selam mayaiolp, başlıgı gorunce 2 ortak noktamız var gıbı geldı.Ben de pko.luyum, bır de iolp mezunuyum.Sanırım sende?:44:
evet canım ben de iolpliyim :128:
sormak istediğim bir şey var aslında cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler...
doktorum dün alttan muayene etti ve akşam adet oldum zannnettim az bi lekelenmem vardı.bugünse tık yok. verdiği söktürücüyü kullanmalı mıyım yoksa birkaç gün daha beklemeli miyim, kendi sökülür mü?
Bende pko yum Malesef pko biraz gebe kalmamizi zorlastiriyor olsada imkansiz degil cok sukur bi takim tedavilerle bu sorun asiliyor...
Gerci pko dan kurtulmak mumkun olmasada cocuk sahibi olabiliyoruz...
Hormon testletinden sonra sana klomen yani yumurta gelistirici ilaclarla yumurta takibi baslanicak ve iliski gunleri vericek dr duruma gore catlama ignesi yapilacak..
Bu tedaviden sonuc alinmazsa genelde 6 ay deneniyor olmazsa asilamaya geciliyor ..
Oda olmazsa tup bebek.. genelde klomenle sonuc aliniyor...
Insallah en takin zamanda guzel sonuclar alirsin...
teşekkürler...
pkonun yanında troid sorunum var onun için ilaç kullanıyorum .
doktorum horman testinde bi sorun görmezsem 4 ay daha tedaviyi başlatmam dedi
böylelikle 1 sene dolmuş olacak.
tebrik ederim seni umarım sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım.
Insallah temiz cikar testlerin..
Genelde Dr lar 1 yil korunmasiz iliski olmasini istiyorlar sonra sirasiyla bu tedaviye basliyorlar..
Benim bir oglum var 2. De yolda ikisindede tedavi gordum ..
Ilkim ilacla oldu oncesinde bir dusuk vardi...
2. Tedavimde 6 . Ayda hamile kaldim oda dustu sonra asilama yaptirdim bu bebisimde asilama ile oldu...
Bende bazen bunaliyorum bu tedavilerden surekli o catala yatmaktan vs zor biraz surec ama karsiligini aliyosun ilac gibi geliyor...
inşallah canım.
bu arada tavsiyene uyup söktürücüye başladım.
umarım uzun uzun tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğim
crimson inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
keşke korunmayı bıraktığım zaman doktora gitseydim bu kadar üzmezdim kendimi vakit geçirmiş olmazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?