Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Adetin düzenli mi ilk tedavinde mi hamile kaldım ben iğne oldum bir kere olumsuzBen de pcos hastasıyım ve bu ilk gebeliğim. Rabbim herkese nasip etsin. Bir yıl deneyip klomen çat iğnesiyle hamile kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Adetin düzenli mi ilk tedavinde mi hamile kaldım ben iğne oldum bir kere olumsuzBen de pcos hastasıyım ve bu ilk gebeliğim. Rabbim herkese nasip etsin. Bir yıl deneyip klomen çat iğnesiyle hamile kaldım.
Çok düzensiz değildi açıkçası ama prolaktin hormonum çok sıkıntılıydı hipofiz bezimde genişleme olduğu için hormonlarım dengesizdi hele ki prolaktin yüzünden regl olamıyorsunuz anca ilaçla. İlk tedavimde hamile kaldım. Nasipte ne zaman varsa olur Rabbim hamilelere sağlık isteyenlere evlat nasip etsin inşallahAllah sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Adetin düzenli mi ilk tedavinde mi hamile kaldım ben iğne oldum bir kere olumsuz
Glofeni kaç ay kolandin hayırlı olsun bebeginKızlar bende de aşırı tuylenme kilo problmi vardı adetler düzenli hormonlar düzenli 10 ay diane 35 ve glukofen.kullandım 86 kilo ile evliligimin 2 ay sonrası hamile kaldım doktor pkos.demişti ama şimdi suphedeyim
10 ayGlofeni kaç ay kolandin hayırlı olsun bebegin
cnm iyiyim sen nasilsn bugun adet olmam lazim onu bekliyorim testler negatif adetolsam hormon testine gidecem ama adet olamadım boyle tuhafımDasmeer merhaba canım nasılsın
Strese sokma kendini inşşalah olmazsın da bu ay hayırlı haber alırız:))cnm iyiyim sen nasilsn bugun adet olmam lazim onu bekliyorim testler negatif adetolsam hormon testine gidecem ama adet olamadım boyle tuhafım
simdi oldum cnmStrese sokma kendini inşşalah olmazsın da bu ay hayırlı haber alırız:))
Amin canım inşallahÇok düzensiz değildi açıkçası ama prolaktin hormonum çok sıkıntılıydı hipofiz bezimde genişleme olduğu için hormonlarım dengesizdi hele ki prolaktin yüzünden regl olamıyorsunuz anca ilaçla. İlk tedavimde hamile kaldım. Nasipte ne zaman varsa olur Rabbim hamilelere sağlık isteyenlere evlat nasip etsin inşallah
Ne güzel canım inşallah Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin.kac ay denedinuz olmadi .doktor mu verdi ilaiPkoluyum önce matofin şeker hapı kullandım klomen denedik 4 ay olmadı inofolic toz şişe kullandigim ilk ayda oldu coksukur