeri pko olduğu kanısına vardı bana diana 35 ile tedavi başladı tam 2,5 yıl ha birde doktor senın çocuğun olmaz dedi bana , tek yumurtalık vardı yumurtalığımın bırı ana rahmın arkasında imiş oyle olduğu için biri işlev görmüyor dedi bende doktora sen allahın işine karışma dedim ve çıktım .tam 2,5 yıl tedavi gördüm her ay kontrol 4 ayda bi hormon testleri yapılıyordu hapı kullandığım dönemler herşey normaldi adetler düzeldi kılo artışı oldu ama kıloyu hiç takmadım sonra tedavi bitti doktor dedi herşey normal dedi bende bunda sonra sporla aldığım kıloları verdim.ama tam 4 ay sonra sıkıntılar yıne başladı adet gelmemeye başladı gelınce ağrılar başladı sinirlendim doktora gitmicem dedim ama annem benı zorla yıne götürdü aynı tedavi başlıca dedi ben kabul etmedim çıktım gittim 21 yaşında evlendim hiç korunmadım tam 5 ay sonra hamıle kaldım şimdi 8 yaşında bir oğlum var.ama hamılelığim baya zordu ama tabıkı ogunler geride kaldı.ha pko geçtımı nerde hala adet düzensiliği sürüyor haplardan bıktım artık inatla kullanmıcam diyorum tam 3 yıldırda sivilce ile mücadele ettim 9 ay roucutan tedavi gördüm 3 ay sonra yıne suratım berbat en sonuda bucakta kı kadın doğum dr.alı fuata gittim.şimdiye kadar gittiğim doktorlar bana bunu demedi dr testlerimi görünce bana ilk testlere göre evlımısın dedi bende evet dedim senın çocuğun olmaz dedi bende dedım kı benım 7 yaşında oğlum var dedim.doktor şaşırdı çunku bu testlere göre %90 dedi tedavi ile bebek sahibi olur dediler sivilce içinde ne ilaç kullanırsan kullan dedi zor geçmez dedi dediği gibide geçmıyor size diyeceğim bebek için allahtan umıt kesilmez

Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli Pcos luyum. 1,5 yıldır tedavi görüyordum. Bir gün bu foruma hamileyim yazacağımı hayal bile edemezdim. Ama hamileyim. Kendim bile inanamıyorum. Tedaviye ilk olarak Glukofen 850 ile başladık. olmayınca Klomen + Pregynl le devam ettik. Ama sonuç vermedi. Dr um tarafından yanlış yönlendirildiğime inandım ve drumu değiştirdim. ıyi ki değiştirmişim. Gonal F ile low dose step up tedavisi uyguladı dr um. ve 1 aylık tedavi sonrasında Allaha çok şükür hamileyim. Bizim hastalığımızda kesinlikle dr çok ama çok önemli. Allah kimseye bebek özlemi vermesin, tüm isteyenler inşallah bir an önce bebişlerine kavuşsun, hamilelerde hayırlısıyla kucaklarına aldıkları günü görsünler

slm kızlar once uzulmeyın bende 17yasından berı pco luyum suan 27 yasındayım ve 4aylık oğlum var durun hatta aglıyo yazacam

geldım bende 17 yasından berı pco luyum ah ah neler cektım ama sızde benım gıbısınız öncelıkle drt etmeyın tabı benımde gıtmedıgım dr kalmadı nıyesını sızde bılyorsunuz esımle evlendıkten sonra bebek ıstıyoruz tabı 26 yasında evlendım bıraz kartlastık:) hemen bebek ıstıyoruz tabı ben sorumunumu bılyırom esımede anlattım bırlıkte basladık dr arastırmaya şimdi tek elle yazacam hatalar olursa kusara bakmayın nerelere nerelere gıttım hepsı tup bebek dıyo kımı dogum kontrol hapı hapı verıyor kımı rahım fılmı cektır dıyo bırgun tuzlada oturuyorum burdakı bır özel hast gıttım oay adet olmamıstım dr anlattım sorunumu ve bana klome ve adet sokturucu ıkaclar verdı eczanede ılaclarımı aldım

eve gelınce baktım bebe aspirını cıktı bırde içinden gunde ıkıtane ıcın dıyo dr yazdıysa vardır bır bıldıgı deyıp içmeye basladım tabı buarada dr tup bebek çin tavsıye edebılecegınız mrkz varmı dıye bana anadolusaglık mrkz prof dr aydın beyı tavsıye ettı hatta bana ücretsız bır gorusmede ayarladı ha buara ılk gorusmeler ucretsız bır cok mrkzde isteyenn arkdaslra telını fılanda özelden msj atarsa verırım
ve ben basladım içmeye hapları adet sokturucumu içiyorun adet oldum oara sehır dısına cıkınca klomemı kullanamadım sadece bebe aspırınını kullanıyorum gunde ıkıtane bır seferde alıyorum
mayısta adet oldum hazıranda klomenı kullancam va rahım fılmı cektırcem dıye beklıyom hazıran ayı oldu ben adet olcam dıye beklıyom yıne yok offff offff
buarda 10kılo fılanda aldım dr gıttım yıne adet sokturucu yazsın dıye ultrasona koydu ve hamılesın dedı ınanamadım yok canım fılan dedım ama gercektı ha burada prof dr aydın beye bebe aspirınını sordum aspırının içinde bır etken madde varmıs şimdı adı aklımda degışl oğlumdan fırsat olunca bakıp yazacam
omadde pco lularda yumurtlamaya yardımcı oluyormus aklınızda olsun kullanın gunde ıkıtane
prof dr dedıkı ılk hamılekaldıktan sonra ıkıncı bebek için 2yıl içinde yap yoksa pco yıne adet duzensızlıgı yapacak suan oğlum 4aylık ben daha bır kez adet oldum korunmuyorum ıkıncı bebkete olsun dıyom korkmayın kızlar mutlaka olur yaradan yar ve yardımcınız olsun daha detaylı anlatmak sıtedıgım okadar cpk sey vardı ama oğlum durmuyor bıraz yuzeysel oldu inşallah en kısa zamanda detaylı yazarım

moralınızı yuksek tutun hepınızı optum allahım enkısa zamanda hepınıze evlatlar versın hatta cifter cifter basınızı kasımaya vaktınız olmasınÇ:)

Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli Pcos luyum. 1,5 yıldır tedavi görüyordum. Bir gün bu foruma hamileyim yazacağımı hayal bile edemezdim. Ama hamileyim. Kendim bile inanamıyorum. Tedaviye ilk olarak Glukofen 850 ile başladık. olmayınca Klomen + Pregynl le devam ettik. Ama sonuç vermedi. Dr um tarafından yanlış yönlendirildiğime inandım ve drumu değiştirdim. İyi ki değiştirmişim. Gonal F ile low dose step up tedavisi uyguladı dr um. ve 1 aylık tedavi sonrasında Allaha çok şükür hamileyim. Bizim hastalığımızda kesinlikle dr çok ama çok önemli. Allah kimseye bebek özlemi vermesin, tüm isteyenler inşallah bir an önce bebişlerine kavuşsun, hamilelerde hayırlısıyla kucaklarına aldıkları günü görsünler

aacanım negüzel allah size bagışlasın darısıda bizlere.bendede pko var bende glukofen kullanıyorum 6 aylık evliyim çok korkuyodum çocugum olmaz diye inşşlah bizimde olur sogan kürüne başladım allahtan ümit kesilmez.:ecrin_bebek:

pcos rahatsızlığım var bu ay soğan kürünü denedim bana dua edin kızlar benimde bebişim olsun :(

canım bende pkluyum ve sogan kürünü kullanıyorum şimdi sen faydasını gördünmü kürün?inşllh bebeklerimiz olur canımopuyorumnanaktan

eve gelınce baktım bebe aspirını cıktı bırde içinden gunde ıkıtane ıcın dıyo dr yazdıysa vardır bır bıldıgı deyıp içmeye basladım tabı buarada dr tup bebek çin tavsıye edebılecegınız mrkz varmı dıye bana anadolusaglık mrkz prof dr aydın beyı tavsıye ettı hatta bana ücretsız bır gorusmede ayarladı ha buara ılk gorusmeler ucretsız bır cok mrkzde isteyenn arkdaslra telını fılanda özelden msj atarsa verırım
ve ben basladım içmeye hapları adet sokturucumu içiyorun adet oldum oara sehır dısına cıkınca klomemı kullanamadım sadece bebe aspırınını kullanıyorum gunde ıkıtane bır seferde alıyorum
mayısta adet oldum hazıranda klomenı kullancam va rahım fılmı cektırcem dıye beklıyom hazıran ayı oldu ben adet olcam dıye beklıyom yıne yok offff offff
buarda 10kılo fılanda aldım dr gıttım yıne adet sokturucu yazsın dıye ultrasona koydu ve hamılesın dedı ınanamadım yok canım fılan dedım ama gercektı ha burada prof dr aydın beye bebe aspirınını sordum aspırının içinde bır etken madde varmıs şimdı adı aklımda degışl oğlumdan fırsat olunca bakıp yazacam
omadde pco lularda yumurtlamaya yardımcı oluyormus aklınızda olsun kullanın gunde ıkıtane
prof dr dedıkı ılk hamılekaldıktan sonra ıkıncı bebek için 2yıl içinde yap yoksa pco yıne adet duzensızlıgı yapacak suan oğlum 4aylık ben daha bır kez adet oldum korunmuyorum ıkıncı bebkete olsun dıyom korkmayın kızlar mutlaka olur yaradan yar ve yardımcınız olsun daha detaylı anlatmak sıtedıgım okadar cpk sey vardı ama oğlum durmuyor bıraz yuzeysel oldu inşallah en kısa zamanda detaylı yazarım

inşllh canım allah bebeginide size bagışlasın inşllh bizdeo duyguyu yaşarız.bende biraz kiloda var oda sorun olurmu acaba?bende 27 yaşındayım 6 aylık evliyim.fakülteye gittik bize 1 yıl bekleyin egr hamile kalamıyosanız tedaviye başlarız dediler.ben adet düzenleyici içmiyorum şuan o çünkü hamileligi engelliyormuş.bak ben bu asprin olayını bilmiyordum sadece adet olmak için kanı sulandırıyomuş onu duymuştum.glupogen kullanıyorum şeker ilacı.şuanda sogan kürü yapıyorum kendim sence bekleyimmi yoksa gidimmi tekrardan doktora 3 aydırda adet olmadım test yaptım negatif çktı canım fikrini paylaşabilirsinopuyorumnanaktan

esıme kecıboynuzu ve kendımde bol bol gunde bır yemek kasıgı yedık badem fındık cevız kuru üzüm ben cıpşlerı cok severdım onlardan uazk durmak içinde bunları yedık faa buarda bakın aklıma cok guzel bırseyde geldı

yumurtlama gunlerı testlerı var ovulasyon testlerı bende aldım ama kullanmak nasıp olmadı o ay kullancaktım ama hamniş olmusum

ovulasyon testınde cok yakınşlarım hamiş kaldı ne işe yarar hangı gun yumurtladıgını ogrenırsın ve ogunlerde daha cok calısarak:) sız anladınız :) hamıle kalma sansınızı artırır nende o seker haplarını aldım ama kullanmak nasıp olmadı hepsıne o ay baslayacaktım yanı hazıranda baslıyordu tedavım ben mayısta hamiş kalımısım

merhaba başlığı okuyunca bende yazmak istedim
bende kısmen pkoluyum kısmen diyorum çünkü adetlerim çok dengesiz degil
benimkisi kilodan oluyor ama neticede pko tanısı kondu bende

7 ay denedik olmadı 2. çatlama ignemden sonra mucizlerim oldu 2 tane ogluşum var şimdi 18 aylıklarr

darısı sizlere

negüzel canım allah size bagışlasın bende pkloyum ve kilo bendede var doktorda kiloda verin demişti işte glupogen kullanıyorum sogan kürü yapıyorum işllh ben ve tüm bebek özlemi çekenler o duyguyu yaşarlar canım.nekadar tedavi oldun?tekrardan gözünüz aydınopuyorumnanaktan

bosuna bır sene bekleme tedavıye basla kılo vermeye calıs özellıkle kıloylada alakalı pco kılo verınce duzelıyor

Back
X