Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

canım bende ergenlikten beri adet düzensizlighi vardı pko teşhisi kondu 6 aylık egvliyim fakülteye gittik biz özele degil doktorların dedigi 1 yıl bekleyin olmassa tedaviye başlıcaz dediler ama ben 3 aydır adet olmadım test yaptım hamilelik için negatif çıktı.kullandıgım ilaç glukofen sadece yani ne bi igne vuruldum nede klomofen kullandım.bakalım nelucak şimdi sogan kürüde içiyorum.adet söktürücü içtim farlutal.yani şuan için ciddi bi tedaviye başlamadık canım ama tekrardan gitmeyi istiyorum.sen peki?

cnm benimde ergenlikten beri düzensizdi halada düzensizya gerçi.........
ben 6 yıllk evliyim ve 1 oğluşum var.allah nasip ederse 2. bebişimizi istiyoruz.
evliliğimin ilk 7 8 ayı korunduk ve sonra karar verdik bebişe.10. ayda hamileydim
ve 2005 te doğum yaptım.canımoğluma kavuştum.
ben aslında özele kistlerim için gittim ve o aralarda bebek istediğimizi söyledik doktora oda birini seçin dedi ve bizde bebişe karar verdik doktor hemen beni yumurta takibine aldi.yani senin anlıcan biz hiç nomal yolu denemeden kendimizi tedavinin ortasında bulduk.biraz uzun oldu amakaydirigubbakcemile3

pko lu olup hamile kalabilirsin cnm.

evet canım yüregime su serptin pklu olanların hamile kaldını duydum.ben evlendigimden beri korunmuyoruz 6 ay oldu ama gebelik yok.şimdi hastaneye gittigimde çocuk istedigimi belirtsem tekrardan negibi tedavi uygularlar bilgini paylaşırsan sevinirim

evet canım yüregime su serptin pklu olanların hamile kaldını duydum.ben evlendigimden beri korunmuyoruz 6 ay oldu ama gebelik yok.şimdi hastaneye gittigimde çocuk istedigimi belirtsem tekrardan negibi tedavi uygularlar bilgini paylaşırsan sevinirim

cnm bildiğim kadrıyla önce klomen verip yumurta takibine başlıyolar ve istenen boyuta gelince yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor.
cnm senin daha 6 ay olmuş biraz daha sabret derim ben sana normal yolu devam et
zaten şuanda doktora gitsen bile sana tedaviye başlamaz çünki 1 sene geçtikten sonra gelin diyorlarmış.

cnm bildiğim kadrıyla önce klomen verip yumurta takibine başlıyolar ve istenen boyuta gelince yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor.
cnm senin daha 6 ay olmuş biraz daha sabret derim ben sana normal yolu devam et
zaten şuanda doktora gitsen bile sana tedaviye başlamaz çünki 1 sene geçtikten sonra gelin diyorlarmış.

slm nasılsın?

Nolcay'cığım,

benim endometrioma (çukulata kisti) ve ayrıca baska bir kistte vardı. Tüp bebek yaptırdım 4. dememmemdi. ilk üçünü üniversite hastanesinde yaptırdık sonuç nagatifti. dördüncüyü özel bir hastanede yaptırdım. bugün sonuç aldım ve çok şükür ki sonuç pozitif darısı hapinizin başına inşallah..Hiç umutsuzluğa kapılma inşallah mutlu sona ereceksin

ya kacgundur gıremıyorum malum bebiş diş cıkarıyor onun için nasılsın baharcım adet oldunmu meraktayım

Nolcay'cığım,

benim endometrioma (çukulata kisti) ve ayrıca baska bir kistte vardı. Tüp bebek yaptırdım 4. dememmemdi. ilk üçünü üniversite hastanesinde yaptırdık sonuç nagatifti. dördüncüyü özel bir hastanede yaptırdım. bugün sonuç aldım ve çok şükür ki sonuç pozitif darısı hapinizin başına inşallah..Hiç umutsuzluğa kapılma inşallah mutlu sona ereceksin

merhaba arkadaşlar en bu konuyu açalı neredeyse 3 ay olmuş.İnanın ilk açılışı yaparken o kadar moralim bozuktu ki sizlerden gelen en ufak umutla mutlu oluyordum.fakat nerden bilebilirdim bir gün de benim sizlere umutverebileceğimi evet yanlış duymadınız şu an 8 haftalık hamileyim hala inanamıyorum doktora eminmisiniz diye ısrarla soruyorum.hem de tedaviyi bıraktığım hiç uğraşmadığım ama sadece eşimin ısrarlarıyla sabah akşam saf arı sütü yediğim bir zamanda oluvermiş bebişim.7 yıldır pkoluyum 1 yıldır korunmuyordum 1.yılımın sonunda verdi işte büyük Allahım.2 ay klomen kullandım doktor yumurtalıkların inatçı büyümüyor iğne tedavisi dedi.iğne tedavisi için gittiğim ay özel hastanelerin verdiği reçeteyi devlet ödemiyor bu iğnelerde dedi.kızdım bıraktım doktoru da tedaviyi de.işte böyle arkadaşlar bu konuyu açarken rüyamda görsem bile inanmazdım sizlere umut verecek bir kişinin de kendim olabileceğini. o yüzden sakın umudunuzu kaybetmeyin sadece rahat olun yeter allah büyüktür hepinize sevgiler

Back
X