Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Ben de PCOS hastasıyım. ve böyle olunca sadece hamile kalma dönemindeyken değil, her daim tedavide olmak gerekiyor, yumurtlamanın tembelleşmemesi için.

Buna rağmen kısa dönemli genel bir tedavinin ardından, yumurta geliştiren bir ilaç kullanarak 2 ayda hamile kaldım ve kızım şu an neredeyse 16 aylık oldu.

Fakat tedavi sürecinde Soğan Kürünü ve İncir Havuç Kürünü de yaptım.

Herkesin dediği gibi, her şey kafada bitiyor. azıcık rahat bırakın kendinizi...
Şu lafa da hastayım ya :halay:. Kendini rahat bırakmak.. maaşallah çok güzel tedavi ile 2 ayda hamile kalmışsın ne güzel sıkıntı etmeni gerektirecek bir süreç olmamış. Maalesef bir kimyasal gebeliğim var 9 aydır tedavi görüyorum bebiş yok henüz.. o yüzden senin dediğin gibi rahat olmak kolay değil benim durumumda. Hani hamile kalsam bile kafam rahat olamayacak çünkü önceden kalma bir korku var.. Rabbimin ol dediği anı bekliyoruz hepimiz o sırada da boş durmayıp derdimize derman arıyoruz.

Şu lafa da hastayım ya :halay:. Kendini rahat bırakmak.. maaşallah çok güzel tedavi ile 2 ayda hamile kalmışsın ne güzel sıkıntı etmeni gerektirecek bir süreç olmamış. Maalesef bir kimyasal gebeliğim var 9 aydır tedavi görüyorum bebiş yok henüz.. o yüzden senin dediğin gibi rahat olmak kolay değil benim durumumda. Hani hamile kalsam bile kafam rahat olamayacak çünkü önceden kalma bir korku var.. Rabbimin ol dediği anı bekliyoruz hepimiz o sırada da boş durmayıp derdimize derman arıyoruz.

Ben de yaklaşık 1 yıl bekledim, tedavi sürecinde iken, sonrasında normal yolla olmayınca yumurta gelişmeyince doktor ilaçla müdahale etmek istedi. benim çözümüm o ilaç oldu.

Bu süreçte doktor dahil herkesin söylediği tek şey "kafana takma" idi. Zor olduğunu biliyorum ve her isteyene de sağlıklı evlatlar vermesi için Allah'a dua ediyorum. Umarım bir an önce sağlıklı evlatlara kavuşursunuz.
Allah isteyen herkese evlat kokusu tattırsın, bakamayacak olana da (dövenler işkence edenler vs) evlat yüzü göstermesin!

Ben de PCOS hastasıyım. ve böyle olunca sadece hamile kalma dönemindeyken değil, her daim tedavide olmak gerekiyor, yumurtlamanın tembelleşmemesi için.

Buna rağmen kısa dönemli genel bir tedavinin ardından, yumurta geliştiren bir ilaç kullanarak 2 ayda hamile kaldım ve kızım şu an neredeyse 16 aylık oldu.

Fakat tedavi sürecinde Soğan Kürünü ve İncir Havuç Kürünü de yaptım.

Herkesin dediği gibi, her şey kafada bitiyor. azıcık rahat bırakın kendinizi...
Yumurta gelistiren ilac ney canim ? Hayirli olsn saglicakla kucagina al bebisini :)

Yumurta gelistiren ilac ney canim ? Hayirli olsn saglicakla kucagina al bebisini :)

hani PCOS hastalarının çoğunda vardır ya bu muhabbet, "yumurta gelişemeden kiste dönüşür" bunu önlemek için kullanmıştım. yumurtam döllenme boyutuna gelsin diye. adını hatırlamıyorum Primolut olabilir.

Ama öncesinde soğan kürü yapmıştım, doktor "şu an kistin yok" demişti kür sonunda.,

Bu arada ben sağlıkla aldım kucağıma. Allah size de nasip etsin.

hani PCOS hastalarının çoğunda vardır ya bu muhabbet, "yumurta gelişemeden kiste dönüşür" bunu önlemek için kullanmıştım. yumurtam döllenme boyutuna gelsin diye. adını hatırlamıyorum Primolut olabilir.

Ama öncesinde soğan kürü yapmıştım, doktor "şu an kistin yok" demişti kür sonunda.,

Bu arada ben sağlıkla aldım kucağıma. Allah size de nasip etsin.
Anladim canim bende yapmistim sogan kuru ama işe yaramadi bir kere yapmistm. Duzenli adet olmustum ama. Doktorun iyiydi demekki .. Amin Allah razi olsn canim :)))

Kızlar öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin bu mübarek günlerde birbirimize bol bol dua edelim. Bende 6 aylık evliyim pko olduğunu bildiğim için ne olur ne olmaz diye hiç korunmadık olursa olsun diye ancak olmadı 2 buçuk aydır regl yok östrojen düşük fsh da 9 civarı cyclo prognova adlı bir ilaç verdi dr m günde bir tane de glukofen içiyorum akşamları. Bu cyclo yu kullananan oldu mu aranızda bir de ovulasyon takibi için test aldım sonuç resimdeki gibi bilgisi olan var mı acaba :KK15:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 72
Gercektende bizimgibi pko hastalarininda hamile kalabildini duyunca insan motive oluyo paylasan herkeze tesekkr ederim

Ben de haziranda klomene başlıyorum ilk kez kullanacağım hayırlısı bakalım

Bende aldim ovilasyon testi bu ay yaptm ama yumurtlama donemimide buldum ama gine sonc husran oldu adet oldm bebis gelsn die beklerken insallah bu ay gne denicem bu sefer olur insallah allah isteyen herkeze nasip etsin insallah gercekten piskolojisi bile cok zor

Bende aldim ovilasyon testi bu ay yaptm ama yumurtlama donemimide buldum ama gine sonc husran oldu adet oldm bebis gelsn die beklerken insallah bu ay gne denicem bu sefer olur insallah allah isteyen herkeze nasip etsin insallah gercekten piskolojisi bile cok zor
Olsun biz elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakalım. İsteyen herkesin güzel haberi alması dileğiyle...

Back
X