Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin 3.veya 4. Gunumu sanki adete 15 gun kala gibi hatirliyorum benevet canım ben soğan kürüyle hamile kaldım bence mutlaka dene hiç bişey kaybetmesin benimde yumurtalarım buyumuyordu iki 3 ay tedavi gördüm faydası olmadı bide üstüne kist oluştu bende o ay tedaviyi bırakıp sadece soğan kuru kullandım ve o ay hamile kaldım ama düzenli kullanmaya çalış sabah akşam aç karnına iç adetinin 3. veya 4. günü başla ve 14 gün devam et umarım hamile kalirsin sormak istediğin bişey olursa cevaplayabilirim
canım ben aynen dediğim gibi uyguladim ve hamile kaldım sanırım ıbrahim saracoğlu tv de açıklamıştı bende de polikistik over vardı ıncir kuru yapmamistim sadece soğan kuru uygulamistimAdetin 3.veya 4. Gunumu sanki adete 15 gun kala gibi hatirliyorum ben
Masallah bende de cikolata kisti vardi cok sukur sorunsuz ilk ayimda hamile kalmistim rabbim yavrularimizi korusuncanım ben aynen dediğim gibi uyguladim ve hamile kaldım sanırım ıbrahim saracoğlu tv de açıklamıştı bende de polikistik over vardı ıncir kuru yapmamistim sadece soğan kuru uygulamistim
evet canım ben soğan kürüyle hamile kaldım bence mutlaka dene hiç bişey kaybetmesin benimde yumurtalarım buyumuyordu iki 3 ay tedavi gördüm faydası olmadı bide üstüne kist oluştu bende o ay tedaviyi bırakıp sadece soğan kuru kullandım ve o ay hamile kaldım ama düzenli kullanmaya çalış sabah akşam aç karnına iç adetinin 3. veya 4. günü başla ve 14 gün devam et umarım hamile kalirsin sormak istediğin bişey olursa cevaplayabilirim