Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Insallah bakalım ayın 7sine çağırdı yinede ne olur ne olmaz diye kan vercem ondan sonra da tekrar baslar iki doz olur.direk insilun direncini bilmiyorum da kilom var mutlaka vardr glifor da kullanmaya basladm folik asitte iyice kilo yapar diye baslamadm ama belki bu ay baslarm

Canm sana dememistim aama sende ne güzel ilk klomenle olmuş Allah bağışlasın darısı da bizlere Insallahhh

Canm sana dememistim aama sende ne güzel ilk klomenle olmuş Allah bağışlasın darısı da bizlere Insallahhh

Maalesef kimyasal gebelik olma ihtimali var. Bir iki gün içinde kanamam olacak sanırım. BetA Degerim 2 gunde sadece 85 ten 89 a çıkmış 2 katına çıkması gerekirken.. Hayırlısı herseyin. Evet klomen ilk seferde etki etti ama gebelik tam gerçekleşemedi benim..

Belki yukselir canm sen yinede dikkat et kendine uzulme herseyin hayırlısı vardır Rabbimin bildigi dua et bol bol

arkadaşlar bende de pko var ne yazık ki doktor söylemese inanmazdım hiç bir özelliğini tasımıyordum .şimdi şimdi tüylenme başladı ve adet kanamamın miktarı azaldı ancak çok düzenli adet oluyorum günü hiç sasmaz. 2 asılama bir tüp bebek yaptırdım ama yok olmuyo. 5 yıldır evliyiz

Maalesef kimyasal gebelik olma ihtimali var. Bir iki gün içinde kanamam olacak sanırım. BetA Degerim 2 gunde sadece 85 ten 89 a çıkmış 2 katına çıkması gerekirken.. Hayırlısı herseyin. Evet klomen ilk seferde etki etti ama gebelik tam gerçekleşemedi benim..

Canm naptn

günaydın herkese bugün tarlusalım bitti dün akşam da lekelenme tarzı başladı sanırım adetim. bir an önce tam gelsin de yeni ayda yumurta takibine karar verdim. 40 günde ilaçla adet oldum bu ay o yüzden yumurtladığımı hiç zannetmiyorum. yeni ay yeni çalışmalar başlasın:KK73::KK73:
aylardır ilk defa bu kadar heyecan duyuyorum sanki olacak mı ne :KK73:

Arkadaşlar merhaba bende aranza yeni katıldm bende pkoluyum insülin direncm var doktorum zayflamamı söledi kilo vermeye başladm daha diyetsyenime gtmedim ama verdiğimi fark ediyorum.zayflayıpta hamile kalan varmı acaba cok istiyorum bende anne olmayı :(

Selam arkadaslar bende 2 yillik evliyim bebek istiyoz ama pco hàstasiyim tuylenme asiri kilo ve adet duzensizligim yok klomen kullandim catlatma ignesi kullandim ama olmadi daha snra biraz ara verelim dedik 4 aydir doktora gitmiyorum ama alternayof tibbi cok denedim ama faydasi olmadi simdi artik doktora gitmeden kendiliginden olmiycagini anladim ve gidip tedavime basliycam rahim filmi cektircem korkuyorum umudumu kaybetmek istemiyorum anne olmayı cok istiyorum

Selam arkadaslar bende 2 yillik evliyim bebek istiyoz ama pco hàstasiyim tuylenme asiri kilo ve adet duzensizligim yok klomen kullandim catlatma ignesi kullandim ama olmadi daha snra biraz ara verelim dedik 4 aydir doktora gitmiyorum ama alternayof tibbi cok denedim ama faydasi olmadi simdi artik doktora gitmeden kendiliginden olmiycagini anladim ve gidip tedavime basliycam rahim filmi cektircem korkuyorum umudumu kaybetmek istemiyorum anne olmayı cok istiyorum
Canım ilk fırsatta kilo vermeye bak spro ve yemek düzenini ayarla zayiflayanlar hemen faydasını görüyor genelde. Direk rahim filmi mi istedi doktor ? Hormon testi ultrason ile bakarlar normalde.

Canım ilk fırsatta kilo vermeye bak spro ve yemek düzenini ayarla zayiflayanlar hemen faydasını görüyor genelde. Direk rahim filmi mi istedi doktor ? Hormon testi ultrason ile bakarlar normalde.
Kilom fazla degil orantiliyim ama 3 5 fazlam vayinede kilo vermem gerekiyomu acaba testerimin hepsi yapildi yumurtlama takibimde oldu bi ay yumurtladim snra yumurtalarimin gelismedigini soyledi doktorum snra bi hsg cekelim dedi korktum o zamn cekilmedim oluruna biraktim ama olmadi smdi korksamda cekilmeye karar verdim adet olmayi bekliyorum suan bugun test yaptim tekrar hayal kirikligi

Kilom fazla degil orantiliyim ama 3 5 fazlam vayinede kilo vermem gerekiyomu acaba testerimin hepsi yapildi yumurtlama takibimde oldu bi ay yumurtladim snra yumurtalarimin gelismedigini soyledi doktorum snra bi hsg cekelim dedi korktum o zamn cekilmedim oluruna biraktim ama olmadi smdi korksamda cekilmeye karar verdim adet olmayi bekliyorum suan bugun test yaptim tekrar hayal kirikligi
Korkunun birşeye faydası yok maalesef ne gerekirse yapıyoruz bebek için artık. Bende o çatala yatmaya utanır çekinirdim şimdi pat küt oluyor bitiyor.. Belki de geni bir çözüm bulunur bu şekilde. Eşinin de bakıldı demi değerlerine?

Korkunun birşeye faydası yok maalesef ne gerekirse yapıyoruz bebek için artık. Bende o çatala yatmaya utanır çekinirdim şimdi pat küt oluyor bitiyor.. Belki de geni bir çözüm bulunur bu şekilde. Eşinin de bakıldı demi değerlerine?
Bakildi ama ben onun testlerinn de tekrarlanmasini istiyorm doktorumla onh da konuscam catala yatmayada korkuyorum zaten ama bebisim icin herseye dayanicam

Ya kızlar glifor kullanan varmıydı aranızda? Ben 850 lik kullanıyordum günde bir tane hiç bir yanetkisi olmamıştı şimdi günde ikiye çıktık mide bulantısından perişan oldum. Adetimin Son günündeyim bugün ama o kadar bulantım oldu ki gebelik testi yaptım!! Tabiki negatif çıktı da glifor dan mı acaba diye düşündüm sizde glifor kullanan var mı bir de bulantı yapıyor mu böyle? Sabah kahvaltıdan kalktım hiçbişey yiyemedim akşam da ilacı içtikten sonra istifra etmemek için zor tuttum kendimi ilaç gitmesin diye.

Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile
canım bende pko var, evlendiğim zamandan itibaren korunmadık, evliliğimizin ikinci yılına yaklaşırken ufak bir tedavi görmem gerekti, çok şükür şimdilik her şey yolunda. bana en büyük umut Rabbimin rahmetine olan inancım oldu. sonra da kadınlar kulübünde, pkolu olup çocuk-çocuklar büyüten anneler umut oldu.

Ya kızlar glifor kullanan varmıydı aranızda? Ben 850 lik kullanıyordum günde bir tane hiç bir yanetkisi olmamıştı şimdi günde ikiye çıktık mide bulantısından perişan oldum. Adetimin Son günündeyim bugün ama o kadar bulantım oldu ki gebelik testi yaptım!! Tabiki negatif çıktı da glifor dan mı acaba diye düşündüm sizde glifor kullanan var mı bir de bulantı yapıyor mu böyle? Sabah kahvaltıdan kalktım hiçbişey yiyemedim akşam da ilacı içtikten sonra istifra etmemek için zor tuttum kendimi ilaç gitmesin diye.
Canım brn kendim kullanmadım ama gliforidr bulantısı yaparmış böylece zayıflamaya da faydası olur diyorlar hep.

Back
X