Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli Pcos luyum. 1,5 yıldır tedavi görüyordum. Bir gün bu foruma hamileyim yazacağımı hayal bile edemezdim. Ama hamileyim. Kendim bile inanamıyorum. Tedaviye ilk olarak Glukofen 850 ile başladık. olmayınca Klomen + Pregynl le devam ettik. Ama sonuç vermedi. Dr um tarafından yanlış yönlendirildiğime inandım ve drumu değiştirdim. İyi ki değiştirmişim. Gonal F ile low dose step up tedavisi uyguladı dr um. ve 1 aylık tedavi sonrasında Allaha çok şükür hamileyim. Bizim hastalığımızda kesinlikle dr çok ama çok önemli. Allah kimseye bebek özlemi vermesin, tüm isteyenler inşallah bir an önce bebişlerine kavuşsun, hamilelerde hayırlısıyla kucaklarına aldıkları günü görsünler
moralınızı yuksek tutun hepınızı optum allahım enkısa zamanda hepınıze evlatlar versın hatta cifter cifter basınızı kasımaya vaktınız olmasınÇ:)
pcos rahatsızlığım var bu ay soğan kürünü denedim bana dua edin kızlar benimde bebişim olsun![]()
eve gelınce baktım bebe aspirını cıktı bırde içinden gunde ıkıtane ıcın dıyo dr yazdıysa vardır bır bıldıgı deyıp içmeye basladım tabı buarada dr tup bebek çin tavsıye edebılecegınız mrkz varmı dıye bana anadolusaglık mrkz prof dr aydın beyı tavsıye ettı hatta bana ücretsız bır gorusmede ayarladı ha buara ılk gorusmeler ucretsız bır cok mrkzde isteyenn arkdaslra telını fılanda özelden msj atarsa verırım
ve ben basladım içmeye hapları adet sokturucumu içiyorun adet oldum oara sehır dısına cıkınca klomemı kullanamadım sadece bebe aspırınını kullanıyorum gunde ıkıtane bır seferde alıyorum
mayısta adet oldum hazıranda klomenı kullancam va rahım fılmı cektırcem dıye beklıyom hazıran ayı oldu ben adet olcam dıye beklıyom yıne yok offff offff
buarda 10kılo fılanda aldım dr gıttım yıne adet sokturucu yazsın dıye ultrasona koydu ve hamılesın dedı ınanamadım yok canım fılan dedım ama gercektı ha burada prof dr aydın beye bebe aspirınını sordum aspırının içinde bır etken madde varmıs şimdı adı aklımda degışl oğlumdan fırsat olunca bakıp yazacam
omadde pco lularda yumurtlamaya yardımcı oluyormus aklınızda olsun kullanın gunde ıkıtane
prof dr dedıkı ılk hamılekaldıktan sonra ıkıncı bebek için 2yıl içinde yap yoksa pco yıne adet duzensızlıgı yapacak suan oğlum 4aylık ben daha bır kez adet oldum korunmuyorum ıkıncı bebkete olsun dıyom korkmayın kızlar mutlaka olur yaradan yar ve yardımcınız olsun daha detaylı anlatmak sıtedıgım okadar cpk sey vardı ama oğlum durmuyor bıraz yuzeysel oldu inşallah en kısa zamanda detaylı yazarım
merhaba başlığı okuyunca bende yazmak istedim
bende kısmen pkoluyum kısmen diyorum çünkü adetlerim çok dengesiz degil
benimkisi kilodan oluyor ama neticede pko tanısı kondu bende
7 ay denedik olmadı 2. çatlama ignemden sonra mucizlerim oldu 2 tane ogluşum var şimdi 18 aylıklarr
darısı sizlere