• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

merhaba ....bende buraya yazdılklarınızdan gerçekten etkilendim. ve bende aylin hanımla görüşmek istiyorum,eğer varsa lütfen bana da aylin hanımın numarasını özelden yazabilirmisiniz...teşekkürederim...ve inşallah herşey güzel olur.

Merhaba arkadaşalr ameliyat olalı yarım tam 1 haftam doluyor. Karın olayım düzeldi, artık dik yürüyebildiğim için mutluyum zira belim ağrımıştı artık:)))). Dünde ilk defa memişlerime bakabildim, füze gibiler süper bişiiiiii. O sarkık buruşuk şeylerden eser kalmamış yupppiiiii

Merhaba arkadaslar ben sali gunu ameliyatimi olacagim ayin 5'inde yarin Turkiye'ye ucuyorum. Aylin hanim araya sikistirdi beni sukur. Esyalarmi topladim beklemedeyim. Bir sutyen aldim burdan sporcu sutyeni umarim uyar. Cok heyecanliyim ve mutluyum ayni zamanda. Hakkinizi helal edin ve dua edin benim icin. Donunce yazacagim insallah size mutlu haberlerimi.

Merhaba arkadaslar ben sali gunu ameliyatimi olacagim ayin 5'inde yarin Turkiye'ye ucuyorum. Aylin hanim araya sikistirdi beni sukur. Esyalarmi topladim beklemedeyim. Bir sutyen aldim burdan sporcu sutyeni umarim uyar. Cok heyecanliyim ve mutluyum ayni zamanda. Hakkinizi helal edin ve dua edin benim icin. Donunce yazacagim insallah size mutlu haberlerimi.

Hayırlısı olsun Burla şimdiden canım. Tabii ki senin için dua edeceğiz merak etme herşey olup bitiveriyor. Öptüm seni

Merhabalar sitenin en rehavetlisi olarak ara ara girip yazıyorum. 3 ayımın dolmasına 1 hafta kaldı. Memelerim aşağıya inip yerlerine oturdular ve üstteki şiş görüntü kayboldu. dantelli sütyenlere kavuşmama 1 hafta kaldı sadece. Yeni yaptıracaklara kolay gelsin, yaptıranlara geçmiş olsun. Merak etmeyin iniyolarmış hakikaten

Benden daha rehawetli degilsin walla. 6 ay olmus neredeyse.12 sinde dolacak yani. 6 aylık sonuc tek kelimeyle mukemmellllll. Vicky gecmis olsun, Burla ameliyattan cikmistir heralde. Bu arada benim burda ameliyat olan arkadaslarımıda Aylin hanima gonderdim, hatta bir tanesi Subat basinda gidecek. Belki bende giderim onunla 6 aylik kontrolumu yaptiririm, fotolarimi cektiririm sozumu unutmadim, isteyene gonderecegim soora

Merhaba Kizlar ben ameliyatimi olali 5ay oldu.Aylin hanima yaptirdim simdi mükemmel görünüyorlar.
Epey yumusadilar ve asagi indiler iyiki yaptirmisim cok memnunum darisi tüm isteyen arkadaslara.Aylin hanim gercekten bu konuda cok profesyonel herkese tavsiye ederim.

biraz önce randevumu aldım aylin hanımdan ilk görüşme için...aslında biraz korkuyorum ama açıkçası en çok istediğim şey için ilk adımı attım, bu kadar yıl dekolte bir şeyi bir kenara bırakın gömleğimin üst düğmesini bile açamıyordum çünkü birşey olmadığı için üst dümeyi açtığınız yer bile tahta gibi duruyordu...şimdiden çok heyecanlandım ameliyat sonrasını düşümünce...inşallah herşey güzel gider

Merhaba arkadaŞlar yaklaŞık 2.5 ay oldu benım ve Çok rahatım, ÇoĞu kez unutuyorum ben , yumaŞadılar , Çok gÜzel duruyorlar....darısı tÜm ısteyenlerın baŞına....

Merhaba arkadaslar. Ben de meme büyütme ameliyatımı oldum. Bugun 3. gunum. Benim meme dokum hiç olmadıgı için ve kas yapım biraz sıkı oldugu için (yoga egitmeniyim kaslarım bu sebeple cok güçlü) Aylin Hanım 255 cc koyarken bile cok zorlanmıs. Baska bir ihtimal deneyememiş bile. Sanırım silikonlu olmasına ragmen oldukça küçük memelerim olacak. Ama en azından "var" diyeceğim! Sanırım kaslarımın sıkı olmasından dolayı biraz daha gergin ve agrılı atlatıyorum ama yine de dayanılmayacak gibi değil. Sonuçları merakla bekliyorum ama daha 3 ayım var. Aralıklarla da gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Hepinize sevgiler ameliyat olacaklara da şimdiden hayırlı olsun :lepi:

Mrb arkadaslar ben dun ameliyatimi oldum banada 330 cc anatomic kondu. Maravilla cok gecmis olsun ama benim memeler bile B cup ustu seninde o kadar kucuk olamas B cup olur herhalde. Bide benim boy uzun ve iriyimdir. Moral bosma bence. eninde sonunda bu ameliyati olduk. Inanilmaz mutluyum. O gerginlik hissi bendede var ve kol kuvvetsizligi en zoru yatmak kalkmak su anda. Ama aylin hanim 3.gun iyi olacaksin 5. gun is bitmis olucak dedi. Bu arada doktorumuz cok tatli, cok pozitif. Evet bende atlattim siradaki gelsinnnnn

Burla ve vickie çok geçmiş olsun arkadaşlar. Benimde memelerim küçüldü, dimdik protezli gibi dolaşıyorum ortada:)))))

Merhaba Burla geçmiş olsun canım. Yukarıda arkadaşlarda yazmış benimde 3 ayım doldu artık süpperrriiiimmmmmm. Darısı yenilerin başına

Merhaba Burla geçmiş olsun canım. Yukarıda arkadaşlarda yazmış benimde 3 ayım doldu artık süpperrriiiimmmmmm. Darısı yenilerin başına

merhaba pechka:) Geçmiş olsun tekrar..Artık iyice rahatlamışsındır.Damla protez ve dual plane yaptırmıştın.Ben de aynı ikiliyi tercih etmeyi düşünüyorum.Memnun musun şu an görüntüden?
Bir de high profile ya da low profile ayrımı yok mu damlada?

merhaba pechka:) Geçmiş olsun tekrar..Artık iyice rahatlamışsındır.Damla protez ve dual plane yaptırmıştın.Ben de aynı ikiliyi tercih etmeyi düşünüyorum.Memnun musun şu an görüntüden?
Bir de high profile ya da low profile ayrımı yok mu damlada?

Anatomik protezin moderate profile olanından koymuş Aylin hanım raporumdan öyle okudum. Sen ne zaman ameliyat oluyorsun Jenna?

kızlar bana aylin hanımın numarasını özelden atar mısınız? daha önceden msjla bi arkadaş göndermişti ama silmişim yanlışlıkla. evlenince inşallah ben de ameliyat olucamkaydirigubbakcemile2şehir dışından gelicem sanırım 2 gün kalmam gerek.

bir de konrollere gidiyor musunuz arada? gidiyorsanız ne sıklıkta. benim gibi şehir dışından gelicek olanlara zor olmaz mı?

kızlar ya burada yazanları ağzımın suyu akarak okurdum.ameliyat olmaya kesin karar verince korku sardı benieyvahedigeldismilesizde de olmuş muydu? yorumları okuyorum gerginlik, nefes alma sorunu oluyormuş.çok tırsıyorum ameliyattan.

Attım canım özelden hiç korkacak bişey yok merak etme. Meme istiyorsan katlanacaksın 1-2 gün yapacak bişey yok maalesef

Back
X