- 14 Ekim 2014
- 13
- 6
- 88
- 35
- Konu Sahibi kargocuumran
Ben tup bebek yaptirmiyorum ama gobek cektirmeyi duydum faydası olur mu olmaz mi bilmiyorumsen tüp bebek mi yaptırıyorsun ? bardakla falanmı çektirmek diyorsun anlamadım ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tup bebek yaptirmiyorum ama gobek cektirmeyi duydum faydası olur mu olmaz mi bilmiyorumsen tüp bebek mi yaptırıyorsun ? bardakla falanmı çektirmek diyorsun anlamadım ki
sen bence böyle işlere kalkışma kaş yapayım derken göz çıkarırsın allah göstermesin sadece dua et gerisi boş .veren allah verirse lütfudur vermezse imtihanıdırBen tup bebek yaptirmiyorum ama gobek cektirmeyi duydum faydası olur mu olmaz mi bilmiyorum
valla anlattıkları na bakılırsa sende pko olabilir tahlıl falan yaptırdınmı sen bence iyi bir kadın doğumcuya git güzelce kendini muyane ettir bende aynı şikayetlerle gittim pko olduğumu anladım o elinin ayağının titremesi için şeker düzenleyici ilaçlar veriyorlar ihmal etmeAy kızlar bende de kilo var birde kilo veremiyorum versem misliyle geri alıyorum şekerim mi düşüyor bilmiyorum elim ayağım titriyor içim geçer gibi oluyor birşeyler araştırıyorum yiyorum yiyorum ama doydugumu hissetmiyorum. Gobegimde bile sivilceler çıktı. özellikle yüzümde aşırı kıllar var lazer yaptırdım banamisin demedi usandım. şimdi adaya gidiyorum 1 haftada fışkırıyor 1 ayda 2 kez yuzumu aldiriyorum . çok yoruldum acaba benimde şekerim mi yüksek dr sordum olmaz öyle bir şey dedi . ama bu kulübe üye oldum olalı herkesten aynı şeyleri duyuyorum sizce dr değiştirsem mi bana bir akıl verin yoksa aklımı kaybedecegim
Dogru solyluyosun dasen bence böyle işlere kalkışma kaş yapayım derken göz çıkarırsın allah göstermesin sadece dua et gerisi boş .veren allah verirse lütfudur vermezse imtihanıdır
Dogru soyluyosun da olmayacak gibi gelince insan caresiz gibi hissediyo her yolu deniecmis gibi geliyosen bence böyle işlere kalkışma kaş yapayım derken göz çıkarırsın allah göstermesin sadece dua et gerisi boş .veren allah verirse lütfudur vermezse imtihanıdır
ben yaptırdım hıcbır faydası olmadıBen tup bebek yaptirmiyorum ama gobek cektirmeyi duydum faydası olur mu olmaz mi bilmiyorum
bende yaptırdım resmen iç organlarımı kazıdı kadın ama bir işe yaramadıben yaptırdım hıcbır faydası olmadı
Cok guzel seyler soluyosum canim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin..ben spor yapamiyorum belki bahane degil ama gercekten oyle çünkü isim dolayısıyla hareket ozgurlugum hareketli bi isim yok surekli oturuyorum ve gec çıkıyorum oyuzden haplara mecbur kaldim
Cok guzel seyler soluyosum canim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin..ben spor yapamiyorum belki bahane degil ama gercekten oyle çünkü isim dolayısıyla hareket ozgurlugum hareketli bi isim yok surekli oturuyorum ve gec çıkıyorum oyuzden haplara mecbur kaldim
Aynen oyle canim ya inan yemektem nekadar kissamda hareket olmadigi icin veremiyorum kilo walla napcam sasirmis durumdayim,yarin doktor kontrolum var bakalim ne soylicekslm isminden anladığım kadarıyla kargoda çalışıyosun galiba,
ne kadar zor bi doktor kobttresli bir meslek olduğunu çok iyi bilirim, bende eski kargoculardanım, kargoya 6 senemi verdim ama 20 yıl yaşlandım sanki, kargo şartlarında mümkün değil kilo veremezsin helede pkoluysan, Allah kurtarsın canım
Aynen oyle canim ya inan yemektem nekadar kissamda hareket olmadigi icin veremiyorum kilo walla napcam sasirmis durumdayim,yarin doktor kontrolum var bakalim ne soylicek
Canim bu kiloyu nasil versin bide bana anlat balla imrendim sanaÖncelikle bunun sadece ilaç kullanmakla olmadığını bilmeniz lazım.
Ben de pkos hastasıyım, 5 ay önce gören doktorlar da sağ ve sol yumurtalığımın kistlerle dolu olduğunu, yumurtlama olmadığını söylediler. Gerçekten de senede 1 kere adet görüyordum ben, kilo ve tüylenme hepsi var.
Şuan 1,5 aylık hamileyim, hiç bir ilaç kullanmadım. Ama ne yaptım biliyormusunuz?
Deli gibi spor yaptım, canlandırdım vucudumu, uyandırdım resmen. Yediklerime içtiklerine dikkat ettim, tertemiz besinler tükettim, pakete girmiş ürünler yemedim. Sebze suları sıkıp içtim, vücudumu toksinlerden arındırdım. Ilk işiniz vucudunuzu senelerdir yediklerinizle biriktirdiğiniz toksinlerden arındırmak, bağırsaklarınız çöplerle doludur, temizleyin kendinizi. Ben 4 ayda 31 kilo verdim böylece, ve hemen hamile kaldım Allah'a sonsuz şükürler olsun.
İlaç içmemeye direniyordum, içmicem demiştim, Allah yardım etti de onları içmeden sırf yediklerimle ve sporumla kendimi temizledim.
Söylediklerimi uygulmaya başlayın, sizin de meleğinizle kavuşacağınıza inanıyorum ve dua ediyorum.