polikistik over problemim var.kimyasal gebelik geçirdim :(

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
Kızlar burada nice mutlu konular acmistim.hem sevincimi paylaşıp hemde bilgilendirecektim. ama 6.haftaya girerken kimyasal yaşadım. Ogün ikinci mutsuz lugum polikistik over sendromumum oldugunu öğrenmem oldu. doktor ilac vermedi.hala kanamam var adetim gibi. Size soracağım ve akıl isteyecegim şeyler kimyasal ile içimde hiç kalıntı varmı nasıl teşhis edilecek. Ayrıca bu polikistik ten nasıl kkurtulacagim.doktor 3 ay Korun dedi ama ben bu acımi dindirmek için tekrar hamile kalmak ıstıyorum. yardım edin lütfen. tecrubeliler fikirlerini paylassin

Kızlar burada nice mutlu konular acmistim.hem sevincimi paylaşıp hemde bilgilendirecektim. ama 6.haftaya girerken kimyasal yaşadım. Ogün ikinci mutsuz lugum polikistik over sendromumum oldugunu öğrenmem oldu. doktor ilac vermedi.hala kanamam var adetim gibi. Size soracağım ve akıl isteyecegim şeyler kimyasal ile içimde hiç kalıntı varmı nasıl teşhis edilecek. Ayrıca bu ayda polikistik ten nasıl kkurtulacagim.doktor 3 ay Korun dedi ama ben bu acımi dindirmek için tekrar hamile kalmak ıstıyorum. yardım edin lütfen. tecrubeliler fikirlerini paylassin
canım geçmiş olsun çok üzüldüm acını paylaşıyorum.. bende pkoluyum ve şuan hamileyim dr bana tedavi olacaksın kilo ver falan dedi ve ilişki sayımız çok çok az olmasına rağmen hamile kalmışım. Bir arkadaşımın 7 sene çocuğ olmadu dr lar hiç bir sorun yok diyorlarmış en son tüp bebek yapacaklardı embiryolar donmuş nakle 3 gün kala kendliğinden hamile olduğunu öğrendi. diyeceğim şu o kadar gzl olaylar var ki içini rahatlatırmı bilmiyorum ama sıkıntıların geçecek ve seninde gzl günlerin olacak. dr 4 ay korun diyorsa korun bakalım. bebeğin olupta Allah korusun bi özrü olursa bu seferde kendini suclarsın :KK43:( Dualarım seninle Allaha emanetim ol canımmmm

Kızlar burada nice mutlu konular acmistim.hem sevincimi paylaşıp hemde bilgilendirecektim. ama 6.haftaya girerken kimyasal yaşadım. Ogün ikinci mutsuz lugum polikistik over sendromumum oldugunu öğrenmem oldu. doktor ilac vermedi.hala kanamam var adetim gibi. Size soracağım ve akıl isteyecegim şeyler kimyasal ile içimde hiç kalıntı varmı nasıl teşhis edilecek. Ayrıca bu polikistik ten nasıl kkurtulacagim.doktor 3 ay Korun dedi ama ben bu acımi dindirmek için tekrar hamile kalmak ıstıyorum. yardım edin lütfen. tecrubeliler fikirlerini paylassin
Öncelikle geçmiş olsun tatlım ,Rabbim bir daha yasatmasin İnşAllah :KK66:

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,aynı senin gibi 6. Haftada 31 Ocakta düşük yaptım,gurbetteyiz ve eşim memlekete gitmişti,tek başıma mahvoldum buralarda :KK43:

Ayrıca 13 yaşımdan bu yana pkoluyum.31 yaşına gireceğim ve hiç ilaç kullanmadan adet olmadım bu yasima kadar.
Canım pko malesef ömür boyu üzerimizde taşıyacağımız bir rahatsızlık ,tam olarak tedavi olmuyor ama etkileri azalabiliyor.

Benim yumurtalarım 2 yılda sadece 3 kere büyüdüler,sende yumurtlama durumu nasıl ?

Eğer beni dinlersen hiç korunma ,baba doktorum ara bile vermeden tam haz devam dedi. Yine yumurta takibi yaptı ,kanamanın 24. Gününde ilaçla büyüdü. Tatlım kimyasal düşükten sonra bi parça falan kalmıyor,zaten kese oluşmadan düşük olduğu için sıkıntı yok :KK66:

Öncelikle geçmiş olsun tatlım ,Rabbim bir daha yasatmasin İnşAllah :KK66:

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,aynı senin gibi 6. Haftada 31 Ocakta düşük yaptım,gurbetteyiz ve eşim memlekete gitmişti,tek başıma mahvoldum buralarda :KK43:

Ayrıca 13 yaşımdan bu yana pkoluyum.31 yaşına gireceğim ve hiç ilaç kullanmadan adet olmadım bu yasima kadar.
Canım pko malesef ömür boyu üzerimizde taşıyacağımız bir rahatsızlık ,tam olarak tedavi olmuyor ama etkileri azalabiliyor.

Benim yumurtalarım 2 yılda sadece 3 kere büyüdüler,sende yumurtlama durumu nasıl ?

Eğer beni dinlersen hiç korunma ,baba doktorum ara bile vermeden tam haz devam dedi. Yine yumurta takibi yaptı ,kanamanın 24. Gününde ilaçla büyüdü. Tatlım kimyasal düşükten sonra bi parça falan kalmıyor,zaten kese oluşmadan düşük olduğu için sıkıntı yok :KK66:
Sağolasın canimbilgi için. benim hic bi anormal durumum yok.sadece yumurtam catlamasi zormuş. adetim en fazla uc gun sasar.tek sorun cok şeker yemek istiyorum.sşeker zararliymis herhalde. hatta diyorumki bebek benim yüzümden düştü. Çünkü cok çikolata yiyordum :KK43:

bu arada polikistik için soğan kürü yaptım işe yaramış olabilir :)
Evet onu da tavsiye ediyorlar ama ben mide rahatsızlığı olan biriyim.o kür bana zararlı. hayit otu diyorlar işe yararmi bilmiyorum

Sağolasın canimbilgi için. benim hic bi anormal durumum yok.sadece yumurtam catlamasi zormuş. adetim en fazla uc gun sasar.tek sorun cok şeker yemek istiyorum.sşeker zararliymis herhalde. hatta diyorumki bebek benim yüzümden düştü. Çünkü cok çikolata yiyordum :KK43:

ooo süpersin şekerim o halde ,adet yumurtlama sorunun yoksa ,çatlatma işini doktorun iğne ile halleder :KK66:

canım pko insülin direnci ile çok alakalı ,o yüzden canın şeker istiyordur.

içini ferah tut tatlım ,kimasal gebelikte düşüğün yeme içme ile alakası olmaz , bebek sağlıksız embriyo olduğu için düşmüştür.hatta benim doktorum sperm kalitesizliğinden olmuş olabilir dedi , bende eşime bu ay keçiboynuzu pekmezi falan içirdim ,bakalım sonuç nolcak :KK66:

ooo süpersin şekerim o halde ,adet yumurtlama sorunun yoksa ,çatlatma işini doktorun iğne ile halleder :KK66:

canım pko insülin direnci ile çok alakalı ,o yüzden canın şeker istiyordur.

içini ferah tut tatlım ,kimasal gebelikte düşüğün yeme içme ile alakası olmaz , bebek sağlıksız embriyo olduğu için düşmüştür.hatta benim doktorum sperm kalitesizliğinden olmuş olabilir dedi , bende eşime bu ay keçiboynuzu pekmezi falan içirdim ,bakalım sonuç nolcak :KK66:
Içimi fetahlattin canım. ben esime birsey yediremem diyet yapıyor. yinede şansımı denicem artık

X