pko'm var 6 aydir bebek istiyoruz olmuyo :(

kargocuumran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
13
6
88
35
Merhaba 1 yillik evliyim ve polikistik over var 6aydir bebek istiyorz malesef olmuyo doktorum klomen ve cyclo progynova verdi bugun 2 sini birlikte kullanmaya başladım acaba faydasini goren arkadaslar var mi hamile kalabilirmiyim lutfen yardimci olurmusunuz

Öncelikle bunun sadece ilaç kullanmakla olmadığını bilmeniz lazım.
Ben de pkos hastasıyım, 5 ay önce gören doktorlar da sağ ve sol yumurtalığımın kistlerle dolu olduğunu, yumurtlama olmadığını söylediler. Gerçekten de senede 1 kere adet görüyordum ben, kilo ve tüylenme hepsi var.

Şuan 1,5 aylık hamileyim, hiç bir ilaç kullanmadım. Ama ne yaptım biliyormusunuz?
Deli gibi spor yaptım, canlandırdım vucudumu, uyandırdım resmen. Yediklerime içtiklerine dikkat ettim, tertemiz besinler tükettim, pakete girmiş ürünler yemedim. Sebze suları sıkıp içtim, vücudumu toksinlerden arındırdım. Ilk işiniz vucudunuzu senelerdir yediklerinizle biriktirdiğiniz toksinlerden arındırmak, bağırsaklarınız çöplerle doludur, temizleyin kendinizi. Ben 4 ayda 31 kilo verdim böylece, ve hemen hamile kaldım Allah'a sonsuz şükürler olsun.
İlaç içmemeye direniyordum, içmicem demiştim, Allah yardım etti de onları içmeden sırf yediklerimle ve sporumla kendimi temizledim.
Söylediklerimi uygulmaya başlayın, sizin de meleğinizle kavuşacağınıza inanıyorum ve dua ediyorum.

Cok guzel seyler soluyosum canim Allah sag salim kucagina almak nasip etsin..ben spor yapamiyorum belki bahane degil ama gercekten oyle çünkü isim dolayısıyla hareket ozgurlugum hareketli bi isim yok surekli oturuyorum ve gec çıkıyorum oyuzden haplara mecbur kaldim

Merhaba ummuhureyra RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. ne kadar güzel ilacsz eziyetsiz hamile kalmissin darısı tüm isteyenlerin basına .

arkadaşlar bende kilo artışı olmadı adetlerimse çok düzenli sadece tüylenme oldu bunun için lazere gidiyorum.7 yıllık evliyim 3 kez tüp bebek 1 kez aşılama yapıldı hiç gebelik gerçekleşmedi 7 aylık evliyken tedavilere başladık şuan 7 yıl oldu. bir arkadaşımın ısrarıyla gittigim dr.bana pko oldugumu söyledi.bu şekilde yumurta oluşuyor ama kalitesiz içerdeki kist embriyoyu yaşatmıyor deyip glifor verdi adetin 3 günü serephone kullanıyorum 16. günü dubhaston kullanıyorum bunu 4. 5 ay kullan evde gebelik gerçekleşebilir olmasa dahi tüp bebekte şansın artar dedi.bu ay 2. denemem olacak.netten araştırdım bu ilaçlarla olumlu sonuç alan arkadaşlar var. bakalım artık ümitliyim umarım tüp bebege gerek kalmaz

Inşallah hayirlisiyla olur bebegin..bana da doktorum klomen ve cyclo progynova verdi onu kullanılaniyorum gaudasi olcakmi gorcez:KK42:

Öncelikle bunun sadece ilaç kullanmakla olmadığını bilmeniz lazım.
Ben de pkos hastasıyım, 5 ay önce gören doktorlar da sağ ve sol yumurtalığımın kistlerle dolu olduğunu, yumurtlama olmadığını söylediler. Gerçekten de senede 1 kere adet görüyordum ben, kilo ve tüylenme hepsi var.

Şuan 1,5 aylık hamileyim, hiç bir ilaç kullanmadım. Ama ne yaptım biliyormusunuz?
Deli gibi spor yaptım, canlandırdım vucudumu, uyandırdım resmen. Yediklerime içtiklerine dikkat ettim, tertemiz besinler tükettim, pakete girmiş ürünler yemedim. Sebze suları sıkıp içtim, vücudumu toksinlerden arındırdım. Ilk işiniz vucudunuzu senelerdir yediklerinizle biriktirdiğiniz toksinlerden arındırmak, bağırsaklarınız çöplerle doludur, temizleyin kendinizi. Ben 4 ayda 31 kilo verdim böylece, ve hemen hamile kaldım Allah'a sonsuz şükürler olsun.
İlaç içmemeye direniyordum, içmicem demiştim, Allah yardım etti de onları içmeden sırf yediklerimle ve sporumla kendimi temizledim.
Söylediklerimi uygulmaya başlayın, sizin de meleğinizle kavuşacağınıza inanıyorum ve dua ediyorum.

hayırlı olsun bebegınız ınsallah sag salım kucağınıza alırsınz :D
bende de pko var ama kılom yok bebgımde olmadı henüz sızın soledıklerınıze kesınlıkle ınanıyorum dıkkatlı olrsak kurtulamıyacagımız bısey degıl bu hastalık bılıyorum ınsallah bızede nasıp olur annelık :KK36:

merhabalar bende pko hastasıyım bende adet düzensizliğive kilı problemi meydana geldi normal biriyken sürekli kilo aldım ve ne yazıkki vermekte zorlanıyorum insülin direncim var normal yoldan gebe de kalamadım tüp bebek denedim doktorum tahlilei yaptırdı senin normal yollada olur dedi dedi ama tüple bile olmadı şimdi tekrar deneceğim allah herkesin yardımcısı olsun

Merhabalar bugün dr kontrole gittim adetin 2. gununden beri menogon oluyorum.1şu 2 toz ama hiç yumurta gelişmemis saliya tekrar çağırdı. ignenin dozunu arttırdı 3 toz 2 şu yaptı. bir de çok fazla stres yaptigimi söyledi.stres yapmamak kolay değil. çok zor bir durum ALLAH hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin

merhabalar bende pko hastasıyım bende adet düzensizliğive kilı problemi meydana geldi normal biriyken sürekli kilo aldım ve ne yazıkki vermekte zorlanıyorum insülin direncim var normal yoldan gebe de kalamadım tüp bebek denedim doktorum tahlilei yaptırdı senin normal yollada olur dedi dedi ama tüple bile olmadı şimdi tekrar deneceğim allah herkesin yardımcısı olsun
aynı benim durumum 3 kez yaptırdım ama negatif oldu içerdeki kistten dolayı peki sen insilun dirtenci kontrolü için herhangi bir ilaç kullanmıyormusun bu şekilde tüp bebek yapman dogru degil ben yaşadım

Ay kızlar bende de kilo var birde kilo veremiyorum versem misliyle geri alıyorum şekerim mi düşüyor bilmiyorum elim ayağım titriyor içim geçer gibi oluyor birşeyler araştırıyorum yiyorum yiyorum ama doydugumu hissetmiyorum. Gobegimde bile sivilceler çıktı. özellikle yüzümde aşırı kıllar var lazer yaptırdım banamisin demedi usandım. şimdi adaya gidiyorum 1 haftada fışkırıyor 1 ayda 2 kez yuzumu aldiriyorum . çok yoruldum acaba benimde şekerim mi yüksek dr sordum olmaz öyle bir şey dedi . ama bu kulübe üye oldum olalı herkesten aynı şeyleri duyuyorum sizce dr değiştirsem mi bana bir akıl verin yoksa aklımı kaybedecegim

Ay kızlar bende de kilo var birde kilo veremiyorum versem misliyle geri alıyorum şekerim mi düşüyor bilmiyorum elim ayağım titriyor içim geçer gibi oluyor birşeyler araştırıyorum yiyorum yiyorum ama doydugumu hissetmiyorum. Gobegimde bile sivilceler çıktı. özellikle yüzümde aşırı kıllar var lazer yaptırdım banamisin demedi usandım. şimdi adaya gidiyorum 1 haftada fışkırıyor 1 ayda 2 kez yuzumu aldiriyorum . çok yoruldum acaba benimde şekerim mi yüksek dr sordum olmaz öyle bir şey dedi . ama bu kulübe üye oldum olalı herkesten aynı şeyleri duyuyorum sizce dr değiştirsem mi bana bir akıl verin yoksa aklımı kaybedecegim
horman testi yaptırsan sonuçtan sende anlarsın erkeklik hormonu yanılmıyorsam androjen hormonu birde agda yaptımak çok yanlış kökleri güçlendirdin sen şimdi oysa lazer en dogrusuydu

Back
X