Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur Allahın izniyle. çevremde ne kadar pcosu olan varsa benden önce hamile kaldı :))Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Tabiki olur, sebepsiz yere olmayınca da olmuyorPkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Pkos isen hemen Yasmin'i bırakmalısın. Yasmin ile korunacağına başka korunma yöntemleri dene. Pkos ile 21 yaşında tanıştım. 27 yaşında evlendim. Sadece 2 ay korundum korkumdan... Hemen olmuyor çocuk. Kolay değil yani hele pkos isen daha zor. Canını sıkmak istemiyorum ama sen beni dinle. durumu ciddiye alPkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Oldu mu cocugunuz?Pkos isen hemen Yasmin'i bırakmalısın. Yasmin ile korunacağına başka korunma yöntemleri dene. Pkos ile 21 yaşında tanıştım. 27 yaşında evlendim. Sadece 2 ay korundum korkumdan... Hemen olmuyor çocuk. Kolay değil yani hele pkos isen daha zor. Canını sıkmak istemiyorum ama sen beni dinle. durumu ciddiye al
Merhaba ben de pkos luyum daha doğrusu yıllarca tedavi gördüm evlendikten sonra korunmadım korktuğum için hemen çocuk yaptıkPkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Ben ergenligimden beri adet duzensizligi yasiyordum, 2-3 ayda bir oluyordum ve pcos tanisi kondu, dogum kontrol hapi kullandim senelerce. Tedavimi duzenli surdurmedim, kafama gore ilaci aldim veya biraktim. 36 yasinda evlendim 4 ay sonra hamile kaldim. Suan 7,5 aylik bebegim var. Dogum yaptigimdan beri adetim duzene girdi suan gunu gunune olmaya basladim.Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Çocuğunuz oldu muMerhaba ben de pkos luyum daha doğrusu yıllarca tedavi gördüm evlendikten sonra korunmadım korktuğum için hemen çocuk yaptık
Cok sevindim rabbim cok büyükBen ergenligimden beri adet duzensizligi yasiyordum, 2-3 ayda bir oluyordum ve pcos tanisi kondu, dogum kontrol hapi kullandim senelerce. Tedavimi duzenli surdurmedim, kafama gore ilaci aldim veya biraktim. 36 yasinda evlendim 4 ay sonra hamile kaldim. Suan 7,5 aylik bebegim var. Dogum yaptigimdan beri adetim duzene girdi suan gunu gunune olmaya basladim.
Evet korunuyorum, hic merak etmeyin pcos tanisi alip cocugu olan cok kisi var, cocuga engel degil. Bekarligimda hep bu korkuyu tasidim bende. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahCok sevindim rabbim cok büyükpeki sonrasinsa korunmaya devam ettnz mi
Oldu .Çocuğunuz oldu mu
Bende var pcosPkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Hapla mi korunuyorsunuzEvet korunuyorum, hic merak etmeyin pcos tanisi alip cocugu olan cok kisi var, cocuga engel degil. Bekarligimda hep bu korkuyu tasidim bende. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah![]()
Amin Allah kimsenin kucağıni bos birakmasinEvet korunuyorum, hic merak etmeyin pcos tanisi alip cocugu olan cok kisi var, cocuga engel degil. Bekarligimda hep bu korkuyu tasidim bende. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah![]()
Oldu mu cocugunuz?
yenı hamıleyimOldu mu cocugunuz?
Benim oldu. Yıllarva belli aralıklarla hap kullandmPkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Pkosum yeni evlendim suan cocuk istemiyorum yasmin ile korunuyorum ama ileri dogruda cocugum olmamasindan korkuyorum
Aynen bende katılıyorumolur Allahın izniyle. çevremde ne kadar pcosu olan varsa benden önce hamile kaldı :))