Polen.testere disli aslan pencesi..hayit tohumu kullananlarrr

Amin doğal yolla kaldım
Hayt tohumu ekstratı aldım sabah akşam şurup gibi içiyordum aslanpençesi çayınıda akşamları demliyip içiyordum yani aslan pençes mucize gibi birşey birde 2 günde 1 ilişki ve kesinlikle bebek düşünerek değil kafadsn atman lazım ben kendimi oyuna verdim hiç forumlara girmeden kafanda oldumu olmadımı yapıncada olmayabiliyor ve ilişkiden sonra duş fln yok
Darısı başınıza bu arada unuttum söylemeyi isteyen herkesin allah kucaklarını boş bırakmasın

Amin doğal yolla kaldım
Hayt tohumu ekstratı aldım sabah akşam şurup gibi içiyordum aslanpençesi çayınıda akşamları demliyip içiyordum yani aslan pençes mucize gibi birşey birde 2 günde 1 ilişki ve kesinlikle bebek düşünerek değil kafadsn atman lazım ben kendimi oyuna verdim hiç forumlara girmeden kafanda oldumu olmadımı yapıncada olmayabiliyor ve ilişkiden sonra duş fln yok
Ben hayit otu tohumunu aktardan aldim..bildiginiz aslan pencesi gibi yapiyorum.gunde 1 bardak iciyodum.onuda 2 gundur aksattim aslinda..hayit tohumu eksstrati ne bilmiyorum..eczanedenmi aldiniz..

Adetten hemen sonra hergün 1 bardak kendim taze taze yapıp içtim taaki son yumurtamın çatlayacak gününe kadar hatta biraz daha içmiş bile olabilirim
Ben her ikisinide sabah akşam kaynatıp ayrı ayrı içiyorum ama saatleri şaşıyor genelde geç kalktığım için 🙈

Sende veya eşinde herhangi bir problem varmıydı kullanma nedeni olarak? Mesela benim erken menopoz bian evvel tüp bebek dendi ama tutmadı ondan otları deniyim dedim
Hayır problem yoktu ben galiba kafama takıyordum birazcık:) bi arkadaşım var tüp bebek denedi olmadı doktor senn çocuğun olmaz dedi yumurtası yoktu çünkü yumurtalıkları 50 yaş üstü kadın gibiymiş ama normal yolla hamile kaldı bu kürlerle inancınızı kaybetmeyin

Hayır problem yoktu ben galiba kafama takıyordum birazcık:) bi arkadaşım var tüp bebek denedi olmadı doktor senn çocuğun olmaz dedi yumurtası yoktu çünkü yumurtalıkları 50 yaş üstü kadın gibiymiş ama normal yolla hamile kaldı bu kürlerle inancınızı kaybetmeyin
Çok teşekkür ederim canım valla içimi rahatlattın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 💕💕

Kızlar ya bişey soracağım ben hayıt tohumu suyunu kullanmamın 3. Günü . Be bugün kaşığımda bir ağrı vardı bu arada adetimin 3. Günü başladım zaten dün bitti adetim. Bugün yine hayıt içtim doğal olarak fakat bazen bıçak saplanır gibi bir Ağrı giriyor kaşığıma acaba başına gelen var mo bu durum

Kızlar ya bişey soracağım ben hayıt tohumu suyunu kullanmamın 3. Günü . Be bugün kaşığımda bir ağrı vardı bu arada adetimin 3. Günü başladım zaten dün bitti adetim. Bugün yine hayıt içtim doğal olarak fakat bazen bıçak saplanır gibi bir Ağrı giriyor kaşığıma acaba başına gelen var mo bu durum
Aynı durum bendede var sanırım yumurtaları uyarıyor ben öyle düşündüm

Back
X