- Konu Sahibi evelynraven
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet saçlarımı palette yoğun renk açıcısı ile açmıştım ve bugün yine palette nin 10.2 platin sarısı rengini aldım iki kutu.. Bakalım nasıl olacak sonucu paylaşırımEki Görüntüle 1204815
cnm yaptin mi nasil oldu cok merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım daha yapmadım.. Yapınca mutlaka resim yükleyeceğim
Bu tonları bende çok seviyorum saçların istediğin gibi olur bizde çok güzel olmuş deriz.![]()
Açılmış saçta bu tonlar daha iyi oturuyor bende bembeyaz olması için uğraşıyorum.![]()
Teşekkür ederim canım benimEvet aynen öyle ben beyaz sarı hastasıyımdır. Neler yapıyorsun bakalım saçlarını istediğin renge döndürmek için ? Ben şu an palette ile gidiyorum bakalım nasıl olacak..
ben ilk maceralarıma palette başladım istediğim beyazlığı yakalayamayınca nevacolor fildişi ve en açık sarısını kullandım selective nötr kullandım mycolor nötr kullandım ama hiçbiri istediğim beyazı vermedi en son kuaförde beyaz yapıcam dedi tamam dedim sapsarı açtı ama onun üstüne garnier gümüş sarı yaptım beyaza yakın yansımalar yaptı. syoss 9.5 küllü sarıda güzel açıyor saçı onu da seviyorum.![]()
Sence bu aldığım palette platin sarısı boya 10.2 beyaza bakan renk yapar mı ? şu an saç rengim çiğ bir sarı ama gayet iyi açıldı.. Bana önerin varsa valla seve seve yaparım![]()
palette yoğun açıcı benimde saçımı çiğ bir sarı yapıyor onunla açtıysan saçını. benim saçımı palette beyaz yansıma yapmıyor ama anneme 10.1 boyadığımızda hep beyaza yakın yapıyordu sana da yapabilir. benim saçım çok uzun ya da maşallah çok boya yediği için bazen 4 kutu bile yetmiyor bende utanmasam her hafta boyayabilen biri olduğum için nette gördüğüm bir uygulamayı yapmaya başladım. boyayı kaba hazırlıyorum oksidan suyu olan şişenin yarısına kadar su koyup karışıma döküyorum iyice karıştırıp sürüyorum bazen yağ koyuyorum . eğer çok çiğ gözüken bir renk çıkarsa kabartma tozlu su hazırlayıp saçıma sürüyorum o çiğliği alıyor rengi ciddi ciddi değiştiriyor hoş bir renk olabiliyor ama çok bekletmiyorum.
bende daha önceden evde boyamıştım saç rengimi, fikir vermek gerekirse platin renk istiyorsanız, fotoğraftaki model gibi. saçlarınız zaten iyi açılmış, açma işleminden sonra koleston 12.0 boyamanızı tavsiye ederim. tüm kuaförlerde platin renk 12.0 dırMerhabalar. Saç diplerimi açtım ve çok güzel açıldı lakin çiğ bir sarı çıktı ortaya. Ben saçlarımın beyaza bakan sarı fildişi renginde bir renk olmasını istiyorum. Üzerine Palette Deluxe 10.2 platin sarısı uygulasam sizce istediğimi elde edebilir miyim? Bir de yine Palette nin salon colors platin rengi boyası var aynı şekilde kullanan varsa beni bilgilendirirseniz süper olacakk yardımınıza ihtiyacım var!!
Geçen gün açtığım diplerim Eki Görüntüle 1202787
İstediğim renk Eki Görüntüle 1202791