Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
polikıstık over sendromum var hamile miyim? acilll :)
arkadaşlar konum umarım doğru yerdedir. bugün test yaptırdım ama doktor çıkmıştı bakamadı meraktan çatlıcam. test sonuçlarım şunlar : tsh : 2.45 beta hcg:0.1 fsh:5.49 lh:15.85 prolaktin : 7.5 estradiol:25
arkadaşlar konum umarım doğru yerdedir. bugün test yaptırdım ama doktor çıkmıştı bakamadı meraktan çatlıcam. test sonuçlarım şunlar : tsh : 2.45 beta hcg:0.1 fsh:5.49 lh:15.85 prolaktin : 7.5 estradiol:25
geçen ay tüm hormonlarıma bakıldı ben doktorun pek becerikli olmadığını düşünüyorum hem zaten endokrini uzmanı pcolu olup olmadığımı söyleyecek nitelikte mi sanmam. bir çok üniversiteye gittim hepsi pcos diıyor
yahu zaten pcos tanısını koyması gereken kadın doğumcu lh/fsh oranın 3 üzeri zaten pcos'un kriterlerindendir. tabi usgde polikistik görünüm de olması gerek. hamile değilsin ama muhtemelen pcossun.
yahu zaten pcos tanısını koyması gereken kadın doğumcu lh/fsh oranın 3 üzeri zaten pcos'un kriterlerindendir. tabi usgde polikistik görünüm de olması gerek. hamile değilsin ama muhtemelen pcossun.