Ay heyecanlandım bi an yoktur ama ne bilem işte bir umut hiç bir belirti yok sadece arada kaşık batıyor oYap bence çünkü erken gebelik testinde ilişkinin üzerinden 4 gün geçince bile çıkıyo olması lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay heyecanlandım bi an yoktur ama ne bilem işte bir umut hiç bir belirti yok sadece arada kaşık batıyor oYap bence çünkü erken gebelik testinde ilişkinin üzerinden 4 gün geçince bile çıkıyo olması lazım
Canım ben şuan İstanbul da oturuyorum benim doktorum memleket teydi. özel kadın doğum doktoru akrabamız olduğu için uzakta da olsa onun yönlendirmeleri ile, hamile kaldım çok şükür.Hangi doktora gittin canim
Canım benim ben tedavi süreci nasıl işliyo ne yapman gerekir bilmiyorum sen iyisi mi tecrübeli arkadaşlar ne diyosa onu yap ben için rahat etsin diye yap demiştimAma herkez kanama bitince sonuç pozitif olur diyor
Tup bebekten önce tedavi gördünmü canimBen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.
Tup bebekten önce tedavi gördünmü canim
Gözünüz aydın o zamanHayır. Tüp bebek tedavisine başladık. İlk denemede hamile kaldım.
Gözünüz aydın o zamanyarın benimde kontrolüm var inşaallah tutunmuştur
![]()