Platoniklikten gerçeğe geçiş yapan var mı?

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
belirttiğim gibi platonik olup da sonra aşkı karşılık bulan var mı? benim için artık umut yok ama sadece merak ettim, o büyü devam ediyo mu yoksa tanıdıkça soğuyor mu insan boşuna çekmişim onca acıyı diyo mu?

Benmde çok samimi arkadaşım 3 yıl birine aşıktı, 3. Yılın sonunda çıkmaya başladılar ve arkadaşımın gozunde buyuttuğu o aşkı husranla sonuçlandı..
hiç beklemediğimiz bir kişilik çıktı..
umarım senin oyle olmaz

Benmde çok samimi arkadaşım 3 yıl birine aşıktı, 3. Yılın sonunda çıkmaya başladılar ve arkadaşımın gozunde buyuttuğu o aşkı husranla sonuçlandı..
hiç beklemediğimiz bir kişilik çıktı..
umarım senin oyle olmaz

Teşekkür ederim dileklerin için. Ben artık olsun istemiyorum zaten sevgilisi var. Kendimi suçlu hissediyorum duygularım yüzünden bile :)

Ben olmadim ama sevgilim bana platonik asikmis diyebiliriz.
4 yil once okul yemekhanesinde gormus sonra izimi kaybetmis. Ayni muhitte oturuyomusuz bir kac kez cafede gormus beni ama konusamamis. Sosyal medya hesabimi bulmus yanlis anlarim ciddiyetsiz oldugumu dusunur diye eklememis.
Gordukten 3 yil sonra bi ortak tanidik bulup acildi. Ben ilk basta hicbir sey hissedemedim fakat simdi 20 gun sonra nisanimiz var.
Darisi basiniza diyelim.

bende lise 2deyken bir çocuğu görüp vay be diye içim gitmişti.platonik bir aşk değildi anlık bir çarpılma.lise sonda bi baktım o çocukla aynı dersanedeyiz.peşinden koşan koşana.çocuk geldi bana aşık oldu.sevgili olduk falan.ben şoklarda.2 hafta sonra tanıdıkça by by dedim ve bitirdim

Ben olmadim ama sevgilim bana platonik asikmis diyebiliriz.
4 yil once okul yemekhanesinde gormus sonra izimi kaybetmis. Ayni muhitte oturuyomusuz bir kac kez cafede gormus beni ama konusamamis. Sosyal medya hesabimi bulmus yanlis anlarim ciddiyetsiz oldugumu dusunur diye eklememis.
Gordukten 3 yil sonra bi ortak tanidik bulup acildi. Ben ilk basta hicbir sey hissedemedim fakat simdi 20 gun sonra nisanimiz var.
Darisi basiniza diyelim.

Mutluluklar dilerim size maşallah. Baya beklemiş ama sevindim :)

bende lise 2deyken bir çocuğu görüp vay be diye içim gitmişti.platonik bir aşk değildi anlık bir çarpılma.lise sonda bi baktım o çocukla aynı dersanedeyiz.peşinden koşan koşana.çocuk geldi bana aşık oldu.sevgili olduk falan.ben şoklarda.2 hafta sonra tanıdıkça by by dedim ve bitirdim

Hayırlısı olmuş hakkınızda

Lisede asik oldum. Her gun gordugum adamin izini o yilin sonunda kaybettim. Bir yil hic gormedim. Sonra nasil olduysa askim karsilik buldu ve iki yili devirdik cok seviyoruum her gun daha da cok baglaniyorum masallah bize :))))))

Lisede asik oldum. Her gun gordugum adamin izini o yilin sonunda kaybettim. Bir yil hic gormedim. Sonra nasil olduysa askim karsilik buldu ve iki yili devirdik cok seviyoruum her gun daha da cok baglaniyorum masallah bize :))))))

Genelde tanıyamamışım soğudum gibi msjlar alırım sanıyordum şaşırdım valla maşallah Allah artırsın mutluluğunuzu :)

Ha bu arada sevgilisi var demissiniz benimde o donemler sevgilim vardi ama gercek kismetinizin kim oldugu belli olmuyor.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin.

bazen diyorum ki nolursa olsun hissediyorum benim kaderim o ama bu pek de sağlıklı bi düşünce yöntemi değil. hele ki sen zaten aşıkken pat diye sevgilisinin olması daha çok koyuyor :)

Genelde tanıyamamışım soğudum gibi msjlar alırım sanıyordum şaşırdım valla maşallah Allah artırsın mutluluğunuzu :)
Amiin canim insallah ben iyi ki tanimisim diyorum o benim ilk sevgilim. Ben gercekten asik olana kadar kimseyle cikmiycam demistim. Bekledigime degdi uniye gectim o hayatima girdi :KK200:

X