Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle inanç ve umutBen 2 çocuk tan sonra pkolu olduğumu öğrendim.küçük çocuğum 7 yaşında ben okuduğum için korunuyor dum, ancak 1.5 yıl önce adet düzensizliği nden dolayı pkolu olduğumu öğrendim. Ondan sonra korunmadım. Baktım 1 yıl geçti çocuk olmayınca bende umutsuz luk başladı ve ilaçlı tedavi uyguladım. İlk önce klomen falan verdi ondan hamile kalamayın ca iğne falan yazdı. Ve çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Şuan 2 aylık hamileyim. Yani iyi bir tedavi ve Umut la Allah'ın izniyle olur. İnancınızı kaybetmeyin derim...
Hangi doktora gittin canimBen 2 çocuk tan sonra pkolu olduğumu öğrendim.küçük çocuğum 7 yaşında ben okuduğum için korunuyor dum, ancak 1.5 yıl önce adet düzensizliği nden dolayı pkolu olduğumu öğrendim. Ondan sonra korunmadım. Baktım 1 yıl geçti çocuk olmayınca bende umutsuz luk başladı ve ilaçlı tedavi uyguladım. İlk önce klomen falan verdi ondan hamile kalamayın ca iğne falan yazdı. Ve çok şükür ilk ayımda hamile kaldım. Şuan 2 aylık hamileyim. Yani iyi bir tedavi ve Umut la Allah'ın izniyle olur. İnancınızı kaybetmeyin derim...
Gecikme olmadı canım adetim bitti 8 gun sonra geldiGecikmen kaç gün canım