pko'm var 6 aydir bebek istiyoruz olmuyo :(

valla anlattıkları na bakılırsa sende pko olabilir tahlıl falan yaptırdınmı sen bence iyi bir kadın doğumcuya git güzelce kendini muyane ettir bende aynı şikayetlerle gittim pko olduğumu anladım o elinin ayağının titremesi için şeker düzenleyici ilaçlar veriyorlar ihmal etme

sen bence böyle işlere kalkışma kaş yapayım derken göz çıkarırsın allah göstermesin sadece dua et gerisi boş .veren allah verirse lütfudur vermezse imtihanıdır
Dogru solyluyosun da
sen bence böyle işlere kalkışma kaş yapayım derken göz çıkarırsın allah göstermesin sadece dua et gerisi boş .veren allah verirse lütfudur vermezse imtihanıdır
Dogru soyluyosun da olmayacak gibi gelince insan caresiz gibi hissediyo her yolu deniecmis gibi geliyo

slm isminden anladığım kadarıyla kargoda çalışıyosun galiba,
ne kadar zor bi ve stresli bir meslek olduğunu çok iyi bilirim, bende eski kargoculardanım, kargoya 6 senemi verdim ama 20 yıl yaşlandım sanki, kargo şartlarında mümkün değil kilo veremezsin helede pkoluysan, Allah kurtarsın canım

Aynen oyle canim ya inan yemektem nekadar kissamda hareket olmadigi icin veremiyorum kilo walla napcam sasirmis durumdayim,yarin doktor kontrolum var bakalim ne soylicek

Aynen oyle canim ya inan yemektem nekadar kissamda hareket olmadigi icin veremiyorum kilo walla napcam sasirmis durumdayim,yarin doktor kontrolum var bakalim ne soylicek

bende veremezdim aksine çabaladıkça alırdım kiloları, düzensiz yemek düzensiz iş saatleri psikoloji bozduğu için galiba verilmiyor kilolar, bende de pko var maalesef 7 senelik evliyim denemediğim yöntem kalmadı, en son geçen cuma ilk aşılamamı yaptırdım Allah yardımcımız olsun

TE="yesilcan86, post: 37415017, member: 547182"]bende veremezdim aksine çabaladıkça alırdım kiloları, düzensiz yemek düzensiz iş saatleri psikoloji bozduğu için galiba verilmiyor kilolar, bende de pko var maalesef 7 senelik evliyim denemediğim yöntem kalmadı, en son geçen cuma ilk aşılamamı yaptırdım Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
Ayni beni anlatiyosun canım ya..gittim bugun kontrole doktor yumurtalarinda gelisme var dedi cuma bida gitcem hepimiz icin hayirlisi olur insallah..

Canim bu kiloyu nasil versin bide bana anlat balla imrendim sana

Ben de pko hastasıydım uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım,bir testesteron bir prolaktin artıyoderken tedaviyi sıkılıp bıraktım, sonra da hiç doktora gitmedim, biliyorum kötü örneğim.2010 da tedaviyi bıraktım,2014 de evlendim,evlendikten 15 gün sonra çocuğum oldu üstelik vajinismustum

Selam arkadaşlar öyle bir gezinirken konuşmanın üzerinden 5 yıl geçmiş. Bu zaman içerisinde değişiklik olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…